Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367442 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Március 06, 16:51
Válasz #700

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
A célbaérés nem ér semmit, a Rally-ban eredmények kellenek...

Hidd el bele fog jönni... Alig tesztelte ezt az autót, míg az éles versenyzők rengeteget mentek azekkel az autókkal! Jelenleg nem kell Kimit az élmezőnyhöz hasonlítani, mert nem egyenlőek a feltételek.

Amúgy jó hogy megint vagy Rep! :)

2010. Március 06, 16:44
Válasz #699

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ez egy nagyon nehéz szakág, amit Raikönnen választott..

Az a baj, hogy nagyon nehéz megtalálni az ideális ritmust. Ha túlságosan nyomod akkor hatalmas bukás, ha vigyázol akkor sehol nem vagy. Ehhez jópár verseny kell amire Kimi ráérez a Rally-ra. Az F1 teljesen más tészta. Abban is zseniális volt, és a WRC-ben is jó lesz, csak idő kérdése...

Olyan versenyzők ellen kell egyből versenyképes időket mennie, akik 15-20 éve ebben a szakágban tevékenykednek, és mesterei a Rally-nak. Nem megy ez 2 hét alatt...

Az autóversenyzéshez nem értő rajongók csak annyit fognak fel ebből, hogy összetörte az autót, már megint... Lehet hogy furán hangzik de Kimi ezekből a dolgokból tud tanulni, és rá fog érezni hol van a határ amin túl már nem szabad menni.

Aki Raikönnent bírálja annak még távolról sincsen fogalma sem a Rally, sem az autóversenyzés összetettségéről.
Ezzel vitatkoznék, ugyanis pl Ogier nem régóta van a raliban, első teljes szezonját 2009-ben futotta, és végig stabilan pontszerző volt, szinte hibák nélkül. Pl Loeb sincs 15-20 éve a raliban, ő pl tornászként kezdte, utána, elég idősen kezdett a raliban.
Loeb pl első teljes évében, rögtön győzelemmel kezdett.
Szerintem Raikkönen bukássorozatát már nem lehet a rutintalanságra fogni, ugyanis több kedző ralis célba tud érni.
: 2010. március 06. - 16:43:29
Na Kimi hozta szokásos formáját megint össze törte a kocsiját .Én az hittem hogy rallyba szerződött és nem roncsderbibe. De fő a változatosság most legalább csak árokba bukfencezet 6 fordulása de legalább szegény fát megkímélte. De ami legfontosabb hogy Kimi és navigátor megúszták a dolgot sértetlenül. De lehet tippelni hogy a következő futamon hányadik szakaszon dobja el a kocsiját??(tippem 2-dik szakaszon lesz tótár káros a citroen)
Eddig minden ralit bukással zárt, ami kínos.

2010. Március 06, 16:22
Válasz #698

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Hogy elvan a nézőkkel! :cheerful_h4h:

2010. Március 06, 15:29
Válasz #697

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D

Nem poénos annyira, de hogy ücsörög ott az emberek körül :)

2010. Március 06, 13:07
Válasz #696

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen

A finn „Jégember” biztos benne, hogy a következő ralis fellépése a WRC-ben (Rali-Világbajnokság) lényegesen jobb lesz, mint a Mexikói.

Räikkönen második ralis viadalát a Citroen C4 WRC színeiben a bajnokságban nem tudta befejezni, miután a hetedik szakaszon hatalmasat bukott.

Na Kimi hozta szokásos formáját megint össze törte a kocsiját .Én az hittem hogy rallyba szerződött és nem roncsderbibe. De fő a változatosság most legalább csak árokba bukfencezet 6 fordulása de legalább szegény fát megkímélte. De ami legfontosabb hogy Kimi és navigátor megúszták a dolgot sértetlenül. De lehet tippelni hogy a következő futamon hányadik szakaszon dobja el a kocsiját??(tippem 2-dik szakaszon lesz tótár káros a citroen)
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Március 06, 11:17
Válasz #695

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igazad van Andris, csak rossz nézni h semmi sikere nincs!

Én tudom h fejlődni fog, soha nem vártam tőle teljesíthetetlen dolgokat, ezekután se fogom!Csak jó lenne ismét érezni egy kicsit a siker ízét! Természetesen még nem győzelmeket értek!

Kimi beválalta a profikkal való megérettetést, előbb utóbb fel fog nőni ő is hazzájuk!
Óvatlan és tapasztalatlan!
De Finn, és volt már néhány finn, aki nem tud nem határon autózni!Forma-1 , rally, ki nyomják a szemét annak az autónak, még akkor is ha nem feltétlen kellene!
Biztos tanul ezekből!

Hidd el pedig bírálják sokan!
Bevallom mikor elolvastam a videó címét, én is csípőre tett kézzel, összehúzott szemöldökkel morcoskodtam 2 percig!
Persze könnyen megenyhültem, csak rossz volt látni...

Na majd a Jordán rallyn :)

2010. Március 06, 10:38
Válasz #694

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ez egy nagyon nehéz szakág, amit Raikönnen választott..

Az a baj, hogy nagyon nehéz megtalálni az ideális ritmust. Ha túlságosan nyomod akkor hatalmas bukás, ha vigyázol akkor sehol nem vagy. Ehhez jópár verseny kell amire Kimi ráérez a Rally-ra. Az F1 teljesen más tészta. Abban is zseniális volt, és a WRC-ben is jó lesz, csak idő kérdése...

Olyan versenyzők ellen kell egyből versenyképes időket mennie, akik 15-20 éve ebben a szakágban tevékenykednek, és mesterei a Rally-nak. Nem megy ez 2 hét alatt...

Az autóversenyzéshez nem értő rajongók csak annyit fognak fel ebből, hogy összetörte az autót, már megint... Lehet hogy furán hangzik de Kimi ezekből a dolgokból tud tanulni, és rá fog érezni hol van a határ amin túl már nem szabad menni.

Aki Raikönnent bírálja annak még távolról sincsen fogalma sem a Rally, sem az autóversenyzés összetettségéről.

2010. Március 06, 10:29
Válasz #693

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát lassan letörök mint a bili füle!

Hol szikla, hol szarvas... ááááááá!
Az már nem kifejezés, h még az ág is húzza!  :no_1:
: 2010. március 06. - 10:27:28
Räikkönen: Lesz ez még jobb is!

A finn „Jégember” biztos benne, hogy a következő ralis fellépése a WRC-ben (Rali-Világbajnokság) lényegesen jobb lesz, mint a Mexikói.

Kimi legközelebb Jordániában lendülhet akcióba a jövő hónap elején.

Räikkönen második ralis viadalát a Citroen C4 WRC színeiben a bajnokságban nem tudta befejezni, miután a hetedik szakaszon hatalmasat bukott.

A finn a kiesés ellenére bizakodó, és élvezte a mexikói kirándulást, noha be szerette volna fejezni azt.

Kimi Räikkönen

Természetesen csalódott vagyok a történtek miatt. Sokkal több időt szerettem volna eltölteti az autóban, de ez most így sikerült. Még mindig tanulási fázisban vagyok, sok dolog van, amit még nem teljesen ismerek. Ez talán nem is meglepő, mivel ez csak a hetedik ralim volt.

Egyre jobban érzem magam az autóban. Biztos vagyok benne, hogy a következő ralin  jobb lesz. Annak ellenére, hogy egyértelműen csalódottak vagyunk, igazán élveztem az eseményt.

2010. Március 06, 10:11
Válasz #692

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Hatalmasat bukott a 7.szakszon  :-\
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yyZ6rJXiSx8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yyZ6rJXiSx8</a>
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2010. Március 05, 19:39
Válasz #691

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az első szakaszon még elég jól ment :)

Aztán : "Kimi Räikkönen miután az első szakaszon egy sziklával ütközött, addig a második szakaszon nagyobb problémákkal kellett szembenéznie. Két nagyobb ugratást követően leállt, de a csapat szerint egy mechanikai probléma okozta a megállását. Kimi és Kaj Lindström jelenleg is dolgozik az autóján."

3 szakaszon: "Kimi Räikkönenék autójában egy elektronikai hiba miatt az üzemanyagpumpával támadtak porblémák, de miután ezt orvosolni tudták, tovább folytathatták a versenyt. A finn versenyző a hetedik időt teljesítette honfitársa mögött."

4 szakasz : "Kimi Räikkönennek jót tett az utcai szakasz, a negyedik legjobb időt tudta teljesíteni. Vele azonos idővel a Citroën csapat másik pilótája Dani Sordo lett az ötödik. ők ketten az utolsóak, akik 1 másodpercen belül végeztek Ogier-hez képest."

Szal elég jó helyen lenne, ha megint nem töri a gépet  :-\

2010. Március 05, 19:31
Válasz #690

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Mai napon 30. helyen zárt, valami történt?

2010. Március 05, 17:37
Válasz #689

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=bECGgmsHlFE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bECGgmsHlFE</a>

Mexikó Rally (teszt)

1. Petter Solberg      Citroen 2.51,7
 2. Daniel Sordo        Citroen 2.51,8
 3. Sebastien Ogier     Citroen 2.51,9
 4. Sebastien Loeb      Citroen 2.52,5
 5. Kimi Räikkönen      Citroen 2.54,2
 6. Mikko Hirvonen      Ford    2.55,3
 7. Henning Solberg     Ford    2.56,2
 8. Federico Villagra   Ford    2.56,4
 9. Matthew Wilson      Ford    2.59,9
10. Jari-Matti Latvala  Ford    3.00,1

(Forrás: mtv3.fi)
« Utoljára szerkesztve: 2010. Március 05, 17:45 írta Tina »

2010. Március 03, 19:17
Válasz #688

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Nagyon jó kis vidi, videót nézve van bennem kicsi szomorúság hogy nem látom az F1-ben, de látni hogy jól érzi magát.. :)

2010. Március 03, 16:27
Válasz #687

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Räikkönen: Jól akarok menni Mexikóban!

Kimi Räikkönen nem változtat a céljain  Mexikó Ralira sem. Továbbra is az a legfontosabb, hogy be tudja fejezni a versenyt.

A finn versenyző a szezonnyitó Svéd Ralin is ezt tűzte ki célul, amit sikerült is teljesítenie, ugyanis a 29. helyen fejezte be a versenyt.

Räikkönen szerint most sem változtak a célok.

„A murva az a felület, amiről mindenki a ralizásra asszociál, és természetesen teljes ellentéte annak, amit én a Forma-1-ben valaha is tapasztaltam. Ha egy Forma-1-es autóval csúszol, akkor valamit rosszul csinálsz, a raliban viszont egy mindennapos dolog.” – kezdte a „Jégember”.

„Rengeteget tanultunk Svédországban, ami biztosan segíteni fog Mexikóban, de gyakorlatilag mindent előröl fogunk most kezdeni. Ugyan az a célom, mint eddig: Szeretnénk jó sebességgel haladni és befejezni a versenyt.”

„Múltkor is folyamatosan gyorsultunk, ugyan ez lesz a cél Mexikóban is.” – zárta rövidre Kimi Räikkönen.
: 2010. március 02. - 14:19:30
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Z7uMEX9DyzI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Z7uMEX9DyzI</a>

Jó ez a videó, főleg a vége :)
Igen meglepő volt ahogy bele hajolt a kamerába, de fura h Kimi így megváltozott! :)
F-1 be ilyet mikor csinált?  :whistle:

2010. Március 02, 14:03
Válasz #686

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Sajnálattal hallom, hogy nem biztos, hogy ott lesz Bahreinban, hát igen... :down:
Hiányzik...
Nemsokára kezdődik az f1, és rossz lesz nézni, hiába tudja az ember visszavonult a kedvence, de megint szembesülni kell ezzel a ténnyel, hogy ő nem lesz a rajtrácson. De megszokja az ember nem tehet mást.

Ezen a héten kezdődik neki a mexikói rali, ez is mennyire feldob, ha nem nézheted akkor ennyi. Marad a youtube meg az idők nézése, hűű de izgi!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek