Muszáj ide írnom mert ez szó nélkül nem lehet hagyni. Hát ez a két idióta, már bocsánat de nem lehet rájuk mit mondani, az hogy nem tudják kik estek ki, Nakajima helyett Kubica, Vettel helyett Alguri, szóval ekkora nagy szakkomentárkodást, hát kész voltam, meg ahogyan Palik vihog, a hülyeségén, hát én egyáltalán nem röhögtem rajta, egyszerűen érezni lehetett hogy mennyire unja Palik ezt az egészet, és ez meg is látszik, szarik az f1re és csak fikázni tudja a versenyzőket, meg Gyula meg csak bológat mint a hülye gyerek. Ezt nevezik szakkomentárkodásnak? Annyira idegesítenek már, mert én látom ki esik ki meg látom hogy az Fisico és nem Kimi, meg látom hogy ki van a pályán, de ők nem. Szerintem adni kéne nekik az autókról fényképeket, hogy tanulmányozzák. Egyszerűen felháborító, amit már művelnek, és egyre több panasz van Palikékra, Nem is értem az Rtl klubot, egyszerűen érthettelen. Meg ez a Balázska is nem, nem, nem, szörnyű ez a színvonal, nem is hallagatóm mit mondanak mert annyira untatnak, mert érdektelen okfejtéseket folytatnak, és a Balázskán is látszik annyira leszarja az F1-et, hogy az csak na. Felkészületlen Héder Barnával együtt. Hiába Írógatunk az rtl klubnak, Kolozsi szarik ránk, hát ennyit a nézőkről, és ez ugyan így van a forma 1-nél ott is szarnak ránk, mert csak a pénz. Esetleg Szujónak kéne írni egy levelet, mert még ő egy értelmes ember, akikn látszik, hogy szereti ezt a sportot, meg a többit, aki felkészül és 100%-ot nyújt, és jó fej is. Végülis szerkeszti az f1 magazint, azt hiszem. De az a baj ő sem tud csodát csinálni mert még a futamokra sem tud kiutazni, mert így sporól az rtl klub. Ezt sem értem, miközben verik a tv2-öt. Ráaádásul az f1 et nagyon sokan nézik nem értem miért nem éri meg Kolozsinak hogy több pénzt áldozzon erre a sportra.