Sziasztok! Látátok azt a reklámot, amiben Schumi és kimi van! Igaz egyszer láttam, az rtl klubon, sajnos! Nagyon jó lett, poénos!
Olvastam, hogy Liuzzi lesz a Force India tesztoilótája! Örülök neki, hogy nem kell elmennie, ja persze Fisiconak is örülök, hogy maradt a forma1-ben!
Ma olvastam Kiminek az interjúit! megkérdezték tőle, hogy mikor akar hosszabítani szerződést! Mondta, hogy még van két éves szerződése, és majd meglátja, hogy hosszabít vagy nem! Komolyan mondom, nem normális! Felidegesít mindig, hogy ilyen hülyeségeket mondd! Azt aláírom, hogy az ember addig csinálja ameddig még élvezi a vezetés minden pillanatát! Itt a példa Schumi! Ha beül bármikor egy f1 autóba, akkor ő a legjobb időket megy! ő még mindig élvezi a vezetést! Imádja!
Viszont megkérdezték tőle, Kimitől, hogy most mi lesz így Aloka nélkül a mercivel erre ezt felelte: A finn versenyző idénre is a McLarent tartja fő riválisnak, azonban mint mondja Alonso nélkül egy kicsit nehezebb helyzetbe került Ron Dennis csapata. „Nekik nincs Alonsójuk, és ez nekünk előny. Alonso nagy versenyző és nagy veszteség a McLaren számára." -jelentette ki Räikkönen.
... és mi van a Renault-val? „Nekik most már van egy Alonsójuk..."
Ez nagyon jól megmondta! Jó dumája van!
A Hondára áttérve, én sajnálom, hogy nem kap valami új design az autó! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebben az évben! Remélem fogunk látni fejlődést a hondánál, ha már ott van az atomfizikus!
Képzeljétek már megvettem a jegyet a hungaroringre! Sikerült összegyűjtenem rá a pénzt, szerencsére még járt 5% kedvezmény! Tavaly hamarabb vettem meg , akkor 10% kedvezmény járt! egyszer úgy szeretnék a Gold tribünön végignézni egy futamot, csak nekem az már túl drága! Ha lenne rá akkor sem adnák ki ennyit, csak akkor ha milliómos lennék!
Remélem majd ti is kijöttök a ringre, mert egy ilyen hétvégét nem lehet kihagyni!

Már megint írok nektek kisregényt, aztán megint az jön le hogy magamba beszélek!
Képzeljétek karácsonyra öcsémtől megkaptam a Kimis könyvet! Még nem lehetett kapni a könyvesboltokban, és ő elment a könyvkiadóhoz, és ott megvette!
Anyukámtól pedig 1 éves F1 racing előfizetést! Nagyon örültem nekik!
Na jól van most megyek, további szép napot mindenkinek, és kitartás még 64 nap!!!