Szerintem semmi lényegesről nem beszélhet, a pilóták meg jópofiznak vele, hogy érezze mekkora nagyúr. Szerintem ez az egész hogy ő körbejárogat és dumcsuzik ez mind az egóról szól, mert ő ott az isten aztán villogtatja magát, mindenki szarja össze magát tőle. Bár az is elképzelhető hogy utasításokat ad, ha ő megírt egy forgatókönyvet akkor annak úgy kell történni.
Kimire visszatérve sajnos visszafogják, mondom érthetetlen mi folyik ott a Ferrarinál, mert hogy ennyire sehol nincs Kimi, az nonszensz. Már 2007-ben úgy éreztem hogy kicsit visszafogják, és hát mostanra már alig engedik versenyezni. nekem senki ne magyarázza be, hogy a ferka ebben ártatlan, mert az nem lát a szemétől. Sajnos nem tetszik nekik Kimi stílusa, nem az a pacsizgatos nyáladzós fajta, ez lehet itt a gond, csak akkor mi a sz*rért szerződteték le? Érdeks Todt csípte Kimit, Domika meg fikázza ahol tudja. Akik megszavazták vagy eldöntötték hogy ez a Domika legyen a csapatfönők, és ne Brawn azokat egyszerűen nem értem. Valamit tudhat Domika, könyörgöm valaki mondja már meg mit tudhat! Nagyon el vagyok keseredve, mert nagyon úgy tűnik Kimi menni fog, és ráadásul így megy el, nem ezt érdemli.
Hát ennyit a Ferrariról, ha Kimi elmegy, akkor soha többet Ferrari.