Igen először én is mondtam hogy ez durva volt, hogy ezt mondta hogy Trulli fogyatékos, de aztán rájöt hogy hoppá, ez rosszul hangzik és kijavította, hogy a toyota fogyatékos, mert nem mennek jól esőben, de ez is marhaság mert Glock elég rendesen nyomta és egészen jól ment! Gyula is elég rendesen okoskodott, mert ő talán esőben tudna menni. Komolyan üljön bele egy ilyen autóba amikor esik, aztán pofázzon, és azt meg elfelejti mikor beülhetet egy f1 renaultba és nem tudott végig menni mert elbénázott egy kanyart. Szóval Gyula gondolkozz mielőtt beszélsz!
Én Szujó Zolit szeretném Gyula helyett mert ő normális, és jó fej, és neki normális humorja van, nem beszél össze-vissza! Gyulát mikor alázza Palik, akkor Gyula csak idétlenül röhög, hát komolyan tök ciki hogy ennyire beszarik Paliktól és nem pofáz vissza.
Amúgy Palik is néha visszavehetne, mert ez arról árulkodik hogy egy kicsit el van szállva magától, mert azért ő alázósan szívatja Gyulát. Nem azt mondom ne poénkodjanak, csak normálisan mikor az oda illik. Mert néha jókat mondanak, és feldobják a futamot, de néha sajnos kicsit elszállnak!
És az rtl klubhoz annyit fűznék, hogy ez már pofátlanság, hogy nincs Kínában riporterünk, hát nehogy már ezen spóroljanak, ha esetleg beteg Faragó és szujó nem tud kimenni, akkor is ki lehet valakit küldeni, mindent meg lehet oldani csak akarni kell, csak az a baj hogy nem akarják, hát ilyet, meg annyira nincs színvonala az f1 magazinnak, hogy nagyon gáz. nem értem! Állítom sokan nézzük az f1-et Magyarországon és szarnak bele az rtl klubosok, inkább több hangsúlyt fektetnek egy nyomi sorozta reklámjára. Egyszerűen nem értem, nekünk is fontos, úgyan úgy mint a németeknek, meg a britteknek. Hát veri ebben az idősávban a tv2-t az rtl klub, akkor nem értem miért ilyen gyenge a közvetítés meg az egész f1-es reklámozás?