Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106594 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 27, 17:32
Válasz #172

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én ma jókat nevettem rajtuk. :)

2009. Szeptember 27, 17:02
Válasz #171

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Nekem mind szúrja a szemem...semmi inteligencia...kellő hozzáértés...némi gernc...és ész is hiányzik sokszor!
Nem azt mondom emberek vagyunk és tévedünk..de ennyit.....
: 2009. szeptember 13. - 20:10:11
Nahát amit ez a két gyökér megint leművelt ma...no comment!
Persze azt elfelejtették a nagy örömmámorban közölni...h Kerses autó nyert ismét!Itt nem volt baj...de Spa-ban óriási problémájuk volt!
Szánalmas idióták!

2009. Szeptember 13, 20:02
Válasz #170

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Poszgay volt a legjobb! Sajnos kirúgta, a Héder Barna.

2009. Szeptember 13, 20:02
Válasz #169

speci

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
nekem Palik szúrja a szemem, ahogy Gyulámat pirítja mindig. bazi nagy arca lett az embernek. alig várom már, hogy menjen versenyezni valahova és ne itt ossza az eszet. ez a Palik nem az, aki régen volt.

2009. Szeptember 13, 19:57
Válasz #168

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Így van unalmasak, de nagyon.
Amúgy ez a mai kommentálások, egyszerűen marha unalmasak voltak, és idegesítőek, még viccesek sem voltak, komolyan ők is hozzá tettek hogy ez a futam ilyen uncsi legyen.

Ja és még az is idegesít mikor vannak a futam után az interjú, és akik fordítják hát nagyon harmat gyengék, jobb volt Pozsgai. Mindegy végülis van internet, ott majd elovasom mit mondtak, csak úgy megjegyeztem.

Engem annak a palinak aki tolmácsol...hát a hangjától kiráz a hideg...szörnyű amit makog ott össze visznya :disgust:

2009. Szeptember 13, 18:43
Válasz #167

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Így van unalmasak, de nagyon.
Amúgy ez a mai kommentálások, egyszerűen marha unalmasak voltak, és idegesítőek, még viccesek sem voltak, komolyan ők is hozzá tettek hogy ez a futam ilyen uncsi legyen.

Ja és még az is idegesít mikor vannak a futam után az interjú, és akik fordítják hát nagyon harmat gyengék, jobb volt Pozsgai. Mindegy végülis van internet, ott majd elovasom mit mondtak, csak úgy megjegyeztem.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 13, 18:25
Válasz #166

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát igen...szó szerint színvonalon aluli!
Azt hittem lecsapom a gyulát a végén(direkt írom kibetűvel mert arra nem méltetom h helyesen írjam...ha ő arra nem képes ennyi idő után h felismerje a versenyzőket)
Mikor mondta h hát igen ez a kers...csak ez Kimi előnye, igy meg úgy...olyan pipa voltam!Igen előny neki...de mit kell ezt állandóan hangoztatni, mindenki tudja, jól teszi h használja ha van!
Mindenkinek volt esélye h kifejlessze, szánt volna rá mindenki pénzt!Tudom tudom...sok a kis költségekkel rendelkező csapat...de aztán ne ríjjon a szájuk!
Annyira érződik rajtuk h egy nagy Kimi ellenes barmok!Mostis végig ellenszurkoltak!Komolyan mint a kisgyerekek akiknek nehéz a felfogása!
Gyula biztos majd fel robbant a végén...mikor Kimi megörökölte Ham 3 ik helyét!
Ilyenkor biztos lefagy az arca...menézném!

2009. Szeptember 13, 18:24
Válasz #165

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Szerintem is kritikán aluli a közvetítés....

Gyula is semmi másról nem tud beszélni mint hogy ki milyen taktikával megy, 1 kiállás 2 kiállás balbla, aztán kifújt.

Egész egyszerűen bénák, és unalmasak!

2009. Szeptember 13, 18:16
Válasz #164

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Muszáj ide írnom mert ez szó nélkül nem lehet hagyni. Hát ez a két idióta, már bocsánat de nem lehet rájuk mit mondani, az hogy nem tudják kik estek ki, Nakajima helyett Kubica, Vettel helyett Alguri, szóval ekkora nagy szakkomentárkodást, hát kész voltam, meg ahogyan Palik vihog, a hülyeségén, hát én egyáltalán nem röhögtem rajta, egyszerűen érezni lehetett hogy mennyire unja Palik ezt az egészet, és ez meg is látszik, szarik az f1re és csak fikázni tudja a versenyzőket, meg Gyula meg csak bológat mint a hülye gyerek. Ezt nevezik szakkomentárkodásnak? Annyira idegesítenek már, mert én látom ki esik ki meg látom hogy az Fisico és nem Kimi, meg látom hogy ki van a pályán, de ők nem. Szerintem adni kéne nekik az autókról fényképeket, hogy tanulmányozzák. Egyszerűen felháborító, amit már művelnek, és egyre több panasz van Palikékra, Nem is értem az Rtl klubot, egyszerűen érthettelen. Meg ez a Balázska is nem, nem, nem, szörnyű ez a színvonal, nem is hallagatóm mit mondanak mert annyira untatnak, mert érdektelen okfejtéseket folytatnak, és a Balázskán is látszik annyira leszarja az F1-et, hogy az csak na. Felkészületlen Héder Barnával együtt. Hiába Írógatunk az rtl klubnak, Kolozsi szarik ránk, hát ennyit a nézőkről, és ez ugyan így van a forma 1-nél ott is szarnak ránk, mert csak a pénz. Esetleg Szujónak kéne írni egy levelet, mert még ő egy értelmes ember, akikn látszik, hogy szereti ezt a  sportot, meg a többit, aki felkészül és 100%-ot nyújt, és jó fej is. Végülis szerkeszti az f1 magazint, azt hiszem. De az a baj ő sem tud csodát csinálni mert még a futamokra sem tud kiutazni, mert így sporól az rtl klub. Ezt sem értem, miközben verik a tv2-öt. Ráaádásul az f1 et nagyon sokan nézik nem értem miért nem éri meg Kolozsinak hogy több pénzt áldozzon erre a sportra.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 16, 11:42
Válasz #163

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Mind1, jó volt újra megnézni ::-)

2009. Augusztus 16, 05:08
Válasz #162

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Azt hittem még nincsen fenn... ::-)

2009. Augusztus 15, 23:51
Válasz #161

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Andris ez a videó megtalálható a fórumon!  ;D De nam baj.

Szerintem is jó pillanat volt, mert egész évben, csak ezen a versenyen mutatták a legtöbbször a Minardit.  :2funny:

2009. Augusztus 15, 23:44
Válasz #160

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Lol! Szép pillanat volt, erre emléxem. ::-)

2009. Augusztus 15, 12:29
Válasz #159

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Azért ez sem volt gyenge Paliktól!  ::-)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=i4_LCNvrv1s" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=i4_LCNvrv1s</a>

2009. Július 19, 08:33
Válasz #158

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Best of Palik! O0

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Wp4R50YyFLU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Wp4R50YyFLU</a>

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek