Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 927687 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Február 23, 22:56
Válasz #401

Alofun

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Milyen érdekes mostanság a F1. Pár éve, még Schumi korában szétuntuk az agyunk, mert simán nyert futamokat, és persze egymás után a VB címeket. Aztán 2005-ben feltűnt a F1 egének terén Alonso és 2X-is megverte Schumit. Majd 2007. Utolsó futamon dőlt el ki lett a VB. És most 2008. Utolsó utáni kanyar. Azt hiszem ezek után egyre izgalmasabb évek jönnek. A pilóták tehetsége között nincs akkora eltérés. A csapatok kezdenek összerázódni. És ezeknek az izgalmas pillanatoknak természetesen mi örülünk a legjobban, mint a rajongók. Lesz itt pár forró helyzet. :D
A mi kezünkben van a sorsunk. Fel fogjuk venni a keszty?t!- Fernando

2009. Február 23, 22:20
Válasz #400

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Remélem nekem nem lesz csalódás, és nem csak Merci Ferka csatát látunk. De egyelőre még várjuk ki az első két futamot. Mondjuk még szerintem akkor se fog kiderülni, hogy ki hol áll.

2009. Február 23, 18:26
Válasz #399

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Kezdődjön már el a 2009-es szezooooooooon!!!!!! :1:
Úgy érzem fantasztikus szezonunk lesz, tele izgalomnmal, és akcióval!!!!

2009. Február 19, 16:47
Válasz #398

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Már régóta benne van a szakmában az öreg, szóval biztos sejt valamit. Van benne sok igazság amit leírt. Kösz Márti!
Go Go Lapaj!  :D

2009. Február 19, 15:08
Válasz #397

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Olvastam Dávid Sándor könyvét a 2008-as évet. Az elején nem tetszett ahogyan írt főleg hogy Kimit fikázta sokszor, de amikor kiolvastam, akkor egyetérttem ahogyan ő látta a dolgokat, szóval igaza volt sok mindenben csak mi rajongók túl elvakultak vagyunk a kedvencünkkel, és nem látjuk vagy nem akarjuk látni a mögöttes dolgokat, meg az igazságot. Például megemlítette amikor Kimi fellökött egy fotóst, én is elítéltem ezért, de ott volt a de szócska hogy hát a fotós is hibás volt, meg hát verseny előtt sík ideg mindenki, meg bla bla bla, szóval védtem. De Dávid Sándornak igaza van hogy Kimivel nagy gond lehetett, és valakinek el kellett volna beszélgetnie vele, vagy segíteni a próblémán, mert Hát KIMi Raikkonen-ről van szó, akinek a beceneve ICEMAN akinek az idegei rendben vannak és a pulzusát alig leht tapintani. Szóval akkor döbbentem rá, hogy Úristen hát ilyet a Kimi nem csinált volna ha rendben lenne fejben, szóval tavaly tényleg nem volt önmaga, hogy ennyire elboruljon az agya. És ez csak most esett le. Meg itt voltak a büntetések, azok a  bizonyos büntik. És el kell hogy mondjam, hogy Hami nem érdemelte meg azokat a büntiket, de ahogy visszagondolok a többi pilóta sem. Például a Kimi Sutil és a Hami Kimi esett, mikor egymásba mentek, és ott Hamit büntették, Kmit meg nem. És anno hát védtem Kmit hogy hát az teljesen más esett meg mit tudom én mi, de nem úgyan az. És a kanadai esett egyetlen egy bünöse az a rohadt piros lámpa, vagyis aki pirosra váltotta, meg az a szabály. És ezt is már belátom. Mert ez így van. Meg amikor levágta a pályát Hami és nem engedte Kimit visszaelőzni, na az is egy vicc, itt tényleg Hami ellen voltak rendesen (Ezt azért tudtam nem csak most jöttem rá). Szóval nem hagyták versenyezni a versenyzőket, mert úgye azok a hülye szabályok, meg mindenért büntetnek.
Ezt azért mondtam el neketek, mert így tartom fairnek, mert én is Hamit hibáztatam, meg jógosnak tartottam a büntiket, mert az indulat beszélt belölem, hogy a kedvencemnek keresztbe rakott, és nem gondoltam át a mögöttes dolgokat ami nem is volt olyan mögöttes, mert látni lehetett, csak a rajongók nem látnak hanem néznek és védik a kedvencüket, de én átgondoltam és ahogyan Dávid Sándor elmesélte ő hogyan látta  dolgokat teljesen egyetértek vele, mert jól látta. (Azért Hami sem volt szent, és most tudom jönnek a bezzeg mi ezt mondtuk, oké de ez minden rajongóra igaz mindenki kicsit elfogult) Itt a Fia rendesen besegített hogy élvezetes szezont zárjanak, és sajnos ebben az évben is látni fogunk pár igazságtalan büntetéseket, mert hát izgalamsabbá kell tenni az f1-et, ne csak a pilóták és a csapatokon múljon a vb sorsa, hát az milyen unalmas lenne.  :idiot2: És tudom ez szemét dolog de én úgy gondolom Berne keze is benne van ebben a büntetések kiszabásában. Mert hát itt nem számít az ember, hanem minnnél izgalamasabb showt leadni, hogy minnél több lé follyon be. Ez az f1 már csak egy show biznisz Bernie-nek, és ez szomorú. :cray_:

Ajánlom a könyvet mindenkinek, mert érdekes, amúgy nem vettem volna meg, csak ajándékba kaptam. De milyen hasznos ajándéknak bizonyult, lehet hogy majd már megveszem jövőre a 2009-est.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 14, 13:21
Válasz #396

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Szívesen!! :clap1
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 11, 16:30
Válasz #395

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :clap1:

2009. Február 11, 12:59
Válasz #394

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Jajj sokáig nem voltam..

BOLDOG SZÜLINAPOT még 1-szer!!!!  :)
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 11, 11:06
Válasz #393

moniii

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
jujjjj.... BOLDOG SZULINAPOT Andris :) :)
moniii:)

2009. Február 11, 07:08
Válasz #392

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Köszi Cole! :6:

2009. Február 10, 22:06
Válasz #391

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
huh F1Andris bocs, hogy nem tegnap, de még benne vagyok a 8 napban. :) Boldog Születésnapot!

A február tavaly is ilyen gyenge volt, de reméljük márciusra vissza jönnek a rajongók.

2009. Február 10, 20:34
Válasz #390

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Pangás van.. :cray_: semmi hozzá szólás, csak jönnek a hírek ezerrel..de reagáló egy sem! :-\ (jó talán 1-2 igen) ;)

2009. Február 10, 20:30
Válasz #389

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Úgynézem mindenki téli álmot alszik, és no F1, de nem baj mert egyszer úgyis elfog jönni a 2009-es szezonkezdet!!!!! :king:

2009. Február 10, 16:15
Válasz #388

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Köszönöm szépen Márti! :)

2009. Február 10, 08:35
Válasz #387

skizofrénhalrúd

• *
  • Újonc
  • menni
    • Profil megtekintése
Amcsik beszálnak az F1-be????És hogy gondolták 7000ccm v10-v12... érdekes lenne a ma használatban lévő 2800ccm v8  :uglystupid2:
Mitsubishi EVO IX. 4EVER

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek