Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925093 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Július 13, 23:02
Válasz #866

Hill

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
ez lehetséges. Kimi a Brawnhoz, Alonso a Ferrarihoz, Barrichello ha nem akar visszavonulni marad a pl: a Renault
Damon Hill 1992-1999 F1 pilóta | 1. Verseny: 1992 Silverstone (Brabham-Judd) | 1. Gy?zelem: 1993 Hungaroring (Williams-Renault) | Utolsó Gy?zelem: 1998 Spa Francorchamps (Jordan Mugen Honda) | Utolsó Verseny: 1999 Suzuka (Jordan Mugen Honda) | Világbajnok: 1996 Williams - Renault

2009. Július 13, 13:39
Válasz #865

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Szerintem semmi lényegesről nem beszélhet, a pilóták meg jópofiznak vele, hogy érezze mekkora nagyúr. Szerintem ez az egész hogy ő körbejárogat és dumcsuzik ez mind az egóról szól, mert ő ott az isten aztán villogtatja magát, mindenki szarja össze magát tőle. Bár az is elképzelhető hogy utasításokat ad, ha ő megírt egy forgatókönyvet akkor annak úgy kell történni.

Kimire visszatérve sajnos visszafogják, mondom érthetetlen mi folyik ott a Ferrarinál, mert hogy ennyire sehol nincs Kimi, az nonszensz. Már 2007-ben úgy éreztem hogy kicsit visszafogják, és hát mostanra már alig engedik versenyezni. nekem senki ne magyarázza be, hogy a ferka ebben ártatlan, mert az nem lát a szemétől. Sajnos nem tetszik nekik Kimi stílusa, nem az a pacsizgatos  nyáladzós fajta, ez lehet itt a gond, csak akkor mi a sz*rért szerződteték le? Érdeks Todt csípte Kimit, Domika meg fikázza ahol tudja. Akik megszavazták vagy eldöntötték hogy ez a Domika legyen a csapatfönők, és ne Brawn azokat egyszerűen nem értem. Valamit tudhat Domika, könyörgöm valaki mondja már meg mit tudhat! Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon úgy tűnik Kimi menni fog, és ráadásul így megy el, nem ezt érdemli.
Hát ennyit a Ferrariról, ha Kimi elmegy, akkor soha többet Ferrari.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Július 13, 05:49
Válasz #864

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Amúgy egy dolgot nem nagyon értek...
Mégpedig azt hogy Ecclestone mit kavar állandóan a rajtrácson futamok előtt? Miért és miről beszélget állandóan a rajt előtt néhány perccel a csapatvezetőkkel, és a versenyzőkkel. Ez nekem nem világos... Utasításokat ad vagy mi? :o

2009. Július 13, 05:44
Válasz #863

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Amúgy Kimi tényleg nem mutat sokat az idén, és ennek biztosan van valami oka...
Az nem úgy van hogy valaki világbajnok, és 2 évre rá belassul, és nem tudja hozni a formáját. ???
Az is elképzelhető hogy a csapat nem is akarja hogy jól menjen...
Ilyesmi nem egyszer fordult már elő hogy egy versenyzőt valamilyen okból direkt visszafogtak...

2009. Július 09, 20:41
Válasz #862

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Alonso tagadja hogy a Ferarival szerződést kötött! Erre csak annyit, hogy lehet hogy nem jövőre de 2011-ben tuti biztos hogy ferraris lesz. Úgyan ez volt Kimi esetében is mentek a pletykák, ő cáfolt, mega  Ferka is aztán eljött Monza! Másfél hónap múlva kiderül! Komolyan ezen izgulok, hát sajnos a futamokon nincs mit izgulni, szóval marad ez az Alo pletyka! Hát érdekes sokan mondják Kimi Alo párost szeretnének látni. 
Meg sokan már Kimit nem tartják jó versenyzőnek, hogy már semmit nem tud mutatni, Massa veri állandóan, hát ezt nagyon nem jó olvasni. Elszomorító, meg az hogy nem tudnak végre megegyezni az FIA és a FOTA! egymást szívatgatják, ez is nagyon unalmas, Csalódtam a FOTa-ban is, annyit szenvednek meg csinálják itt a showt hogy már nagyon fárasztó. Jó lenne ha már eldöntenék mit akarnak új szériát vagy maradni és végre megegyezni a szabályokról! Nem erre a showra lennénk kíváncsi hanem amit a pályán művelnek a pilóták.
Semmi lényegre törő hír sincs szóval nincs mit írni, miről beszélni mert egyszerűen semmi nem történik. A forma 1 dögunalmassá vált, a futamokon semmi lényegretörő nem történik, kocsikázgatnak egy jót aztán ennyi.
Már alig várom hogy itt legyenek, és kint legyek, és láthassam őket, legalább ennyi örömöm legyen ebben a sz*r szezonban!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Július 09, 15:17
Válasz #861

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én is nagyon sajnálom hogy Michael Jackson meghalt! Egyszerűen borzasztó, és az idegesít a legjobban, hogy nagyon sokan bántották, és az a sok kapzsi ember akik körül vették, meg az orvosok, egyszerűen nem értem miért hagyták a testvérei, szerettei, hogy ez megtörténjen egyszerűen felfoghatatlan.. Nagyon jó ember volt és nem véletlen hogy ennyien szerették. Remélem ott fennt békére lel!  :cray_:

2009. Július 08, 01:12
Válasz #860

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem is értem, hogy miért használnak IE-t az internetezők... :o
Mondjuk azért, mert soha semmi gond nincs vele és tökéletesen megfelel a célra.
Én 10 éve használom az IE-t és furcsa mód nem szoktak mindenféle nyavaják a gépemre települni. Talán nem a böngészőben kell keresni a hibát, hanem azokban az oldalakban amiket látogattok.

Michael Jacksont nagyon sajnálom, hogy meghalt, abszolút nem ilyen életet érdemelt.
Szuper tehetség volt és megtippelni sem lehet, hogy hány embert érintett meg a zenéjével.

Nyugodjon békében!  :cray_:

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Július 07, 19:10
Válasz #859

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nyugodjon békében.  :cc-rip:

2009. Július 07, 19:00
Válasz #858

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
 :cray_: Nyugodjon békében!!

2009. Július 07, 18:39
Válasz #857

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ma búcsúznak Michael Jackson-tól.... :'(

Szerintem nagyon sok emberre tudott hatni dalai mondanivalójával, és adott valamit ennek a világnak, szóval ma egy legenda távozik.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4FZcAzZOyOg</a>

Nyugodjon békében!

"Az ember arra vágyik,hogy az igazság megérintse,
s hogy ezt az igazságot képes legyen tovább adni.
Amit érez és tapasztal,legyen bár kétségbeesés vagy öröm.
Ez adhat értelmet az életének,s általa nyújthat reményt
másoknak is. Ez a legnemesebb művészet.
A megvilágosodásnak pillanatai azok,amelyekért élek."

There is nothing that can't be...

"Michael Jackson"
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 08, 15:39 írta F1Andris »

2009. Július 07, 16:31
Válasz #856

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Azt én se, de én se használok és még is csak a gond van vele.. Mindegy letíltottam mindent, amit kértek. Remélem hamarosan kijavítják a dolgot, és remélem hogy megvan a hiba forrása, mert ha nem ez okozza a gondokat, akkor már nincs tippem.

2009. Július 07, 15:59
Válasz #855

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2009. Július 07, 15:53
Válasz #854

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Július 07, 15:34
Válasz #853

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Zero day támadás alatt az Internet Explorer 6 és 7

http://www.hwsw.hu/hirek/42493/ie.html

Szerintem ez volt nálam is.

2009. Július 07, 10:47
Válasz #852

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Hány hozzászólás útán lesz valaki Formula3000 versenyző?
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek