Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Súlyos balesetet szenvedett Robert Kubica  (Megtekintve 9777 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Február 06, 19:47
Válasz #14

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
19:40 ó.: A kétszeres világbajnok Fernando Alonsót sem hagyta hidegen a súlyos baleset, de ez nem is meglepő, jó barátjáért aggódik.

"Álljunk most valamennyien Robert mellé, támogassuk őt a nehéz pillanatokban. Kiváló versenyző, csodálatos ember!"
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Február 06, 19:21
Válasz #13

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Megijedtem mikor olvastam,hogy szegény,hogy összetörte magát.  :-\ Azt em szeretm,hogy össze vissza írnak mindent. Már írták azt is, hogy lehet amputálják a kezét. Én már nem tudom mit higgyek el.

2011. Február 06, 18:46
Válasz #12

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nagyon rosszt ezt hallani. Most már értem, hogy  miért nem szeretik a csapatok, hogy a pilótájuk elmenjen rallyzni. :S

2011. Február 06, 18:11
Válasz #11

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
17:55 ó.: A versenyző menedzsere rövid sajtótájékoztatón számolt a legfrissebb fejleményekről. Daniel Morelli elárulta, az orvosok immár azért dolgoznak, hogy teljesen helyreállítsák Robert Kubica súlyosan sérült jobb karjának „működését”. Egyelőre nagyon korai lenne arról beszélni, hogy versenyezhet-e még valaha a krakkói sportember. De nem reménytelen a helyzet!

„Robert nagyon erős, biztos vagyok abban, hogy felépül” – jelentette ki Morelli.

17:40 ó.: Rubens Barrichello ezt írta a Twitteren: Azt szeretném, ha valamennyien jobbulást kívánnánk Kubicának! Most műtik...Mindenki kedveli őt, a legjobbakat érdemli!

17:15 ó.: Végre friss hírek a Mediaset.it nevű honlapon. NINCS MÁR SZÓ A JOBB KAR AMPUTÁCIÓJÁRÓL!!! A műtét este 8-9 órakor fejeződik be, akkor derül ki, mennyire károsodott a sérült terület, visszatérhet-e a versenyzéshez a lengyel pilóta. A kórházban tartózkodik a Renault főorvosa, Riccardo Ceccarelli is, Lengyelországból pedig folyamatosan érkeznek Robert Kubica családtagjai.
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Február 06, 17:19
Válasz #10

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Szörnyű. Szörnyű. Szörnyű. Elvileg eszméleténél volt a korházba szállításnál. Szerintem is ez az idény ki fog maradni. :'( Mielőbbbi gyógyulást neki.
: 2011. február 06. - 17:21:20
F1: a Renault megerősítette, hogy Kubica többszörös törést szenvedett

A Formula-1-ben szereplő Renault istálló újabb hivatalos közleményt adott ki Robert Kubica balesetével kapcsolatban, ezek szerint a lengyel pilóta többszörös törést szenvedett.

„Az alapos orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Robert Kubica többszörös törést szenvedett a jobb karjában, lábában és kézfejében. Jelenleg éppen műtéten esik át a Santa Corona kórházban. Daniel Morelli, Robert menedzsere fél öttől a sajtó rendelkezésére áll a kórház intenzív osztályának bejáratánál" – szól a közlemény.

Nem túlzottan váratlan hír. De akooris... :'(

"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2011. Február 06, 15:17
Válasz #9

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
14:48
Az Eurosport értesülései szerint Kubica csípője is eltört, az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint a karját ért sésülések nagyon súlyosak. A Sky Italiának egy helyi orvos nyilatkozott. Szerinte ilyen baleseteknél felmerül a belső vérzés veszélye is, azt pedig elárulta, hogy amputációról nem döntenek ilyen hamar. Azt, hogy szóba került-e, sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta.

2011. Február 06, 14:11
Válasz #8

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése

: február 06, 2011, 02:05:21 pm
14:15 ó.: A Mediaset úgy tudja, már műtik a lengyel F1-es pilótát, meg akarják szüntetni a súlyosabb belső vérzés esélyét és karján is elvégzik a szükséges műveleteket.

14:10 ó.: Kubica mitfárerének, Jakub Gerbernek a barátja, a kiváló ralis Leszek Kuzaj arról számolt be a TVN 24-nek, hogy az ütközés következtében a templom mellé állított védőkorlát összetört és a Skoda utasterébe nyomódott.

: február 06, 2011, 02:15:08 pm
Grzegorz Mo?d?y?ski, az F1 Racing lengyel munkatársa már beszélt a szerencsétlenül járt versenyző édesapjával, aki szerint borzalmasan nézett ki a baleset helyszíne. Artur Kubica szerint az is elképzelhető, hogy fia idén egyáltalán nem szerepelhet a száguldó cirkuszban.
Eddie Jordan

2011. Február 06, 13:26
Válasz #7

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A másik oldalon azt írják, hogy túl van az életveszélyen.

2011. Február 06, 13:06
Válasz #6

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
"A jelentések szerint Robert Kubica életéért küzdenek az orvosok, és könnyen lehet, hogy amputálni kell az egyik lábát."

remélem hatalmas kacsa  :-\
Eddie Jordan

2011. Február 06, 13:06
Válasz #5

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szerintem a második felében se lesz, ha igaz a hír. :(

2011. Február 06, 13:02
Válasz #4

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Kar,csukló és combcsont  :o  :o :o :o

ebből asszem nem lesz idén első felében versenyzés   :'( :'(
Eddie Jordan

2011. Február 06, 13:02
Válasz #3

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Kb 5 hét van addig, ha törése van, nem gondolnám...

2011. Február 06, 13:01
Válasz #2

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ez nagyon durva. Mielőbbi jobbulsát neki, én remélem, hogy ott lesz a szezonnyitón.  :-\

2011. Február 06, 12:57
Válasz #1

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Egy templom falának csapódott raliautójával a lengyel versenyző, akit helikopterrel szállítottak kórházba

Robert Kubica a Rally Ronde di Andora nevű raliversenyen vett részt, ahol súlyos balesetet szenvedett, mely után helikopterrel kórházba szállították. A balesetben csak Kubica sérült meg, navigátora sértetlenül szállt ki az autóból.

A Renault csapata egyelőre csak a baleset tényét erősítette meg, különböző hírforrások azonban több csontjának eltöréséről számolnak be.

Amennyiben a szezonkezdetre nem épül fel, helyére legnagyobb esélyesként Bruno Senna pályázik, miután a csapatvezető helyettesítés esetén a legtapasztaltabb versenyző beugrását helyezte kilátásba.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek