Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Michael Schumacher  (Megtekintve 25386 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Március 10, 09:08
Válasz #22

Laszmen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Az új pontrendszerben Schumi 1997-ben is világbajnok lett volna

Pusztán játék a számokkal, de érdekes megjegyezni, hogy a FOTA által kigondolt új pontrendszerben (12-9-7-5-4-3-2-1), Michael Schumacher az 1997-es világbajnokságot is megnyerte volna Jacques Villeneuve-vel szemben 107-104 arányban.

A két pilóta az utolsó versenyre 107-97-es állással fordult volna (Schumacher javára), így talán a hírhedt ütközésre sem került volna soha sor. Ugyanakkor 1994-ben - elsõsorban a négyversenyes eltiltánsának, illetve kizárásának köszönhetõen - 118-114 arányban veszített volna Damon Hillel szemben. Az új pontrendszer alapján egyébként Eddie Irvine örülhetne, mert õ lett volna 1999 világbajnoka, de tavaly sem Lewis Hamiltont, hanem Felipe Massát ünnepelte volna a világ Forma-1-es bajnokként.

2009. Február 15, 08:12
Válasz #21

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tényleg hatalmasat bukott.. huh.. :no_1:

2009. Február 14, 18:40
Válasz #20

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Elég szörnyű fotók is készültek. Szegény, tényleg komolynak tűnt az eset, de mint mindíg ezt is megúszta.

Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2009. Február 13, 10:33
Válasz #19

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Schumacher óriásit bukott motorral.

Komoly balesetet szenvedett Michael Schumacher motorozás közben. A hétszeres Forma-1-es világbajnok szerdán a spanyolországi Cartagenaban tesztelt, amikor elcsúszott és hatalmasat esett, ráadásul fejjel érkezett az aszfaltra.

A Marca beszámolója szerint a bukás következtében Schumacher néhány pillanatra elveszítette az eszméletét is. Ezután természetesen azonnal kórházba szállították kivizsgálásra. A spanyol média szerint kar- és bordatörést szenvedett, ám ezt később az orvosok cáfolták: „Jól átvészelte az esést. Az állapota nem ad okot aggodalomra."

Schumacher szóvivője, Sabine Kehm azt elismerte, hogy a bukás „komoly" volt, de azt cáfolta, hogy az ex-versenyző megsérült. Maga Schumacher hivatalos honlapján egy rövid közleményben ezt írja: „Ma volt egy balesetem egy motorkerékpár teszten Cartagenaban. A rajt-cél egyenesben mentem és amikor fékeztem az első kanyarban, eltaláltam valami bukkanót a pályán, amitől elestem. Elővigyázatosságból kórházba vittek, de a vizsgálatok nem mutattak ki semmit és csak annyit akartam mondani, hogy jól vagyok."

2008. November 24, 21:54
Válasz #18

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Egy kivételes versenyző, hihetetlen eredmények. Az F1 legsikeresebb versenyzője. Schumacher eredményei tényleg magukért beszélnek. Itt van néhány kép MS pályafutásáról.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 21, 18:39 írta F1Andris »

2008. Október 27, 21:29
Válasz #17

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én sajnos sokáig fogok szomorkodni, szerintem olyan jó az amikor az emlékek előjönnek a vidik láttán, és hogy milyen jó volt neki szurkolni, azok az örömök mikor nyert, vagy mikor láttad testközelből és kint lehettél a futamokon, és ott az a hangulat, szóval én ezért szeretem az ilyen vidiket! Annyira borzasztó, hogy a nagy egyéniségek, akikért érdemes volt nézni, szurkolni, lassacskán visszavonulnak, eltűnnek a forma1-ből, és sajnos nincs utánpótlás.  :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 27, 20:42
Válasz #16

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nagyon jók ezek a videók, nekem ezek a lassú számok jönnek be ilyen vidiknél, mert így jobban átérzem, és így olyan meghatóbb.  :cray_:

Túl megható!

Nem akarok már szomorkodni Schumin. Túl kell lépnem rajta, a lassú videók meg nem engedik ezt  :D

A valaha élt legjobb Forma 1-es pilóta!

2008. Október 26, 00:20
Válasz #15

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nagyon jók ezek a videók, nekem ezek a lassú számok jönnek be ilyen vidiknél, mert így jobban átérzem, és így olyan meghatóbb.  :cray_:
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 26, 00:25 írta Márti »

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2008. Október 25, 11:47
Válasz #14

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
ő, a valaha volt legjobb F1 pilóta.

Azt hiszem ezzel maximálisan egyetértek  O0 (majdnem szó szerint ez van az aláírásomban)

Nagyon jó ez a tribute videó, csak kicsit szomorú.  :cray_:
Nézd meg amit én tettem be, az tele van energiával és pozitív hangvételű.  :6:

2008. Október 23, 21:37
Válasz #13

blaster041

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
    • Pénzkeresés a neten!
Én is nagy Schumi drukker vagyok, és nagyon sajnáltam mikor az Olasz GP után kimondta, hogy vége  :'( De egyszer el kellett jönnie ennek is. ő, a valaha volt legjobb F1 pilóta.

A kedvenc Schumiről készült tribute videóm:
http://video.google.com/videoplay?docid=-414145081651015631
Pénzkeresés az Interneten bevált módokon!
http://prizeeweb.atw.hu

2008. Szeptember 27, 21:48
Válasz #12

Annamari

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
    • Autó
Igen le a kalappal előtte! (Még a Német Tk-ban is benne van!) Nagyszerű versenyző volt! Nem is lesz mégegyszer olyan mint ő! 7-szer vb lenni nem semmi dolog. O0  :victory:
*~!Hajrá Hamilton!~*      (/ http://annamariauto.eoldal.hu/)

2008. Július 26, 16:00
Válasz #11

Freedom

• *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
És belegondoltam, hogy most mi lesz azzal a rengeteg Schumi rajongóval, mit érezhetnek!
Hát azt, hogy a Forma 1 meghalt. Legalábbis részben.
Én a mai napig nem szoktam meg Schumi nélkül ezt a sportot. Azóta olyan érzésem van, mintha pl. egy bronz éremért folyó meccset néznék. Ez is izgi, de nem az igazi.
Az aranyéremért mindigis Schumi küzdött és nélküle minden csak másodrendűnek tűnik.
Brutálisan hiányzik, hogy Neki szurkolhassak és még sok időbe fog telni, mire gőzerővel tudom újra szeretni a Forma 1-et.  :cray_:

Schumi egy élő legenda, a Forma 1 koronázott Királya! Nem volt és nem is lesz hozzá fogható pilóta soha.  :king:
Itt egy tribute ami szvsz az egyik legjobb:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3TsnAapzU2w" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3TsnAapzU2w</a>
« Utoljára szerkesztve: 2008. Augusztus 27, 03:04 írta Freedom »

2008. Március 28, 04:57
Válasz #10

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Jah Rossi sejt valamit az tuti!  ;)  Remélem idén elkeni Stoner-ékat!

2008. Március 27, 20:26
Válasz #9

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A világon MS-en kívül még 1 olyan ember van, aki hasonlót tud alkotni. őt Valentino Rossinak hívják.  :D

2008. Március 20, 19:14
Válasz #8

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Hát, én sosem szerettem Schumit, de le a kalappal előtte.

Michael Schumacher az abszolút 3. helyen ért célba az Ostffyasszonyfa melletti Pannóniaringen csütörtök délután megrendezett motorversenyen, amelyen szórakozásból indult el. Az F-1 hétszeres világbajnoka szerdán titokban érkezett Magyarországra, de 100-150 néző így is összegyűlt a helyszínen, hogy végignézze, amint a 39 éves Schumacher a Holzhauer Racing Promotion 1000 köbcentis, Superbike-specifikációjú Hondájával felkapaszkodik az utolsó rajtsorból a dobogóig (Schumacher az időmérőn megszerezte a pole pozíciót, de saját kérésére hátulról startolt). A 10 körös viadal eredményét két kategóriában - a 600 köbcenti alattiban és a 600 köbcenti fölöttiben - díjazták, s a 26, zömében német és osztrák induló között volt egy magyar versenyző, Sebestyén Péter is (ő 125 köbcentis motorral állt rajthoz, és saját versenyosztályában a 3. helyet szerezte meg).

A futamot végül a szintén az utolsó sorból startoló IDM Superbike bajnok, a helyszínre Schumacherrel együtt érkező Martin Bauer nyerte, elismerően nyilatkozva a korábban már a MotoGP-s Ducatit is kipróbáló német sztár teljesítményéről, aki 2:01 körüli köridőket ért el (a legggyorsabb körét 2:01.309 alatt tette meg, amivel az IDM két profiját leszámítva mindenki másra legalább 6 tizedmásodpercet vert). Az 1:55-ös köröket motorozó Bauer szerint ez elsőre szenzációs eredmény, és Schumacher, ha akarná, néhány hónap alatt fel tudná hozni magát a profik szintjére. A Ferrari expilótája a ducatis teszteken is látott narancssárga overalljában, de fekete bukósisakban motorozott, és szokásához híven végig távol maradt a nyilvánosságtól, így 3. helyezése
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek