Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925678 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2008. Március 15, 09:05
Válasz #86

tapaty

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Na akkor én is megérkeztem. Kezhetjük a társalgást.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2008. Március 14, 18:21
Válasz #85

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Végre elkezdődött a 2008-as F1 szezon!!!! Ma hajnalban felbőgtek a motorok Melbourne-ben!!! Hosszú volt a téli szünet de végre eljött ez a nap is. Nagyon remélem hogy most újra beindul a fórum, és jókat dumcsizunk majd az F1-ről.

Gentleman..START YOUR ENGINES!!!

2008. Február 10, 13:14
Válasz #84

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Köszönöm szépen mindenkinek!  :)

2008. Február 09, 22:55
Válasz #83

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Boldog Szülinapot!  :6:

2008. Február 09, 20:31
Válasz #82

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon Boldog Születésnapot F1 Andris!  :6:

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Február 04, 13:05
Válasz #81

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én is szívesen mennék ami a városban lesz, csak akkor nem érnék ki id?re a boxutcai látogatásra! Én 4-t?l egészen 7-ig maradok, úgy éri meg, mert 2-2,5 órát oda utazni! Ráadásul 50 percet hegyetmászni! Most a Ferrarisok lesznek legel?l, most rohadt nagy lesz ott a dugó, szerintem megmoccani sem fogunk! A BMW lesz a második, utána a Renault, talán a Bmwnél lehet egy kicsit szusszani, De legalább a mercisek most hátul lesznek szerencsére, így azért megoszlik majd a tömeg! Remélem, hogy most kifog jönni Kimi! Bár ha kijön is, nagy valószín?séggel nem fogom látni! De tudom, úgyse jön ki!!! Szerintem azok kaphatnak t?le dedikálást, vagy láthatják, akik tudják, hogy melyik hotelben szállnak meg és odamennek! A nagyon nagy fanatikusak, tudják csak kideríteni, meg ha tudják is a kis gonoszok, eltérítik valahova máshová a többi fanatikust, hogy minnél kevesebben menjenek oda! szerintem ez így m?ködik!( Én sem árulnám el :blum:) De tényleg, honnan a francból tudják meg, biztos pénzért köpnek a hotelbeli dolgozók! Remélem, hogy majd most is láthatok f1-es pilótát! Mindeegy bárkit!!! :zizi:
Tapaty! Én benne vagyok, hogy talizzunk kint!!! Én is kint leszek egész hétvégén!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Január 22, 11:15
Válasz #80

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Igen volt még kedvezmény. Sokat gondolkodtam rajta, mert elég borsos ára van, de mivel ezért dolgoztam végig az ünnepeket, hát mégis csak rászántam magamat. Én egész hétvégén kint leszek, meg arra is megyek ami majd csütörtökön lesz a városban. Mert valami biztosan lesz az idén is.
Különben nekem is csak egy számlám van még arról, hogy vettem jegyet, de azt írták, hogy a kifizetése után 2 héten belül futárral küldik. Nagyon várom már.
Találkozhatnánk majd egy kicsit ott, nem gondoljátok?

2008. Január 19, 19:00
Válasz #79

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
De jó nektek!  :)

Én még gondolkozók, hogy kimenjek a péntekire. Tavaly is csak azon voltam, bronz tribünön ültem.

2008. Január 15, 13:57
Válasz #78

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Márti! Te melyik szektorba vettél jegyet? Én Silver 5-re rendeltem, bár még nem kaptam meg.

De jó neked, hogy a silver5 tribünön fogsz ülni! Még járt az 5% kedvezmény? Én a bronz tribünön fogok ülni. Tavaly álló jegyet vettem, és most gondoltam, hogy kipróbálom a tribünt. Én személyesen vettem meg a jegyet, és Nekem azt mondták, hogy Februárban érdeklődjek, hogy milyen szektorban, hányas széken akarok majd ülni, mert akkor kapják meg a jegyeket, és csak akkor lehet lefoglalni. Különben nem értem ezt a dolgot, de hát mindegy! Én is csak még egy papírt kaptam, hogy vettem jegyet! De jó neked, hogy a silverben fogsz ülni!  :mml:

2008. Január 15, 13:44
Válasz #77

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Márti! Te melyik szektorba vettél jegyet? Én Silver 5-re rendeltem, bár még nem kaptam meg.

2008. Január 13, 09:47
Válasz #76

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Azigen, már a jegy is megvan, látom nem kispályázol Márti! O0 (hát igen ilyen egy fanatikus F1 szurkoló)

2008. Január 11, 21:19
Válasz #75

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sziasztok! Látátok azt a reklámot, amiben Schumi és kimi van! Igaz egyszer láttam, az rtl klubon, sajnos! Nagyon jó lett, poénos!
Olvastam, hogy Liuzzi lesz a Force India tesztoilótája! Örülök neki, hogy nem kell elmennie, ja persze Fisiconak is örülök, hogy maradt a forma1-ben!
Ma olvastam Kiminek az interjúit! megkérdezték tőle, hogy mikor akar hosszabítani szerződést! Mondta, hogy még van két éves szerződése, és majd meglátja, hogy hosszabít vagy nem! Komolyan mondom, nem normális! Felidegesít mindig, hogy ilyen hülyeségeket mondd! Azt aláírom, hogy az ember addig csinálja ameddig még élvezi a vezetés minden pillanatát! Itt a példa Schumi! Ha beül bármikor egy f1 autóba, akkor ő a legjobb időket megy! ő még mindig élvezi a vezetést! Imádja!
Viszont megkérdezték tőle, Kimitől, hogy most mi lesz így Aloka nélkül a mercivel erre ezt felelte: A finn versenyző idénre is a McLarent tartja fő riválisnak, azonban mint mondja Alonso nélkül egy kicsit nehezebb helyzetbe került Ron Dennis csapata. „Nekik nincs Alonsójuk, és ez nekünk előny. Alonso nagy versenyző és nagy veszteség a McLaren számára."  -jelentette ki Räikkönen. 

... és mi van a Renault-val? „Nekik most már van egy Alonsójuk..."

Ez nagyon jól megmondta! Jó dumája van!

A Hondára áttérve, én sajnálom, hogy nem kap valami új design az autó! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebben az évben! Remélem fogunk látni fejlődést a hondánál, ha már ott van az atomfizikus! :)

Képzeljétek már megvettem a jegyet a hungaroringre! Sikerült összegyűjtenem rá a pénzt, szerencsére még járt 5% kedvezmény! Tavaly hamarabb vettem meg , akkor 10% kedvezmény járt! egyszer úgy szeretnék a Gold tribünön végignézni egy futamot, csak nekem az már túl drága! Ha lenne rá akkor sem adnák ki ennyit, csak akkor ha milliómos lennék!
Remélem majd ti is kijöttök a ringre, mert egy ilyen hétvégét nem lehet kihagyni!
 :zizi: O0
Már megint írok nektek kisregényt, aztán megint az jön le hogy magamba beszélek!
Képzeljétek karácsonyra öcsémtől megkaptam a Kimis könyvet! Még nem lehetett kapni a könyvesboltokban, és ő elment a könyvkiadóhoz, és ott megvette!
Anyukámtól pedig 1 éves F1 racing előfizetést! Nagyon örültem nekik!
Na jól van most megyek, további szép napot mindenkinek, és kitartás még 64 nap!!! :zizi:  :wave:

2008. Január 09, 12:08
Válasz #74

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Szerintem a kis Piquet személyében megjelent az F-1 leghelyesebb pasija(bár inkább még csak kölke). Nekem tetszik, azt meg hogy mit fog mutatni Alonsóval szemben majd megtudjuk később.
Én már nagyon várom a január 29-ét is, mert akkor lesz Honda bemutató. Azt olvastam, hogy a kocsi festése marad hasonló, de a ruhájuk zöld-fehér lesz a tavalyi fekete-piros helyett. Hát nem tudom.... Nekem ez olyan FTC-s, azt meg nem szeretem. De majd kiderül nem sokára.

2008. Január 05, 18:39
Válasz #73

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sziasztok!! Nagyon kihalt lett a fórum!!  :'( Már csak 70 nap!  :1: :zizi:
Úgy néz ki, hogy Fisico lesz Force india egyik pilótája! Legalább itt maradt az f1-ben! A kis Ralf szegényke, hát neki nem maradt már több hely! Kivett egy év szabit, szegényke már nem hinném, hogy jövőre valaki kapkodna érte! Sajnálom Liuzzit, hogy nem kapott helyet egyik csapatnál sem, talán még tesztpilóta lehet! Sajnálnám, ha nem lenne benne az f1-ben! Szerintem jó pilóta, csak sajnos elszúrta a toro rosonál, kezdett ellinkesedni, és ezt nem nézték jól szemmel! Szerintem speed volt rá rossz hatással! Amikor kirúgták speedet Liuzzi észbe kapott, és sokkal jobban teljesített!
Az hogy Heikki a mercihez igazolt, hát nem nagyon örülök neki! Mert Kovi szimpi gyerek, és annál a csapatnál csak tönkre teszik! Remélem lealázza Hamit, és jobb lesz nála! én csak ebben bízom! jaj és még itt van a kis Pique na aztán ő se lesz a kedvencem, mert már nálam elvágta magát! ő is úgyan olyen lesz, mint Hami, és Alonak ott fog kersztbe tenni, ahol csak tud! Alonso ... hát mit is mondjak róla, szerintem a gálán látszodott, hogy összeszedte magát, meg olvastam, hogy egy csomó sport rendezvényen részt vett, és boldognak látszodott! Szerintem ez az év is kemény lesz neki, mert a Renaultot vissza kell hoznia a top csapatok közé, ja és ott van a kis újonc a nyakában! bizti jó kis pszihologust beszerzett erre az évre!!! Hamiltonról nem mondok semmit, mert csak fekhúzom magam! Az új francia gyerek sem szimpi, nem tudom miért!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 05, 19:22 írta Márti »

2008. Január 02, 10:42
Válasz #72

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
B.U.É.K.  :6:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu