Andris, ezt nem mondhattad volna jóbban!

Amúgy a teniszhez, ők mindig profin nyomják, én a tavalyi wimledont is láttam, hát végig izgultam rendesen. Nem hiába ők a világ legjobb teniszezői. Én bevallom Federernek drukkolok, ez nem tudom miért alakult így, szimpi lett egy meccse után. Tavaly elég rossz passzban volt, és jó lett volna ha ezt megnyeri, de nincs baj mert látszott hogy formában van. Szóval Nadal felkötheti majd a gatyáját Wimledonban.
Annamari, az igen hogy középfokot teszel le, biztos sikerülni fog. Elismerésem!

megkaptam a februári f1racinget, és Ron Dennist kérdezték az állampolgárok, párat leírok. Amúgy Vettelről van cikk, és olyan képek vannak róla ami igazi nagy fiús, már egy kis szakállat is növesztget, de hát az csak pihécskének lehet mondani. Ja és van benne egy baki, van egy kép ami ilyen pillanatot fényképeztek le, és odaírják, hogy kiaz mit csinál éppen és hol. Na most az van odaírva hogy: Áthidaló megoldás: A BMW Sauber tavaly megszerezte első győzelmét, de vajon képesek lesznek továbblépni 2009-ben? Itt éppen Robert Kubica teszteli az új alkatrészeket. na és itt jón a nagy ámulat bámulat a képen nem Kubica van a Bmw-vel, hanem Kimi a ferkával, vagyis a sisak Kimié, és ki tudja lehet hogy Kubika az? Értitek áthidaló megoldás hát már itt tartunk.
Akkor jöjjön a Ron bácsi cikk
Mr. Dennis honnan jöttek ezek a különleges sisakok a boxutca-személyzetnél?
Különleges képet akartunk mutatni, és nekem nagyon tetszett az ötlet, hogy a csapat másképp nézzen ki egy kerékcsere során, mint szerelés közben. Az analógiám szerint a kerékcserénél viselt ruházatnak olyannak kellett lennie, mint egy csatára felkészített páncélzatnak. A tervezés során megnéztünk katonai egyenruhákat és űrhajós szkafandereket is-sőt vissszanentünk a múltba és harcjeleneteket ábrázoló festményeket is elővettünk.
Kimi túl vad volt a mercihez?
Egyáltalán nem. Kimi nagyszerű munkát végzett nálunk-két világbajnokságot kellett volna nyernünk együtt 2003-ban és 2005-ben, barátként hagyta el a Mclarent, és azóta is barát. Nagy dolog legyőzni őt:habár sokkal jobban örültem volna valamelyik pilótánk győzelmének, boldog voltam, amikor elenyerte a világbajnoki címet 2007-ben.
Hát igen kettő vb kellett volna nyernünk-még mindig síratom.Korábbi főnökként mivel magyarázza Kimi 2008-as fura teljesítményét? Motiváció hiánya okozhatta, vagy az hogy nem tudta kellő mértékben megszokni az autót és a gumikat?
Azt mondanám, egyik sem. A becsmérlő állításokkal ellentétben, Kimi mindig motivált. nagyon csendes, valóban-a maga finn módján-,de nagyszerű versenyző. Gyors lesz 2009-ben, és ezért kemény konkurensként kell vele számolnunk.
Fernando és Juan Pablo rajta van a karácsonyi listáján?
nevetés) Meglepődnék, ha nem lennének, de ellenőrizni fogom, nehogy véletlenül lemaradjanak. nincs ok, amiért ne kerülnének rá.
Gondoltam, hogy egy kicsit feldobom a fórumot, hírek szempontjából.
Ja és a futam számláló már megint bedöglött, pedig még a múltkor jól számlálta, most meg hamarabb fog kezdődni nála a futam mint valójában.