Nem, azért ami ekörül az egész körül zajlott. Tökéletes képet adott a Forma1-ben uralkodó állapotokról.
-össze-vissza beszél mindenki
-full hivatalos kijelentéseket adnak ki, majd 1 napra rá tökéletesen mást csinálnak
-a pilóták milliós szerződéseinél még egy óvodás szava is többet ér
-hitegetik a rajongókat, hogy ők milyen sokat számítanak a sportnak, de abszolút utolsó helyen állnak a fontossági ranglistán
-cáfolnak az utolsó pillanatig, majd mégis megcsinálják
-stb, stb.
Most őszintén, Te kinek hiszel az F1-ben? Nem rossz ez így szerinted?
Igen, ebben az évben semmi másról nem lehetett hallani, csak a botrányokról, és sport háttérbe szorult. Sajnos ezt tudni lehetett, hogy a FOTA nem fogja a nézők véleményét kérni, csak a saját pénztárcájukat nézik, nem a miénket, amikor egyre drágábbak az F1-es belépők.
A mádia meg a másik dolog, és nem hiszem el, hogy ezt nem lehetne valahogy kiszűrni, vagy nem tudom, de nagyon undorító dolgokat tudnak összehozni, amiből újabb botrányok születnek, és ráadásul ferdítenek is.
Most őszintén, Te kinek hiszel az F1-ben? Nem rossz ez így szerinted?
Amikor valamit kiadnak hivatalosan közleményben, akkor annak hiszek, de addig senkinek nem tudok hinni, mert csak kombinálnak, és ez nagyon rossz, és ahogy Te mondod fárasztó is, szerintem, bár én nem értem, hogy minek titkolni, ha pl valaki a Ferrarihoz tart, de ez egy példa. Tényleg hülyére veszik az embereket, mert itt görcsölnek, hogy maradni fog a kedvencük vagy nem, de aztán bejelentik, hogy marad, később azt, hogy mégse. Mocskos ez az egész, nem is lehet ezt már felfogni, hogy miért csinálják.
Szóval szerintem ez a sport már rég elvesztette azt a régi varázsát/hitelességét.