Örülök hogy tartozol valamelyik klubba! Nem is az a baj, mindenki annak szurkol akinek akkar, valaki így szurkol, hogy elfogult, valaki realistán meg sorolhatnám. Nagyon sokrétű szurkoló létezik, és így kerek a világ. Sajnálom, hogy nem értesz meg minket, pedig mi nem vagyunk rossz emberek, mert nem azért utáljuk mert fekete, vagy mert elálló füle van, vagy mert kancsa, vagy sorolhatnám. ő tehet róla, hogy így érzünk iránta, én nem akartam utálni, de hát én így ézek iránta, és nem tudom elfolytani!
És ami még bánt, hogy a jóban is a rosszat látod Annamari, és még azt is támadásnak veszed! Pedig nem. Ha a merci jól csinál valamit akkor elmondom és megdícsérem, meg látod ha a ferka elcsesz valamit, akkor megkapják tőlem a magukét! Érzem hogy ezáltal, hogy én utálom Hamilton, és nem téged, mert miért utálnálak? Semmi olyat nem tettél, hogy utálnom kéne, te viszont utálsz engem! Sajnálom hogy így van mert mi nem akartunk téged bántani, mi csak Hamiltonról mondtuk el mi milyen embernek látjuk. Tudom, ez olyan mintha téged bántanánk, én is így érzem mikor Kimit szapulják, sokszor ok nélkül, például én ilyenkor a falnak megyek, ha azt mondják, hogy nem világbajnokhoz méltó, vagy lenézik, mert most így teljesít.
Szóval én is lezártnak tekintem ezt a témát! Szeressük egymást gyerekek!