Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Schumacher visszatér, de mégse!  (Megtekintve 40389 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Augusztus 03, 17:56
Válasz #66

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Schumachernek mindene fáj

A múlt pénteki F1-es teszt alaposan megviselte a visszatérésre készülő németet. A ferraris az idei autót, az F60-ast is kipróbálná, de egyelőre nem tudni, hogy minden érintett rábólint-e erre.

Michael Schumacher és a Ferrari a múlt hét közepén jelentette be, hogy a német visszatér az F1-be, hogy helyettesítse a sérült Felipe Massát.

A német a felkészülés jegyében pénteken Mugellóban már tesztelt is egy kölcsönkapott 2007-es Ferrarival, és elmondása szerint eléggé meg is érezte a dolgot:

"Világos volt, hogy nem lehet megúszni fájdalom nélkül egy egész napos tesztelést ennyi kihagyás után, kíváncsian várom, mit hoznak a következő napok. Most olyan izmaimat is érzem, amelyek létezéséről nem is tudtam" - írta Schumi saját honlapján.

Schumacher a Ferrari szimulátorán sem gyakorolhat, ugyanis mától két hétig az összes Forma-1-es csapat gyára bezár, felfüggeszti a működését.

2009. Augusztus 03, 17:54
Válasz #65

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Azért ez egy kicsit dúrván hangzik... Minden a pályán dől el!

De remélem a Ferrari nem akarja szándékosan MS kedvéért bealázni Raikönnen-t, mert nem ezt érdemelné! :-\ Úgyértem remélem nem játszanak MS alá...

2009. Augusztus 02, 15:42
Válasz #64

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ralf: Räikkönen lassabb, mint Michael

„Nyilvánvalóan kényelmetlen lenne neki (Räikkönen), ha lassabb lenne, mint Michael. De ez fog történni. Räikkönen már a testvérem 2006-os visszavonulása előtt is lassabb volt, és ez azóta semmit nem változott. Úgy gondolom, hogy ez lesz Valenciában is. Semmit nem javult Kimi mióta a Ferrarinál van.” – folytatta Schumacher.

És én még sajnáltam anno a kis Ralfot, hogy annyian bántják, de látom úgyan olyan kö**ög maradt mint amikor versenyzett. Látom nem bírja még mindig elviselni, hogy A bátyuskája ezerszer jobb nála, még mindig benne vannaka tüskék. Ideje lenne pszichologushoz járnia, mert láthatjuk még mindig nem dolgozta fel, hogy Michael jobb nála.
Mi az hogy lassabb? Hagyjuk már, annyira imádom mikor egy ex f1-es adja itt az észt, egy másik pilótáról. Kimi van olyan gyors mint Michael! Sőt szerintem gyorsabb is, az is igaz ő tartja még mindig a leggyorsabb körök rekordját, de aki megdöntehti az Kimi, ha ebben az évben a Ferrari nem ilyen ,akkor szerintem év végén megdöntötte volna azt a rekordot. Nem értem miért lenne lassabb, hát már verte Kimi Schumit. Annyira unom már hogy az f1-ből csak negatívumot mondanka Kimiről, és érdekes a ralisok meg agyon dícsérik a tehetségét.
lehet hogy felfújtam a dolgot, csak tudjátok a sok kicsi rosszindulatú megjeygzések most érték el nálam hogy felhúzzam magam.

És aki azt mondja Schumiról, hogy nem fog neki menni a visszaállás, hát annak baj van a fejével. Szerintem minden egyes ex f1-es visszaülne, akkor igen is helyt állnának, főleg Schumi! Szerintem nem kell semmiféleképpen sem szégyenkeznie majd a helyezésén. Simán dobogó esélyes lesz,ha az nem, akkor pontszerző helyen.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 02, 15:47 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 02, 13:28
Válasz #63

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
A rivális csapatok szerint nem GP2-es slick gumikkal tesztelt Schumacher, az FIA vizsgálato indít.

Még alig kezdte meg a mugello-i tesztelését a visszatérni akaró hétszeres világbajnok, a FIA vizsgálatot indít.

A megfigyelők figyelmét arra hívták fel, hogy a 67 körös tesztelésen a F2007-esen Bridgestone slick gumik voltak. Az edzés után Schumacher elmondta, hogy a GP2 szériában is használt slick-eken körözött, ám a szezonközi tesztelés tilalmát komolyan vevő rivális csapatok kételkednek ebben.

A Forma 1-et irányító szervezet szóvivője a dpa német hírügynökségnek azt mondta, hogy "az FIA nagyon kíváncsi az F2007-esen használt slick gumikra".
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Augusztus 01, 19:58
Válasz #62

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Rádióban hallottam, már nem emlékszem pontosan melyik F1 szakkommentátor volt, de azt mondta, hogy egy ilyen pályafutás után ennyi idő kihagyás nem egy vészes dolog, szerinte a pénteki szabadedzés is elég lenne Schuminak, hogy visszaszokjon.

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Augusztus 01, 19:56
Válasz #61

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok Schumacherre. Bár nekem nem a szívem csücske, de szerintem nagyon vagány dolog volt hogy elvállalta. És biztosan megdobja a nézettséget is. No meg Felipe is biztos lehet benne, hogy amikor felépül, akkor visszakapja a kocsiját.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Augusztus 01, 17:08
Válasz #60

fish

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Schumachernek most nagyon joljöne, ha tudna tesztelni az F60-asal, mert nemcsak a kocsi, de az új Valenciai pálya is ismeretlen neki.Na de már korábban látuk már tőle, hogy gyorsan tanul.91-ben első f1-es időmérőedzése előt, nem járt még a belga pályán és nem ült még f1-es autóba.De neki neki elég volt 20 kőr teszt Silverstonban és a 3  szabadedzés (ami kb 80 kőr),hogy  az időmérőedzésen pár kör után a végére a maxot hozza. Hiszen tapasztalt csapatársának 0,7 mp adot ami bizonyítéka annak, hogy a maxot hozta.Ugyhogy szerintem mostis hasoloan megfog birkózni a feladatal.Raikkönen Schumi páros kemény lesz.Hasoló lesz mint 91-ben a 3×vb Piqet és Schumi párosa.Csak ők akkor gyenge autoval mentek. 

2009. Augusztus 01, 09:38
Válasz #59

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én is csak annyit tudok hozzászolni a témához, hogy, eggyértelmű, nekem is csak Kimi van-volt-lesz!Remélem még sokiáig!Megnyeri a 2010 es vb-t és aláír még a Ferrárival pár évet!Álom, álom:)
Akkor is neki szurkoltam ha a középmezőnyben volt, és ez így is marad!
Hakkinennel is így voltam anno!Egy szurkoló akkor igazi szurkoló, ha amikor nem megy ugy a szekér, akkor is kitart!
Megértem a Schumi drukkereket...visszajönn a szivűk csücske!Én is boldog lennék! ;D
Azért kíváncsi vagyok nagyon már Vlenciára!Biztos jó 7vége lesz! :1:

2009. Augusztus 01, 00:35
Válasz #58

Hill

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Damon Hill 1992-1999 F1 pilóta | 1. Verseny: 1992 Silverstone (Brabham-Judd) | 1. Gy?zelem: 1993 Hungaroring (Williams-Renault) | Utolsó Gy?zelem: 1998 Spa Francorchamps (Jordan Mugen Honda) | Utolsó Verseny: 1999 Suzuka (Jordan Mugen Honda) | Világbajnok: 1996 Williams - Renault

2009. Július 31, 21:19
Válasz #57

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Teljesen igaza van Mártinak! Ha valaki fan akkor az mindig fan, nem változtat rajta, nem csak akkor drukkol neki ha ő nyer, hanem a szarban is vele van,neki drukkol, ez így természetes, és így korrekt, ha Kimi ezentúl mindig csak az utolsó helyeken végezne, én akkor is neki szurkolnék,hiszen ő a kedvencem, nem tudnák másnak szurkolni ha ő ott  hagyná az F1-et!
Nekem Kimi a favorit, és mindig is ő lesz!

2009. Július 31, 21:11
Válasz #56

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hátha Schumi fan voltál, akkor nem értem, mi az hogy majd meglátod, hogy kinek drukkolsz? Hát ha én Schumi fan lettem volna egyértelmű hogy Schumi, mivel Kimi fan vagyok ezért mindörökké Kimi, és én nem tudnák másnak drukkolni.
Hétfőn lett törzstag Pepee. Miért kérdezed? Nem másolta le a törzstag jelet ha ezért kérdezted! De te is meg tudod nézni a kinevezések topikban.,
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 31, 21:22 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Július 31, 21:00
Válasz #55

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Meg tudom érteni! Csak egy 7x VB-ről beszélünk!

2009. Július 31, 20:55
Válasz #54

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Nem csak igy mielőtt Schumi visszavonúlt nagyon nagy fan-ja voltam/vagyok 
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Július 31, 20:50
Válasz #53

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2009. Július 31, 20:38
Válasz #52

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Lehet hogy megint Schumi fan leszek, Majd meglátjúk....

Egyébként Pepee mióta Törzstag?
Eddie Jordan

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek