Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 926333 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2009. Február 09, 21:52
Válasz #386

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon Boldog Születésnapot Andris!  :6:

Annamari, biztosan sikerült, az meg hogy az elején izgultál az természetes, és a vizsgáztatók is pontosan tudják, hogy milyen vizsgázni. Sajnos én is nagyon izgulós vagyok és én is annyira utálom ezt, bezzeg mások hát csak lazán és egyáltalán nem izgulnak. Szóval ne parázz, csak pozítívan, ha meg véletlenül nem sikerült, ami szerintem kizárt, de ha mégis, nem dől össze a világ, majd legközelebb sikerül, és akkor már ki tudja, lehet hogy 100%-os lesz a vizsgád. Szóval csak pozitívan!!  ;) O0

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 09, 19:27
Válasz #385

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Dúúrva, horzsol! :D

2009. Február 09, 19:04
Válasz #384

tomi6230i

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Mobilország
Milyen az avatarom?  :D

2009. Február 08, 11:50
Válasz #383

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
SZIASZTOK!

Először is oda mentem fél 12-re.
És mivel a nevem miadt utólsó vagyok, ezért negyyed 2-kor kerültem sorra.
Szánalmasan sokat izgultam ezért az elején nem volt hangom vagy remegett, mint mikor fázik az ember. Pedig nem ez volt az első ilyen vizsgám nem hiszem el, h. h. tudam enyit bénázni.Amúgy élveztem, nem volt se túl nehéz se túl könnyő.
De a végén úgy jöttem, ki a vizsgáról, h. sz*r lett a kezdeti nehézségek miadt.
MAjd mikor megkaptam a pontjaim elcsodálkoztam; láttam át volt írva.
Ebből arra következtettem, h. látták, h. ügyes vagyok, csak nagyon be voltam tojva....
Összességében jól sikerült, de nem 100%, hogy meg lesz.
Ahhoz, h. az egész meg legyen kell még 20 pont. Van rá esély, de nem tudom... :-\
Ennyi!

Várom, h. elkezdődjön végre a szezon, :victory: :victory: most úgyis padlón vok...
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2009. Február 08, 02:15
Válasz #382

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Örüljetek, hogy a február most csak 28 napos. :D

Amúgy tavaly is sokat kellett várni, de idén szinte áprilisban kezdődik a forma1, de így legalább van idejük a csapatoknak fejleszteni az autón. Remélem kihasználják az időt.

2009. Február 07, 22:09
Válasz #381

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ja, sajnos egyszerűen szánalmasak, hogy állandóan úgyan azok a hírek csak megvágva napokra bontva. Hihetetlen hogy február az mndig is ilyen uncsi hónap. megörülők!
Valahogy csak kihúzzuk a futmig, végülis 50 nap az úgy elillan hogy csak na!
Meg hétfőtől jönnek a tesztek, az talán lendít a februáron.  :-\

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Február 07, 21:19
Válasz #380

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tényleg semmi mozgás, de végülis érthető mert most nincsen sok történés, max egy-két autóbemutató, meg a tesztek, amúgy semmi nem történik.
Olyan semmitmondó hírek jönnek hogy még beszélni sem érdemes róluk... :-\

2009. Február 07, 20:32
Válasz #379

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Gyerekek, de hullaszag van itt a fórumon, látszik február van, esküszöm mint tavaly, na akkor nagyon brutálisan hullaszag volt, még ennyien sem voltunk. Szomorú, de nem baj 50 nap múlva már boldogság lesz!   happy

Annamari, hogy sikerült a vizsgád?  ???

2009. Február 06, 18:22
Válasz #378

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Köszönöm szépen! :) Bár még van 3 napom! Akkor mutatják be az új Red Bull, az lesz a szülinapi ajándékom!

Valóban,lebuktam a ferka nem akarta, de a Red Bull válallta.-- majd akkor is megköszöntünk.

2009. Február 06, 16:34
Válasz #377

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Köszönöm szépen! :) Bár még van 3 napom! Akkor mutatják be az új Red Bull, az lesz a szülinapi ajándékom!

2009. Február 06, 11:05
Válasz #376

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Boldog szüliapot!!!, most megyek még csak vizsgázni...- Hamiltonra nem kíváncsiak sajna.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 06, 18:22 írta Annamari »

2009. Február 06, 07:56
Válasz #375

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
most nézem csak: Andris! Boldog Szülinapot! 23? de jó... :)

2009. Február 05, 20:19
Válasz #374

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Sikerülni fog! AZ F1 adjon erőt!  O0
Valószínűleg Hamilton pályafutása lesz a téma... menni fog az... ;)

2009. Február 05, 19:40
Válasz #373

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Na holnap délben mindenki szorítson, kb akkor fogok a bizottság elé kerülni. (Nem bíróság) :wave: :wave:

2009. Február 03, 21:02
Válasz #372

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Andris, ezt nem mondhattad volna jóbban!  O0

Amúgy a teniszhez, ők mindig profin nyomják, én a tavalyi wimledont is láttam, hát végig izgultam rendesen. Nem hiába ők a világ legjobb teniszezői. Én bevallom Federernek drukkolok, ez nem tudom miért alakult így, szimpi lett egy meccse után. Tavaly elég rossz passzban volt, és jó lett volna ha ezt megnyeri, de nincs baj mert látszott hogy formában van. Szóval Nadal felkötheti majd a gatyáját Wimledonban.

Annamari, az igen hogy középfokot teszel le, biztos sikerülni fog. Elismerésem!  :clap7: O0

megkaptam a februári f1racinget, és Ron Dennist kérdezték az állampolgárok, párat leírok. Amúgy Vettelről van cikk, és olyan képek vannak róla ami igazi nagy fiús, már egy kis szakállat is növesztget, de hát az csak pihécskének lehet mondani. Ja és van benne egy baki, van egy kép ami ilyen pillanatot fényképeztek le, és odaírják, hogy kiaz mit csinál éppen és hol. Na most az van odaírva hogy: Áthidaló megoldás: A BMW Sauber tavaly megszerezte első győzelmét, de vajon képesek lesznek továbblépni 2009-ben? Itt éppen Robert Kubica teszteli az új alkatrészeket. na és itt jón a nagy ámulat bámulat a képen nem Kubica van a Bmw-vel, hanem Kimi a ferkával, vagyis a sisak Kimié, és ki tudja lehet hogy Kubika az? Értitek áthidaló megoldás hát már itt tartunk.

Akkor jöjjön a Ron bácsi cikk
Mr. Dennis honnan jöttek ezek a különleges sisakok a boxutca-személyzetnél?
Különleges képet akartunk mutatni, és nekem nagyon tetszett az ötlet, hogy a csapat másképp nézzen ki egy kerékcsere során, mint szerelés közben. Az analógiám szerint a kerékcserénél viselt ruházatnak olyannak kellett lennie, mint egy csatára felkészített páncélzatnak. A tervezés során megnéztünk katonai egyenruhákat és űrhajós szkafandereket is-sőt vissszanentünk a múltba és harcjeleneteket ábrázoló festményeket is elővettünk.

Kimi túl vad volt a mercihez?
Egyáltalán nem. Kimi nagyszerű munkát végzett nálunk-két világbajnokságot kellett volna nyernünk együtt 2003-ban és 2005-ben, barátként hagyta el a Mclarent, és azóta is barát. Nagy dolog legyőzni őt:habár sokkal jobban örültem volna valamelyik pilótánk győzelmének, boldog voltam, amikor elenyerte a világbajnoki címet 2007-ben.

Hát igen kettő vb kellett volna nyernünk-még mindig síratom.

Korábbi főnökként mivel magyarázza Kimi 2008-as fura teljesítményét? Motiváció hiánya okozhatta, vagy az hogy nem tudta kellő mértékben megszokni az autót és a gumikat?
Azt mondanám, egyik sem. A becsmérlő állításokkal ellentétben, Kimi mindig motivált. nagyon csendes, valóban-a maga finn módján-,de nagyszerű versenyző. Gyors lesz 2009-ben, és ezért kemény konkurensként kell vele számolnunk.

Fernando és Juan Pablo rajta van a karácsonyi listáján?
nevetés) Meglepődnék, ha nem lennének, de ellenőrizni fogom, nehogy véletlenül lemaradjanak. nincs ok, amiért ne kerülnének rá.

Gondoltam, hogy egy kicsit feldobom a fórumot, hírek szempontjából.
Ja és a futam számláló már megint bedöglött,  pedig még a múltkor jól számlálta, most meg hamarabb fog kezdődni nála a futam mint valójában.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Február 03, 22:27 írta Márti »

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek