Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton: A sikerek engem igazolnak  (Megtekintve 2880 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2008. Október 24, 11:39
Válasz #15

Annamari

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Jó de nem ugyanazt!
Ezzel viszont tönkre tették  a futamát, és az most jelentkezik a pontoknál, is.
HA akkor nincs ez, akkor most nagyobb fölénnyel vezetne, és nem kéne annyira izgulnunk a következő futamon!!
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2008. Október 24, 09:29
Válasz #14

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

nem is volt annyira hibás,
Nem volt annyira hibás, de attól valamilyen szinten az volt, úgyhogy megérdemelte a büntetést.

2008. Október 24, 07:45
Válasz #13

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Jajj, én az agresszióról beszélek, mert ha Hami lehet ilyen, akkor másokat miért szóljátok meg! Teljesen jógosan büntették meg Hamit és Massat is. Én észre veszek mást is, nem csak azt amit Hami csinál, de ti úgyan így vagytok a ferkával is, mert ti is csak azt veszítek észre, főleg ha az hibázik vagy csinál valamit, akit nem szeretünk! Ez nem így van? DE! Akkor mi a próbléma? Semmi! Én így látom, te úgy! Ennyi!

Már bocs, de én is észre szoktam venni, csak legfeljebb nem beszélek, róla.
Nem fogom híresztelni, hogy Hami hibázott. De most amúgysem nem tartottam igazságosnak, hogy ugyanazta büntetést megkapja, mikor nem is volt annyira hibás, mint más!De ezt a riporterek is mondták!  Ennyi!!

2008. Október 23, 19:07
Válasz #12

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Jajj, én az agresszióról beszélek, mert ha Hami lehet ilyen, akkor másokat miért szóljátok meg! Teljesen jógosan büntették meg Hamit és Massat is. Én észre veszek mást is, nem csak azt amit Hami csinál, de ti úgyan így vagytok a ferkával is, mert ti is csak azt veszítek észre, főleg ha az hibázik vagy csinál valamit, akit nem szeretünk! Ez nem így van? DE! Akkor mi a próbléma? Semmi! Én így látom, te úgy! Ennyi!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 23, 16:55
Válasz #11

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
bocsi de nem hamilton a sportszerűtlen. am meg hami előzései rohadtul nem hasonlítanak arra amit massa csinált légyszíves nézd meg mégegyszer azt amikor LEELőZI timo-t meg azt amikor KILÖKI massa hamit
Elküldve: 2008. Október 23. - 16:53:03
am meg azt is odaírtam h: ilyet 1etsem láttatok még ugye? direkt azért írtam oda mert az f1 történetében volt már 1 pár olyan büntetés nélkül csak ti ezt sosem veszitek észre mert hamiről van szó... :mad1:
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2008. Október 22, 10:15
Válasz #10

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Akkor meg Massat miért büntették meg? Akkor az is csak versenybaleset! ő is agresszív volt, és hát így sikerült neki leelőzni Hamit! Akkor nevezzék át a forma1-et roncsderbivé! Nem azt mondjuk, hogy úgy vezessen mint egy nyugdíjas, hanem kicsit megfontoltabban. Ne úgy legyen agresszív, hogy a másik kárára megy a dolog! Szerintem is kell az f1-ben egy kis agresszió, de sportszerűség határain belül.

Bocs, de Massa szabálytalanabb volt, mert ő teljesen elhagyta a pályát, és ez tény, hogy őt érdemesebb volt megbüntetni, mint Hamit...

2008. Október 20, 15:39
Válasz #9

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Akkor meg Massat miért büntették meg? Akkor az is csak versenybaleset! ő is agresszív volt, és hát így sikerült neki leelőzni Hamit! Akkor nevezzék át a forma1-et roncsderbivé! Nem azt mondjuk, hogy úgy vezessen mint egy nyugdíjas, hanem kicsit megfontoltabban. Ne úgy legyen agresszív, hogy a másik kárára megy a dolog! Szerintem is kell az f1-ben egy kis agresszió, de sportszerűség határain belül.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 20, 13:46
Válasz #8

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
igen sztem sem kéne ennyi agresszió az f1be a kocsikra kéne index ,féklámpa 60km/h-s sebességkorlát és az összes pilótát le kell cserélni nyudíjas 70életévet betöltő járókeretes napi 2 kg-gyógyszeren élő benyugtatózott öregassszonyok kellenének akkor nem lenne mibe belekössetek.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ez lesz a következő lépés....... :'(

2008. Október 20, 10:57
Válasz #7

anonymus

• Forma 3000 versenyző
  • F1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
igen sztem sem kéne ennyi agresszió az f1be a kocsikra kéne index ,féklámpa 60km/h-s sebességkorlát és az összes pilótát le kell cserélni nyudíjas 70életévet betöltő járókeretes napi 2 kg-gyógyszeren élő benyugtatózott öregassszonyok kellenének akkor nem lenne mibe belekössetek. Az agár futtatáshoz nem kell agressziv stílus nézzétek azt. Amit glokkal csinált az tök szép manőver volt most mit szerencsétlenkedjen ott vele ment a saját ívén glok meg a pálya szélén csak a pály széle beleért hami ivébe amit nem hagyott el áljon meg vagy dudáljon neki h jön? mikor kifékezte magát meg kimit az meg versenybaleset ilyet 1etsem láttatok még ugye?
"Egyfolytában megyek tovább és tovább, hogy megtanuljam a saját testi és a szellemi korlátaimat. Ez nekem az élet útja."

Ayrton Senna

2008. Október 18, 22:51
Válasz #6

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Tényleg jól teljesít, csak ne hibázna néha olyan könnyen!!
Mert, ha felhúzza magát az nagyon meglátszik a teljesítményén, de remélem most nem lesz ilyen!!
Most csak összpontosítson a körökre és mire észbekap már meg is nyeri a futamot. HA holnap ezt csinálja biztos, sikerül!!!!!!!!!!!

2008. Október 18, 22:02
Válasz #5

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát ez Hamilton nem tagadja meg magát! Andrissal teljesen egyetértek, hogy csak magával van elfoglalva, és szarik másokra, más testi épségére, mert ő most kicsit kilöki, tudja, hogy nem fog tudni elkanyarodni, de ha neki nem jó, akkor másnak is tegye tönkre a futamát, szóval nagyon gáz a gondolkodás módja! Montoya volt még ilyen, aki úgyan így viselkedett, és már nincs az f1-ben. Hiába nem jön be a többi pilótának ez a túlságosan agresszív stílus! És aza durva, hogy nem is törödik vele, azt hiszi, hogy most csak féltékenyek rá a pilóták, mert ő a legjobb! Pedig ez nem így van, és úgye volt ez a megbeszélés, ahol normálisan lett neki szólva, hogy egy kicsit higgadtabban, de ő csak ennyit mond, hogy nem érdekli, mert ő elégedett. Örülök, hogy elégedett, meg sikeres, és ezért ő hiperszuper boldog, csak a pályán mások is úgyan olyan pilóták, csak más autóban, és nem kéne őket lenézni!

2008. Október 18, 21:38
Válasz #4

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Hát Ham megérdemelte volna, csak Glock nem ilyen felelőtlen. Azt kívánom Glocknak hogy egy szép napon legyen egy versenyképes autója, és jól leckéztesse meg Lewist a pályán, szabályos keretek között. :victory:

2008. Október 18, 21:05
Válasz #3

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én Glock helyében még a kocsi sem érdekelt volna, legalább 200-zal belerohantam volna Hamibe...Az széplett volna... ;D

2008. Október 18, 19:52
Válasz #2

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
"Azonban amíg én elégedett vagyok, és a csapat is az, semmi más nem számít" – tette hozzá Lewis.
Azért ez elég dúrva, már a versenyzőtársai testi épsége sem számít... Azért a Glock féle manőver eléggé meredek volt Monza-ban, Glock helyében komolyan beszóltam volna Ham-nek, hogy ilyet nem szabad csinálni... :eusa_naughty:

2008. Október 18, 19:37
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy nincsen probléma vezetési stílusával, amit az eddig elért sikerei is bizonyítanak. A brit pilóta mindezt azok után mondta, hogy néhány kollégája kritikus szavakkal illette őt az elmúlt időben.

Bár a versenyzők arra készültek, hogy kérdőre vonják Hamiltont, aki számos esetben túlzottan agresszíven viselkedett, legutóbb a múlt heti Japán Nagydíjon, ahol kis híján tömegkarambolt okozott az első kanyarban, a pénteki versenyzői eligazítás – hála a Forma-1 versenyigazgatójának, Charlie Whitingnak – konfliktusmentesen és a megszokott módon lezajlott Sanghajban.

Hamilton felszabadultan hagyta el megbeszélés helyszínét és elmondta, továbbra sem foglalkozik az őt kritizálókkal, ugyanis meggyőződése, hogy nincsen probléma versenyzői stílusával és magatartásával.

"Nem olvastam a nyilatkozataikat, de értesültem arról, hogy beszéltek rólam" – mondta Hamilton, aki akár már a hétvégén megnyerheti a bajnokságot Kínában. "Ezzel nincs is problémám. Mindenkinek joga van a véleményéhez."

"Sajnálom, hogy ez a véleményük rólam, azonban éppen a versenyzési stílusom az, aminek köszönhetően itt vagyok, és ami miatt vezetem a bajnokságot, így nekem nincs gondom a vezetési stílusommal."

"Hagyom, hogy a pályán elért eredményeim beszéljenek helyettem. Ha mások arra pocsékolják az energiájukat, hogy velem foglalkozzanak, akkor csak tessék, az az ő dolguk, abba nem szólhatok bele" – folytatta Hamilton, aki szerint sikerei miatt támadják egyesek.

"Ha az egyik Force Indiában ülnék a mezőny végén, akkor senki nem foglalkozna velem. Azonban az élen lévő, sikeres versenyzőkről mindig van véleményük az embereknek, az pedig teljesen lényegtelen, hogy pozitív vagy negatív."

"Azonban amíg én elégedett vagyok, és a csapat is az, semmi más nem számít" – tette hozzá Lewis.

F1vilag.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek