Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Michael Schumacher  (Megtekintve 25418 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Július 31, 19:51
Válasz #37

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Képek Schumacher tesztjéről:

2009. Július 30, 16:55
Válasz #36

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nagyot ment MS azon a Brazil GP-n, de szerintem akkor is nagyon fájdalmas lehetett Alonso-tól kikapni az utolsó F1-es szezonjában, és úgy visszavonulni. Egy kicsit elkpakodta ezt a visszavonulás dolgot szerintem.
Azért jó lesz újra látni. Kiminek fel kell szívnia magát...

2009. Július 30, 16:45
Válasz #35

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen amit ott akkor alkotott az egyszerűen zseniális volt. Mások egy év alatt nem előznek annyit mint ő azon az egy futamon  O0

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2009. Július 30, 15:12
Válasz #34

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
RTL jubileum Schumival

A hétvégén jubilál a német RTL Forma-1-es stábja: most közvetítik 300. Forma-1-es versenyüket. Mivel a közvetítések sikeréhez nagyban hozzájárult Michael Schumacher - a 300 futamból 250-en õ is részt vett és sikereivel természetesen népszerûsítette a sportot - ezért videotelefonon keresztül õ is vendége lesz az RTL hétvégi jubileumi adásának, s bizonyára terítékre kerül majd néhány érdekes sztori is.

"Ez egy olyan idõszak volt, amelynek során mind nekem, mind az RTL-nek felfelé vitt az utunk." - mondta a hétszeres világbajnok az 1991-tõl 2006-ig tartó együttmûködésrõl - "Az RTL tette ezt a sportot szalonképessé Németországban, én pedig egyfajta zászlóshajójuk voltam. Az idõzítés mindkettõnk számára tökéletes volt."

Schumacher nemcsak interjúkat adott az RTL munkatársainak, de az évek során a magánéletben is jó viszony alakult ki közöttük: "Természetesen voltak vicces jelenetek, különösen a VB-gyõzelmek után. Willy Knupp (azóta elhunyt - a ford.), késõbb Heiko Wasser és Kai Ebel a legtöbbször az elsõk voltak, akikkel egy gyõzelem vagy egy VB-cím után szót váltottam és azután néha együtt is vacsoráztunk. Szép idõszak volt."

A csatorna excentrikus öltözködésérõl ismert boxutcai riporterére, Kai Ebelre így emlékszik vissza Schumi: "A legjobb az volt, hogy Kait sosem lehetett eltéveszteni - megláttam a legszínesebb foltot, oda kellett mennem. Persze volt olyan is, amikor óvakodtam tõle - amikor már fájtak a szemeim…"
Elküldve: 2009. április 17. - 09:24:44
Egy kis ízelítő Shumi utolsó versenyéről!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4eI85aEhdsU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4eI85aEhdsU</a>

2009. április 12, 20:10
Válasz #33

fish

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Szerintem nem lesz még egy olyan pilota, aki úgy kialakitsa magaköré a tökéletes csapatot mint Schumacher.Schumi beszerzet magaköré egy csomó jó szakembert,áthozta a ferrarihoz Brawnt,motiválta a verseny és a tesztcsapatot,megakadályozta a csapatonbelüli széthúzást és a hírnevét kihasználval egy csomó pénzes szponzort szerezet be.Schumi ráadásul évekenkeresztül öszeistudta tartani a csapatot és ennek meg is lett az eredménye 7 vb cím.Na ezt a kemény csapatmunkát senkise fogja tudni utánacsinálni és így vagy 50 évig megdönthetetlenek maradnak a rekordjai.Schumi tempóban is nagy volt, ugyanúgy kicsivel jobb volt a mezőny legjobbjaitol mint Fangio vagy Lauda.Mielőt csapatársa lett a 3×vb Piquetnek előte a 20kört tesztelt f1 gépel, 6 szabadedzésen és egy Spai időmérőn vett részt. kb 110 kört ment és enyi általában elég szokot lenni egy ujjoncnak, hogy a maximumot hozza, így amikor Piquet csapatársa lett, Schumi akkor a maxot hozta.Ez meg is látszot, mert ugyanugy mint korában Lauda ő is mindig egy kicsivel gyorsabbvolt mint a 3×vb Piquet.Később Barricellonak és Irvinek kicsivel többeket adott körönként mint Piquetnek.Piqetnek 0,3 mp körönként Barricelloéknak meg 0,5-0,6 mp et.

2009. április 01, 20:19
Válasz #32

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! :D :D :D :D :D :zizi: :zizi: :mml: :mml: :7: :7: :1: :1: :uglystupid2: :banan: :banan: :banan: :friends:

2009. április 01, 20:17
Válasz #31

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Mi van?
ÁPRILIS ELSEJE  :2funny: :2funny:
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. április 01, 20:16
Válasz #30

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

2009. április 01, 20:14
Válasz #29

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
na akkor ti segítettetek kitalálni ezt a mai szuper hírt?  :2funny:

Összeáll a régi csapat: Ross Brawn és Rubens Barrichello mellett Michael Schumacher is a Brawn GP gárdáját erősíti. A hétszeres világbajnok tartalék pilótaként vállal szerepet az új csapatnál, és pénzt is visz az alakulathoz.
A szingapúri Straits Times igazi bombát robbantott: a lap úgy tudja, hogy Michael Schumacher csatlakozik a Brawn GP-hez. A hétszeres világbajnok így újra együtt dolgozik majd a ferraris aranykor két másik kulcsszereplőjével, Ross Brawnnal és Rubens Barrichellóval. Brawn és Schumacher Melbourne-ben látványosan ölelgette egymást, már érthető, miért.

Schumit már a télen hírbe hozták a volt Honda megvásárlásával, bár amint kiderült, a hír kacsa volt, a szupersztár azonban most tényleg beszáll, méghozzá tartalék pilótai minőségben. Schumacher Ausztráliában megtárgyalt új szerződése mától, április 1-től érvényes. Úgy tudni, hogy a komoly szponzorral egyelőre nem rendelkező csapathoz pénzt is visz a német, így tulajdonképpen fizetős pilóta lesz.

Schumacher ferraris tanácsadói szerződése a nyáron jár le, és eddig egyik fél sem igyekezett a megújítással. Arról nem tudni, hogy a maranellói kötelezettségeket hogyan teljesíti vagy épp nem teljesíti majd a pilóta, ki tudja, akár jogi ügy is lehet a dologból.

A riválisok mostantól tényleg retteghetnek, mert ha valamelyik Brawn-versenyző kidől, az amúgy is megállíthatatlannak tűnő autóban Schumacher köröket verhet majd a mezőnyre.

Az egykori ferraris aranycsapat főnöke, Jean Todt is nemrég hagyta el végleg a maranellói gyártót - eddig úgy tűnt, hogy a francia szakember az FIA elnöki posztjára hajt, de ezek után nem lepődnénk meg azon sem, ha hamarosan ő is a Brawn környékén tűnne fel.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. április 01, 17:55
Válasz #28

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem Schumacher a Ferrarit akarja segíteni, és ő is azt szeretné ha Ferrari pilóta lenne a világbajnok, nem hinném hogy van esély Brawn-Schumacher együttműködésre... :beee:

2009. Március 31, 23:58
Válasz #27

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Brawn és Schumi újra együtt? Kemény párosítás lenne újra... :)

Hát igen, a Wéber Gáborék is viccelődtek rajta, hogy milyen lenne már, ha Schumi bejönne Button helyére. Szegény Barrichello, szerintem felakasztaná magát  :D

2009. Március 31, 22:43
Válasz #26

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Veszélyes dolog a motorozás. Én a helyében nem kockáztatnám az életem egy kétkerekűn, inkább visszamennék a Forma1-be  :2funny:

Mekkora lenne már  :mml:

Brawn és Schumi újra együtt? Kemény párosítás lenne újra... :)

2009. Március 31, 22:04
Válasz #25

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Veszélyes dolog a motorozás. Én a helyében nem kockáztatnám az életem egy kétkerekűn, inkább visszamennék a Forma1-be  :2funny:

Mind a kettő veszélyes!! talán a motorozás az kicsivel veszélyesebb, ott nagyobb a bukási lehetőség, és nagyobbat lehet esni, bár aki tud esni, azt is tanulják, és hát ha egy F1-es autóval mondjuk 200-al belecsapodsz a gumifalba(lásd Kubica)az azért nem semmi lehet...szóval veszélyes sport ez!!! De az tény hogy fantasztikus lenne ha visszatérne Shumi!!! Megf**gatná lehet a mezőnyt!! ^-^

2009. Március 31, 21:59
Válasz #24

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Schumacher óriásit bukott motorral.

2009. Március 10, 17:18
Válasz #23

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tudom közhely, de a sportban a volna nagyon keveset ér. Ilyen alapon minden bajnoskág végeredméynét lehetne módosítani utólag. Mindig az aktuális szabályokat kell nézni és azok szerint versenyezni...

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek