Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massának elege lett a Ferrariból, távozni akar?  (Megtekintve 9555 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Szeptember 24, 22:25
Válasz #31

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Domenicali: Abszolút hülyeség az, hogy Massa elhagyja a Ferrarit

Az elmúlt napokban rengeteg olyan hír, pletyka látott napvilágot a sajtóban, hogy Felipe Massa az idény végén elhagyja a Ferrarit, noha 2012 év végéig szerződése van vele.

Felipét a Renault és Peter Sauber csapatához mondják.

„Ez úgy ahogy van egy nagy hülyeség. Egyre unalmasabbak ezek a hírek. Mindennapra jut valami. Peter Sauber és én azért találkozunk gyakrabban, mert professzionális barátság van közöttünk.” – mondta Szingapúrban Domenicali.

2010. Szeptember 22, 16:02
Válasz #30

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
A legújabb pletykák szerint Massát a Sauberre akarják rálőcsölni, persze nem ingyen. Mármint a Ferrari adna némi engedményt a motor árából, ha a svájciak hajlandóak átvenni a brazil szupersztárt. Biztos lusta volt idén a Ferkánál (vagy esetleg alkoholistává vált?).
(a hír forrása: motorsportal.hu)
Lehet hogy én értékelem túl Massat .De úgy gondolom hogy egy két kis csapat fizetne érte. Túlzásnak tartóm hogy a fizetős kategóriába rakják.
A ferrari jól teszi ha megszabadul Massatól mert a brazil nem tudja hogy hol a helye. A képességei meg vannak a hoz hogy jó kettes számú pilóta legyen. Teljesen fölösleges a vergődés amit csinál .Elsőnek verje le a spanyolt utána akarjon magának jobb pozíciót.
Ha pedig jobb a spanyol akkor álljon be a sorba.
A lustaság és részeges felvetés az hülyeség. Vagy legalábbis a sajtóba nem jelentek meg ilyen dolgok. Ha lusta lenne akkor a ferrari megmondaná ősszintén mint Kiminél tette .Ha pedig részeges volna akkor tele lenne vele az újság mint Kiminél annak idején.

: 2010. szeptember 22. - 15:52:04
Én meg remélem nem tesznek vele ilyen csúfságot. Eddig sem kedveltem a Ferrarit, de ha ezt megteszik Felipével akkor....  :idiot2:
Álltalába ha kettes számú pilóta vergődik a ferrarinál akkor a csapat és a pilóta utjai szétválnak. Irvine és Bari se bírta a nyomást és ott hagyták a ferrarit. Most lehet hogy Massan sor mert túl értékeli magát és nem tudja hogy hol a helye a csapatnál.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Szeptember 21, 20:18
Válasz #29

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Én meg remélem nem tesznek vele ilyen csúfságot. Eddig sem kedveltem a Ferrarit, de ha ezt megteszik Felipével akkor....  :idiot2:
Nem volt hajlandó beállni a sorba, és ez majdnem nagyon sokba került a Ferrarinak. Lehet, hogy meg akarnak szabadulni tőle... Más kérdés, hogy Rubens idejében jóval "profibb" volt a csapat, és megoldották a műszaki szakik vagy a taktikusok, hogy ne veszélyeztesse a ketteske a No.1-t, manapság ez már csak amatőr csapatutasításokkal megy...  :o

2010. Szeptember 21, 19:27
Válasz #28

tapaty

• *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • f?szakács
    • Profil megtekintése
Hungarian Rubens Barrichello Fansite
http://www.barrichello.eu

2010. Szeptember 21, 16:20
Válasz #27

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem tudom elképzelni, hogy jövőre elmenne a Ferraritól. Miért jönne Webber vagy Kubica a helyére, amikor ők nagyon örülnek a helyüknek.

2010. Szeptember 21, 14:35
Válasz #26

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
A legújabb pletykák szerint Massát a Sauberre akarják rálőcsölni, persze nem ingyen. Mármint a Ferrari adna némi engedményt a motor árából, ha a svájciak hajlandóak átvenni a brazil szupersztárt. Biztos lusta volt idén a Ferkánál (vagy esetleg alkoholistává vált?).

Massa visszatérne a gyökereihez? Hát érdekes egy gondolat!
Pedig a motorsportal nem szokott akkora zagyvaságokat írni!

2010. Szeptember 21, 11:10
Válasz #25

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. Szeptember 21, 08:47
Válasz #24

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Tudod, van egy bizonyos szint, ami alatt már nem szoktam komolyan venni egy hozzászólót.
Milyen témára is gondolsz vajon. A topik témája Massa, ehhez a hsz-ednek semmi köze...
Ja, és ahogy én látom, a fórumozók zöme negligál, nem is csodálom. Elnézést, én voltam a hülye, hogy nem ezt tettem.
Lehet hogy nem veted észre de ez egy f1-forum .Ezért nyugodtan leírhatóm a véleményemet ami f1-el kapcsolatos (.Jobb lenne ha te is ezt tennéd végre).Az pedig egy kiváló ötlet tőled ha végre nem velem foglalkozol ha nem az f1-es témáról írsz végre valamit  . Remélem a szellemi képességedet megerőltetted és végre valami értelmeset is tudsz  írni az f1-el kapcsolatban.
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Szeptember 20, 16:30
Válasz #23

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kicsi csillag ez azért van mert unalmas hogy a fórumozok nagy része nem tudja az állításomat cáfolni. Így nekik is kell gondoskodni egy pici sikerről.
Gondold végig a témához hozzá se tudtál böfögni.(azért mert igazam van).De volt egy siker élményed hogy beszólhattál..

Tudod, van egy bizonyos szint, ami alatt már nem szoktam komolyan venni egy hozzászólót.
Milyen témára is gondolsz vajon. A topik témája Massa, ehhez a hsz-ednek semmi köze...
Ja, és ahogy én látom, a fórumozók zöme negligál, nem is csodálom. Elnézést, én voltam a hülye, hogy nem ezt tettem.

2010. Szeptember 20, 12:03
Válasz #22

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Atyaég, egy ilyen hsz végén még leírni a modor szócskát (ráadásul rosszul)  :idiot2:  ;D
Kicsi csillag ez azért van mert unalmas hogy a fórumozok nagy része nem tudja az állításomat cáfolni. Így nekik is kell gondoskodni egy pici sikerről.
Gondold végig a témához hozzá se tudtál böfögni.(azért mert igazam van).De volt egy siker élményed hogy beszólhattál..

2010. Szeptember 19, 23:40
Válasz #21

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Furcsa Cole pont az ellenkezőjét írta. Kimi hibázik és a csapat nincsen vele megelégedve......
Nem egy taknyos tini vagyok hogy versenyközben beszarjak a kedvencem miatt. Főleg nem egy kiéget részeges vb-győztesért...Az f1-be már nem kellett egyik nagycsapatnak sem a rally világából is kifog esni aha nem változtat a módórán és hozzá állásán....

Atyaég, egy ilyen hsz végén még leírni a modor szócskát (ráadásul rosszul)  :idiot2:  ;D

2010. Szeptember 19, 22:18
Válasz #20

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Nem kell telibe csinálnod a pelusodat, megnyugodhatsz, meg vannak vele elégedve. Újabban győzni is tudott a Rallyban remélem ezt is hallottad és nem csak azt, amit meg akarsz mindig a füleddel hallani.  :clap1: :lol2:
Furcsa Cole pont az ellenkezőjét írta. Kimi hibázik és a csapat nincsen vele megelégedve......
Nem egy taknyos tini vagyok hogy versenyközben beszarjak a kedvencem miatt. Főleg nem egy kiéget részeges vb-győztesért...Az f1-be már nem kellett egyik nagycsapatnak sem a rally világából is kifog esni aha nem változtat a módórán és hozzá állásán....

2010. Szeptember 19, 17:26
Válasz #19

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Miért nem elégedetek Kimivel??? A fin fenegyerek részeges volt megint vagy csak lusta mint annak idején  a ferrarinál He?

Nem kell telibe csinálnod a pelusodat, megnyugodhatsz, meg vannak vele elégedve. Újabban győzni is tudott a Rallyban remélem ezt is hallottad és nem csak azt, amit meg akarsz mindig a füleddel hallani.  :clap1: :lol2:

2010. Szeptember 17, 21:50
Válasz #18

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
akkor lusta volt????,
Az se. Egyszerűen nyomta, ahogy lehetett, ilyenkor hibázik az ember.  :)

2010. Szeptember 17, 20:27
Válasz #17

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Egyáltalán nem volt részeges. Ez hülyeség.  :)
akkor lusta volt????,

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek