Leírok nektek pár adatot az f1racing januári újságából, ami számomra érdekesre sikeredett. 160 országból több min 70 ezren szavaztak ez online közvélemény-kutatás volt.
Kedvenc f-1-es csapat: Mclaren-mercedes 29%
Érdekes, nagyon érdekes! Nah ezt amit nem gondoltam volna.Ferrari 28%
Williams 6%
Renault 6%
Bmw 5%
Honda 3%
Red bull 2%
Toro Rosso 2%
Super Aguri 1%
Toyota 1%
Forca India 0%
Kedvenc f-1-es versenyző:Lewis Hamilton 27%
Nah ezen nagyon meglepődtem, akkor csak mégis bennem van a hiba?
Ja és főleg ennyivel 11%-kal, valami itt nem okés!Kimi Raikkonen 16%
Fernando Alonso 12%
Felipe Massa 9%
Robert Kubica 5%
Jenson button 3%
David Coulthard 2,8%
Sebastian Vettel 2,7%
Mark Webber 2,3%
Takuma Sato 2,1%
Sébastien Bourdais 1,7%
Rubens Barrichello 1,5%
Heikki Kovalainen 1,4%
Nici Rosberg 1,2%
Nick Heidfeld 1,1%
Giancarlo Fisichella 0,9%
Timo Glock 0,8%
Anthony Davidson 0,6%
Nelson Piquet 0,4%
Kazuki Nakajima 0,3%
Adrian Sutil 0,2%
Jarno Trulli 0,1% !!! Ez gáz! Ez nagyon érdekes szavazás lett! Egyáltalán nem tetszik!
Mit szeretnének látni a TV-közvetítésekben:Interjúkat a versenyzőkkel 86%
Igen!! Rengeteget!Interjúkat a mérnökökkel 69% Most a mérnök mit mondhat nekünk?, mit a versenyző. Nem?
Részleteket a rádiófotgalomból 60%
Jajja, nagyon bírom ezeket! Minnél többet! Köszönjük!Belső kamerás képek 54%
Osztott képernyős közvetítést 51%
Telemetriai adatokat 49%
Interjúkat a sportfelügyelőkkel 44%
Interaktívabb közvetítést 38%
Részidőket 30%
Interjúkat sztárokkal 5%
Inkább amiket rá szánnak időt, akkor már a pilótákkal! engem nem érdekelnek a sztárok. Bocsánat. engem a pilóták érdekelnek, de nagyon!Az F-1 jövője:Az F-1-nek meg kellene tartania a klasszikus helyszíneit 90%
Így van, de ha nem akkor legalább normális pályákat építsenek amik izgisek sok előzések! De inkább tartsák meg a klasszikus helyszíneket!Nagyobb hangsúlyt kellene helyeznie a versenyző szerepére 88% Egyetértek!
Olcsóbbá kellene válnia a közönség számára 88%
Ezt raknám az első helyre, mert ha nincs közönség akkor mi értelme van így az f1-nek?Közelebb kellene kerülnie a szurkolókhoz 70%
Na ez is 100%-osra nyomatnám mert ez szerintem kell, hogy minnél kézenfoghatóbbá váljon és ne csak ámuljunk és bámuljunk.Az éjszakai versenyhez hasonló újításokat kellene bevezetnie 69%
Hát???Józanabb keretek közé kellene szorítania a csapatok kiadásait 57%
Már folyamatban, de hát nem tudom hogy józanabb lesz.Több futamot kellene rendeznie egy idényben 44%
Hát igen ez is milyen jó lenne, több f1!Be kellene tiltania a verseny közbeni tankolást 18% E
z egy nagy hülyeség, ez megint olyan dolog lesz, ami miatt már megint veszít valamit az f1, ez egy nagyon rossz ötlet!Be kellene vezetnie a fordított rajtrácsot 17%
Na ez a másik marhaság szerintem ennek mi értelme van?Mi a fontos az F-1-ben?:Előzések a versenyek alatt 74%
Az f1-ben vannak a legjobb pilóták 63%
Ez milyen igaz! 
Informatív és lebilincselő tv-közvetítés 59%
Hát főleg ha Gyulánk és Gabikánk a kommentárok közben, mert ők tényleg lebilincselően nyomják.
A versenyzők biztonsága 56%
A pályák sokszínűsége 56%
Az f1 a legjobb technológiát vonultatják fel 48%
Az autógyártók részvétele 33%
A globális jelenlét 25%
Boxstratégiák 25%
A közúti autóiparban felhasználható technológiák 19%
A multinacionális vállalatok részvétele 18%
Showbiznisz 15%