Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Palik és Czollner - a "szakértők" :)  (Megtekintve 106585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. április 23, 11:54
Válasz #127

golf05

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Amit a Palik művel az F1 közvetítés alatt, az már több mint vérlázító! Nem értem, hogy az RTL klub vezetősége, hogy tűri el ezt a stílust. A Palik úr alpári, bunkó, lekezelő, viccesnek egyáltalán nem mondható! El van ájulva magától, azt képzeli, hogy a NÉZő kíváncsi a gyerekes és hülye megjegyzéseire, "poénjaira"! Attól, hogy a Hungaroring vezérigazgatója (ezzel gondolom erősen befolyásos személy az RTL Klubnál) nem szabadna engedni azokat a megnyilvánulásokat, amiket megenged magának a közvetítések alatt. Több ismerősömmel beszéltem ezzel kapcsolatban és mindenki fel van háborodva a Palik László stílusa miatt.
Van olyan ismerősöm, aki inkább a német csatornán nézi a közvetítést.
Sajnos, az a véleményem, hogy ha az RTL Klub vezetősége engedi, hogy ez a stílus érvényesüljön, azt kell hogy mondjam, hogy ugyanolyan szinten vannak, mint amit a Palik úr képvisel!
A Czollner-Wéber párost sokkal jobban eltudnám képzelni, akik alázattal és szakmai hozzáértésükkel emelnék az RTL Klub F1 közvetítések színvonalát!

2009. április 19, 14:11
Válasz #126

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Igen először én is mondtam hogy ez durva volt, hogy ezt mondta hogy Trulli fogyatékos, de aztán rájöt hogy hoppá, ez rosszul hangzik és kijavította, hogy a toyota fogyatékos, mert nem mennek jól esőben, de ez is marhaság mert Glock elég rendesen nyomta és egészen jól ment! Gyula is elég rendesen okoskodott, mert ő talán esőben tudna menni. Komolyan üljön bele egy ilyen autóba amikor esik, aztán pofázzon, és azt meg elfelejti mikor beülhetet egy f1 renaultba és nem tudott végig menni mert elbénázott egy kanyart. Szóval Gyula gondolkozz mielőtt beszélsz!
Én Szujó Zolit szeretném Gyula helyett mert ő normális, és jó fej, és neki normális humorja van, nem beszél össze-vissza! Gyulát mikor alázza Palik, akkor Gyula csak idétlenül röhög, hát komolyan tök ciki hogy ennyire beszarik Paliktól és nem pofáz vissza.
Amúgy Palik is néha visszavehetne, mert ez arról árulkodik hogy egy kicsit el van szállva magától, mert azért ő alázósan szívatja Gyulát. Nem azt mondom ne poénkodjanak, csak normálisan mikor az oda illik. Mert néha jókat mondanak, és feldobják a futamot, de néha sajnos kicsit elszállnak!

És az rtl klubhoz annyit fűznék, hogy ez már pofátlanság, hogy nincs Kínában riporterünk, hát nehogy már ezen spóroljanak, ha esetleg beteg Faragó és szujó nem tud kimenni, akkor is ki lehet valakit küldeni, mindent meg lehet oldani csak akarni kell, csak az a baj hogy nem akarják, hát ilyet, meg annyira nincs színvonala az f1 magazinnak, hogy nagyon gáz. nem értem! Állítom sokan nézzük az f1-et Magyarországon és szarnak bele az rtl klubosok, inkább több hangsúlyt fektetnek egy nyomi sorozta reklámjára. Egyszerűen nem értem, nekünk is fontos, úgyan úgy mint a németeknek, meg a britteknek. Hát veri ebben az idősávban a tv2-t az rtl klub, akkor nem értem miért ilyen gyenge a közvetítés meg az egész f1-es reklámozás?

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. április 19, 12:34
Válasz #125

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Palik nem úgy értette, hogy Trulli fogyatékos, ezt kizártnak tartom, de jobb szavakat is használhatott volna rá, mert azt akarta mondani, hogy nem tud esőbe menni.

2009. április 19, 12:16
Válasz #124

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Azt én sem szeretem ha egymással foglalkoznak... kezd egy kicsit sok lenni... :-\

2009. április 19, 10:42
Válasz #123

Bábel Vilmos

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
kiváncsi vagyok, hogy azt a sakkfigurát => sötét paraszt, Palik L-t, mikor törli képen már valaki, miatta olyan szarok a F-1 közvetitések! egy ilyen ostoba embernek igen nagy hátszele lehetett, hogy ott van ahol van, mert a teljesitménye egy nagy nulla!!!

kedves Palik L, ha netalántán olvasod ezt az oldalt, és elkezdenél engem fikázni, hogy név nélkül könnyü kritizálni, akkor elöbb nézz utána, hogy névvel tettem, te SP!

2009. április 19, 10:10
Válasz #122

amonre

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése

Palik minden versenyzőt csak fikázni tud.Milyen kijelentés az ,hogy Trulli fogytékos?
 Ráadásul szegény Czollnert minden verseny alkalmával megalázza.

2009. április 19, 07:38
Válasz #121

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ha én lennék a főnök az RTL-nél akkor Lacit küldeném riportokat készíteni a futamhelyszínekre, huh mit művelne! :D

2009. április 18, 22:14
Válasz #120

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem hiszem, szerintem ez egyedi alkalom volt.Például Malajziába is a kormányról kérdezték Webbert, tehát csak lesznek riportok.

Kiváncsi leszek, hogy a holnapi hogy lesz, de ez akkor is fura volt..

2009. április 18, 19:48
Válasz #119

Szabi

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Lehet az, hogy erre a futamra nem ment ki Faragó András? Mert a mai nyilatkozatokat a Formula.hu-ról nyomták be, és Gyula felolvasta... Ilyenkor általában Faragó vagy Szujó, de ő biztos nem lehet kint, mert pénteken a Danubiusban volt, szóval Faragó riportokat készít, vagy valamit szoktak mutatni,de ma semmi nem volt.. RTL elkezdett sporólni?
Nem hiszem, szerintem ez egyedi alkalom volt.Például Malajziába is a kormányról kérdezték Webbert, tehát csak lesznek riportok.

2009. április 18, 16:25
Válasz #118

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Lehet az, hogy erre a futamra nem ment ki Faragó András? Mert a mai nyilatkozatokat a Formula.hu-ról nyomták be, és Gyula felolvasta... Ilyenkor általában Faragó vagy Szujó, de ő biztos nem lehet kint, mert pénteken a Danubiusban volt, szóval Faragó riportokat készít, vagy valamit szoktak mutatni,de ma semmi nem volt.. RTL elkezdett sporólni?

2009. április 16, 23:07
Válasz #117

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Igen igaz, én is van amikor röhögök Palikon, mert nem nagyon megy bele a részletekbe, mint a Wéber és a Gyula. De valami újítás jó lenne, mint a szinkrontolmácsnál, de ott viszont hiba volt Pozsgay-t leváltani, a két Kónya testvérre.

2009. április 16, 23:01
Válasz #116

Alofun

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Én jobban örülök annak, ha több a poén. Az infókat meg majd a Wéber Gábor szállítja a Collner-rel együtt. Palik nélkül sztem unalom lenne az egész. És legalább amíg a humorokon röhögünk el is felejtjük egy kis időre, hogy pl épp nincs pontszerző helyen Alo, Massa vagy Räikkönen...Nem? :) ;)
A mi kezünkben van a sorsunk. Fel fogjuk venni a keszty?t!- Fernando

2009. április 12, 10:11
Válasz #115

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Laci és Gyula a sztárkommentátorok ez tény, de azért érdemes Laciék mellett említést tenni a BBC F1-es stábjáról is!  :)

2009. április 08, 20:42
Válasz #114

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Hát igen, ezt én se értettem hogy előttük van minden laptop, több monitor, meg mit tudom én még mi. De ők soha semmit nem tudnak meg azon röhögtem hogy állandóan összetévesztik a pilótákat, és ketten ülnek ott! Szóval nagyon színvonalas! Persze poénkodnak rendesen meg szívatja Czollnert, aki akkorra balfék, hogy hagyja is! De lehet úgy is közvetíteni, hogy infókat mondanak, meg tudják ki ül az autóban és közben lehet poénkodni.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. április 08, 12:36
Válasz #113

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Nemrég találtam ezt a cikket, elképesztő....

Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1.

Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a célegyenesben gyorsuló autókon, de legalább az esőben unatkozó pilóták ruháján meg kell még mutatni a hirdető logóját. Harminc percig nézhettük ezért a vágóképeket: tócsa, Vodafone-esernyőről csöpögő eső, feszülten semmittevő mérnökök, tócsa. Nem éppen tipikus sportközvetítés, de azért meglepő, hogy Magyarország legnépszerűbb sportriportere, az új évezred Knézy Jenője, sőt Marsi Anikó külön bejáratú Vitray Tamása ebből csak annyit tudott kihozni, hogy „Kedves nézőink, most egy tócsát mutat a kamera, most meg Button tarkóját”.
Közben néha elektromos sistergés festette alá az unalmat, Palik László sms-t írt a pad alatt, Czolner Gyulát próbálta oltani, és persze megjegyezte, hogy ő húsz évvel ezelőtt már végigpofázott egy ilyen lefulladó futamot, és most nincs kedve hozzá. Túl öreg már. Ja, és egyébként is az volt az érzésünk, hogy nagy a pára, az ember legszívesebben csak feküdne a hotelszobában és egy gin tonic társaságában bámulná a plafonon csendben köröző ventillátort.

Pedig húsz év alatt kicsit változott a világ, például feltaláltak a netet, amit mellesleg információs szupersztrádának hívnak azok, akik virtuális közösségi teret mondanak még az Iwiw helyett is. A kényszerpihenő alatt már tele voltak a szaksite-ok és blogok nyilatkozatokkal, elemzésekkel, és egyébként is több tonna adat és statisztika közül válogathatott volna Palik. Már ha nem olyan öntelt, hogy az higgye bárkit is érdekelnek azok a poénok, amiken már Marsi Anikó is csak illedelmesen mosolyog.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek