Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Kimi Räikkönen  (Megtekintve 367430 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 06, 11:22
Válasz #160

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Társalogjunk Kimiröl,
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 06, 11:31 írta Ivancia »
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2009. Szeptember 04, 13:25
Válasz #159

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én annyit röhögtem ezeken a beszólásain, nagyon ütős! ;D Igen én is ezért szeretem őt, és azért is védem annyira, mert egy nagyon jó fej srác, és szerintem ő a legnagyobb arc a f1-ben! Kimi nagyon király csávó!!!  O0  :D

Hát ez tiszta sor.... ;D
Sztem marha jó humorérzéke van...csak a sok ellendrukker nem tudja, vagy nem is akarja(Inkább ez) értelmezni!
Pedig őt ilyennek fogadtuk el...és én sehogy másképpen nem tudom őt elképzelni!
F-1 nélküle nem is lenne igazi... ;D

2009. Szeptember 04, 13:19
Válasz #158

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én annyit röhögtem ezeken a beszólásain, nagyon ütős! ;D Igen én is ezért szeretem őt, és azért is védem annyira, mert egy nagyon jó fej srác, és szerintem ő a legnagyobb arc a f1-ben! Kimi nagyon király csávó!!!  O0  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 04, 12:59
Válasz #157

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
 :rofl:
Ez Kimi, de ezért is szeretjük sokan!
Főleg még ha a verenyállat is előbújik belőle..... :D

2009. Szeptember 04, 12:46
Válasz #156

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
A Ferrari versenyzője, Kimi Räikkönen akkor érzi a legjobban magát, ha az autójában ülhet és a győzelemért harcolhat. Egy Formula-1-es pilótának azonban egyéb kötelezettségei is vannak, mint a PR rendezvények vagy a sajtókommunikáció. A gyakran ismételt és unalmas kérdések ellen sajátos stílusban védekezik a finn versenyző. A Motorsport Magazin internetes, RACEmag kiadványában egy kisebb gyűjteményt állított össze a 2007-es bajnok válaszaiból.

Kimi, mondanál valamit?
Kimi Räikkönen: "Igen. Egy, kettő, három."

Milyen a kapcsolatod Peter Sauberrel? Olyan mintha az édesapád, az apósod vagy ... lenne?
Kimi Räikkönen: "ő a főnököm."

Van valami különleges szokásod a versenyek előtt, mielőtt felveszed a sisakodat?
Kimi Räikkönen: "Igen, megtisztítom, hogy jobban lássak."

Milyen a szingapúri pálya?
Kimi Räikkönen: "Valahol szélesebb, valahol szűkebb. Attól függ, hogy melyik szakaszon vagyunk."

Kimi, mit tudsz mondani az ötödik rajthelyről?
Kimi Räikkönen: "Azt, hogy az az ötödik hely a rajtrácson."

Mitől olyan különleges a TAGheuer?
Kimi Räikkönen: "Rendben van."

Räikkönen válasza arra a kérdésre, hogy mikor érkezett Ausztráliába. "Kedden jöttem, szóval tegnap."

Räikkönen az alábbi kifogással rázta le a finn televíziót csütörtökön Melbourne-ben. "Gyere vissza holnap, ma még szabadságon vagyok."

"A Formula-1 sokkal jobb lenne újságírók nélkül."

"Azért szeretem az autósportokat, mert nem kell olyan korán felkelni."

"Nem érdekel, hogy mások mit mondanak, nem vagyok Michael Schumacher."

Még raktam be pár ilyen poénos beszólásokat:
Kimit Schumiról kérdezték Monaco-ban, a csütörtöki interjún, mire Kimi:

Kimi: "Michael itt van? Én még nem láttam őt...melyik lelátón ül?"
Riporter: "Miért ülne lelátón..?"
Kimi: "Mert akkor integethetnék neki.."

a 2008-as Német országi idömérö után
Kérdés:"Kimi hogy mügödtek a gumik?"
Kimi"Gurultak mind általábaXD"

Kimit meg kérdezték hogy mit sugot neki a sapnyol országi gyözelme után az ország királya
"Azt mondta ,hogy jól vezetek.Kedves királyXD"

Kérdés:"kimi milyen a tökéletes kör?"
Kimi"nagy jó jobb mind a szex XD"

Verseny mérnöke Malajziába az elsö szabad edzésen közölni akart vele valamit erre Kimi" a kanyar közepén ne szolj hozám"XD

Kérdés:" Kimi beteg vagy vagy ilyen a hangod?"
Kimi"nem ilyen a hangom XD"

Riporter:"Kimi hány éves vagy?"
Kimi:"24"
Riporter:"aszitem 18 XD"
Kimi:"jól tartom magam "XXD

Ez is tipikus Kimi, az első futamgyőzelme után mondta:
"Azért örülök,mert ezentúl már nem tehetik fel nekem azokat a hülye kérdéseket,hogy mikor nyerek már végre egy versenyt" :D

« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 05, 20:41 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 13, 20:53
Válasz #155

fish

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Viszagondoltam Raikkonen 1. Ferraris versenyére.Simán fölényesen megnyerte.Sorra futota a leggyorsab köröket.Én akkor azt hitem, hogy az év töbi részében is hasolóan fölényesen nyeri majd a futamokat.De sajnos nem így let.

2009. Augusztus 11, 14:10
Válasz #154

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Olvasgatok pár hozzászolásokat Kimi teljesítményéről. És hát mindenki észerevette, hogy tényleg nem az a Kimi aki anno a merciben nyomta mint egy állat! És mindenki reménykedik hogy visszatér a régi Kimi, még bíznak benne, és ezt jó hallani. Ja meg azt is hogy nem kellett volna elmennie a mercitől, mert az feküdt neki igazán, hát eben is van valami. Hát ezt már soha nem tudjuk meg mi lett volna ha. Én csak azt kérem Kimitől, vagyis azt szeretném, ha visszatérne végre, mert így ahogy Andris írta nagyon langyos a teljersítménye. Én néha úgy érzem én jobban akarom azt a győzelmet, helyezést vagy, hogy megelőzze az előtte haladót mint ő, én jobban akkarnám nyomni a gázt mint ő, és ez ilyen anno nem éreztem. Kimi gyere vissza bárhol is vagy mert ez így nem mehet tovább!
Ja és el ne felejtsem, azért a magyar Kimi rajongókat meg kell dícsérnem, amikro ott a hotelnél voltak , tök normálisan kivárták, hogy adjon, nem vísítoztak(vagy csak szolidan) mint akinek húzzáka haját. Szerintem azért is adott annyi autogarmmot mert normálisak voltak. Csak amikor jön a ringre autóval, akkor nem ad, :D de nem baj szerintem jövőre úgy fogom megoldani, hogy majd szombaton az időmérő után, odamegyek a hotelhez, mert az egyik vidin láttam hogy 19:00 körül érkezett meg. Szerintem a pénteki napon is oda megyek. amúgy este felé szívesebben ad autogrammot, ezt észre vettem!

2009. Augusztus 09, 21:04
Válasz #153

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Én nem is vennék, egyrészt nem hordok napszemüveget,másrészt nem rossz,de nekem annyira nem tetszenek.. ;)

2009. Augusztus 09, 20:31
Válasz #152

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát, ha megtehetném, akkor sem venném, meg. Álítólag x darabot dobtak csak a piacra. Meghagyom a nagyon gazdag fanatikus Kimi szurkolóknak, hadd legyenek boldogok, hogy olyan szemcsijük van amit KImi is visel.  :D

2009. Augusztus 09, 19:42
Válasz #151

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Hát nemtudom, szerintem nem túl olcsó, de egy Kimi drukkernek kötelező, igaz Márti? ;)

2009. Augusztus 09, 17:01
Válasz #150

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon cool! :cool2: Szerintetek mennyibe kerülhet egy ilyen napszemcsi?
Képzeljétek ahogyan néztem a ralis vidit, amikor bukott. Kiszállt az autóból, és elindult valamerre, de visszafordult, és valamit kiszedett az autóból, na szerintetek mit? Én azon annyit nevettem, egyszerűen mondom hihetetlen,én azt hittem a társát kérdezi meg, hogy segítsen-e vagy nem tudom, de a napszemcsiét azt sikeresen kimentette. Végülis érthető, nagyon ragaszkodik hozzá, nem is látom őt napszemcsije nélkül, azt hiszem amit beraktál Laszmen azt a napszemcsit hordja azt a feketét.
Hiába Kimi nagyon nagy arc! Nem is értem azokat akik nem szeretik őt,egy igazi egyéniség!   :cheerful_h4h:

2009. Augusztus 09, 12:32
Válasz #149

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Egész jó lett! Modern és sportos! O0

2009. Augusztus 09, 11:38
Válasz #148

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Bocs ha rossz helyre raktam :)

Márti múltkor említette hogy Kimi saját szemüveget tervezett/tetett, találtam róla egy képet:

2009. Augusztus 03, 23:44
Válasz #147

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Igen, ő az igazi győzni akaró Raikönnen! Én nem vagyok kifejezetten Kimi fan, de a Mclaren-es időszakában amit letett az asztalra az több mint figyelemreméltó! őstehetség!

2009. Augusztus 03, 21:33
Válasz #146

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Köszi Andris! Ezer köszönet! Hát igen ez az igazi Kimi akit láthatunk a videón, aki már nagyon hiányzik. Remélem mégegyszer láthatjuk őt így versenyezni!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek