Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106475 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2007. Október 08, 12:40
Válasz #22

Marti

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Ja és tudtátok, hogy mi magyarok segítettünk a csapatának! Egy magyar újságíró, aki még pilóta is, meghívást kapott a Toro Rosso csapathoz, és a főmérnök felhívta ezt az újságírót, hogy nem e tud segíteni. (Még B. Zsolti mérnöke volt, és onnan ismerik egymást)A saját időjárás radarjuk és meterologusuk össze-vissza adják a híreket, és ezért hívta fel, hogy nem e tud valmi reptértől lekérni infokat! És ő felhívta az egyik magyar repteret, és mondták, hogy a verseny második fele száraz lesz! Így rögtön felhívta a főmérnököt, és megbeszélték a dolgokat! Így történt, hogy Vettel egy boxkiálláson volt! Ez tök jó, hogy a magyarok segítették, hogy pontot szerezzen! Milyen rendesek vagyunk!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. Október 08, 12:05
Válasz #21

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
De nagyon aranyos volt Vettel. Mint egy kisgyerek - de hisz az is még.  O0
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2007. Október 07, 17:19
Válasz #20

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
A verseny legelején, Palikék csak Istenítették Hamit, hogy milyen jól hűti a gumiait, és hogy vigyáz rá. Kimit meg nem érdekli a gumiai, és nem is hűti! Hohoho Hát ezt jól benézték, mert nem is tudom ki esett ki, a rossz gumiai miatt! Hamike szétalázta a gumiait! Ebből látszik, hogy még újonc.
Meg amikor Vettel rádióját kapcsolták be,és üvöltözött, és erre azt mondták nem véletlenül őt, és nem a Kimit, mert csak azt hallanánk, hogy yes .... nagyon örülök!  ;D :D Talán akkor hallunk Kimitől ilyen üvöltözést, ha egyszer megnyeri a Világbajnokságot! Vagy nem!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2007. Szeptember 17, 17:37
Válasz #19

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nekem hiányzott Palik. A futam közepére bealudtam egy kicsit. Ha ő nyomja a süket szöveget, akkor ilyen nem szokott előfordulni velem.
Jaja hiányzott nekem is. Wéber csak mondta a hülyeségeit. Czollner meg csak röhög...

2007. Szeptember 17, 10:24
Válasz #18

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Nekem hiányzott Palik. A futam közepére bealudtam egy kicsit. Ha ő nyomja a süket szöveget, akkor ilyen nem szokott előfordulni velem.
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2007. Szeptember 16, 17:25
Válasz #17

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem volt ott Palik, és Czollner teljesen meghülyült! Meg az, hogy nem készül fel normálisan a közvetítésre! Legalább utána nézek, hogy ki nyert itt utoljára, vagy valami. Azt mondta, hogy Alo, Hami, Massa és Kimi még nem nyertek itt futamot, hogy valamelyiküknek ez lesz az első!  :8: Aztán Wéber 1 perc múlva mondja, hogy 2005-ben itt Kimi nyert. Gyula: "tényleg" Akkor, ez lesz neki a második. Eltelik még egy perc és Wéber közli Gyulával, hogy 2004-ben is Kimi nyerte! ;D  :D
Úgy vettem észre, hogy Palikot próbálja utánozni, csak nem sikerül neki! :D :idiot2:

2007. Szeptember 05, 17:23
Válasz #16

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Raktam be vidiket(Funny) Palik hihetetlen kommentálásából. :)

2007. Augusztus 29, 19:28
Válasz #15

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Csak az a baj, hogy nem mindig Szujó van kint, hanem a Faragó András. Azért, Szujót jobban ismerik! Képzeljétek, hogy a Hungaroringi boxlátógatásnál ő is kint volt, és végig jött a boxutcán, és csomóan kértek tőle autogrammot, és fényképezkedtek vele. És úgy járkált, mintha ő is valami nagy ember lenne. Tök muris volt!
Igen sajnos láttam, hogy a német riporterekkel kivételeznek! Hát ez van! Én csak azt szeretném, ha minőségi infokat kapnánk, egyszóval egy érdekfeszítő magazint.

2007. Augusztus 28, 16:51
Válasz #14

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szujót ismerik már a Forma1-ben, ezért nem értem miért nem meegy több helyre.

2007. Augusztus 28, 16:38
Válasz #13

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Jah jó lenne csak az a baj, hogy szerintem a Szujót nem engedik be jobb helyekre riportokat készíteni ;D. Mert azért valljuk be a magyar és a német RTL stábja között van egy kis különbség, őket egy picit jobban elismerik, meg már régebb óta nyomják az ipart Kai Ebel és barátai.. De tényleg jó lenne ha közvetítenék a versenyzői parádét.

2007. Augusztus 28, 16:04
Válasz #12

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Én néztem vasárnap a német RTL 12:45-kor a f1-et, mert náluk ekkor kezdődik el. Mi miért nem közvetitjük a piloták felvonulását, meg a többit! Szerintem lenne rá igény! Nem nagyon bírom Laudát, mert annyit okoskodik! Valahogy nem szimpi! Ráadásul ők mindenhova bemehetnek a paddockokba stb.. Mi csoró magyarok ,akik ki vagyunk éhezve a friss információért, nem kapunk semmit csak amit már hallottunk, ismétléseket!! Amiket bevágnak nekünk vasárnap, hát érdektelenek, pl. Kit érdekel Hamilton apuka!? Mi csak vele tudunk interjut készíteni? Ja meg az a Gyulai Balázs, aki vezeti a forma1 magazint. Hát néha olyan hülyeségeket kérdez, és érdekteleneket, Én már nem is nézem ezeket mert nem érdekelnek.  :mad1:

2007. Augusztus 25, 18:42
Válasz #11

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Az igaz, hogy nélküle unalmas a közvetítés. Azt bírom, mikor a Gyulát szívatja! :rofl:

2007. Augusztus 22, 17:33
Válasz #10

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem Laci nélkül nincsen Forma 1 , sőt ő maga a Forma 1, hát mit művel!? Már többször ült F1-es autóban, csak tudja mit beszél, a Gabi meg a Gyula csak Rönóklióznak meg Szeatoznak... ;D

2007. Augusztus 22, 16:39
Válasz #9

Névtelen györök

• Vendég
Palik Laci szerintem egy i.d.i.j.ó.t.a  ;D

2007. Augusztus 21, 21:04
Válasz #8

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igaz, összekevernek mindenkit, de legalább a Palik Laci még az unalmas futamokat is feldobja, főleg amikor elkezd üvölteni, én bírom, persze nem a szakértleme miatt. :)
Az nekem is tetszik! ;D

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek