Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Alonso megkapta az olaszoktól: Vissza Kimit a Ferrariba!  (Megtekintve 10610 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 15, 15:53
Válasz #15

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D

Tőlem társaloghatunk ilyen hangvételben is. :)

??? Most miért mondod ezt?

2010. Július 15, 15:49
Válasz #14

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Elfogult vagy Tina.
Igenis langyos volt Kimi, attól függetlenül, hogy precízen autózott.
Én mióta eszemet tudom Ferraris vagyok és kevés olyan jó pilóta fordult meg náluk, mint Kimi, de igenis LANGYOS volt. Vagy a te hangvételedben : kib...ottul langyos volt.
Tőlem társaloghatunk ilyen hangvételben is. :)

2010. Július 15, 15:42
Válasz #13

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem a pilóta a hibás, hanem a csapat.

Az egész az olaszoktól arra lett fogva, h Kiminek motiváltsági gondjai vannak....a ló...t voltak motiváltsági problémái kéremszépen...  :D
És pont az ilyen cikkekkel égetik le saját magukat! Ez a tipikus vissza nyaló fagyi :)
Bár én sosem voltam kibékülve magával a csapattal, nem voltam Tifosi, én csak Kimis voltam(vagyok, leszek), úgyhogy unszimpátiám csak egyre növekedik!
Lehet építeni jó Ferrarit, és akkor nem kell itt köpködni senkire, meg ríni..és a probléma okát(okozóját) tisztára mosni!

2010. Július 15, 15:33
Válasz #12

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Ismétlem magam: Kimi baromi jó pilóta.
nagyon sajnálom, hogy elment az F1-ből, de a Ferrarinak most egy erőszakos (néha idegbeteg) pilótára volt szüksége és Kimi nem az a típus volt.

Nem a pilóta a hibás, hanem a csapat.

2010. Július 15, 15:30
Válasz #11

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Hát most erre, nem tudok mit mondani...a Renaultal is hozna ennyit mint Kubica!
Persze a Renault is jó csapat lenne számra, és lehet, hogy jövőre ez a csapat lesz a meglepetés. Tavaly sokáig bizakodtam, hogy nem fog elmenni.

2010. Július 15, 15:26
Válasz #10

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
nagyon sajnálom, hogy elment az F1-ből, de a Ferrarinak most egy erőszakos (néha idegbeteg) pilótára volt szüksége és Kimi nem az a típus volt.
Mondjuk Kimi Alonso lett volna egy brutál párosítás. Mondom ezt úgy hogy én mindig szorítok Massanak. Tudom, hogy sokan kritizálják, de én mégis bírom.

Kimi agresszív volt, a McLarennél, a Ferrinál valami megtört... amit nem részleteznék, mert más 100-szor ismételném önmagam :)

2010. Július 15, 15:17
Válasz #9

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Mondjuk Kimi Alonso lett volna egy brutál párosítás. Mondom ezt úgy hogy én mindig szorítok Massanak. Tudom, hogy sokan kritizálják, de én mégis bírom.

2010. Július 15, 15:11
Válasz #8

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért azt ne felejtsük el, hogy Alonso végig ment egy futamot rossz váltóval. Nem tudott lefele váltani, mégis végigment. Kimi ezt nem tette volna meg. Kb. kiszállt volna 1 kör után. Ezzel nem bántom Kimit, mert szerintem baromi jó pilóta, csak más beállítottságú, mint Alonso.
Igazából ez kelett idén a Ferrarinak, hogy küzdjön valaki közülük és ezt véleményem szerint meg is teszi.
Massaval véleményem szerint nincs semmi gond. Nem egy küzdő típus, de gyors és rutinos.
Ha ő is egy Red Bullban ülne, lenne olyan, mint a suhanc Vettel. Lásd Webber is egy "vén róka", akit eddig nem emlegettek Vettel szintjén, mégis megelőzte.
De hát kellenek ezek a suhancok is, hogy legyen ki kimenjen a futamokra (divatdrukkerek) a törzsgyökereseken kívül. Ez minden évben be is következik. Mindig van egy új "tehetség", aki felé a médiát terelik, szabályokat módosítják, kivételeznek vele.
Mindenesetre ez nem az a sport, amit tizenegykét éve megszerettem.
Persze ezek az évente más-más divatemberek ilyenkor szidják pl. a Ferrarit, mert épp most rossz, de a McLarennek is voltak pocsék évei.
Nde nagyon elterelődtem másik irányba, úgyhogy be is fejezem.

Kimi meg végigment pár liter üzemanyaggal az arcában...ismerek egy két jómadarat aki kiszállt volna!Kiminek is voltak technikai hibái, csak az egynelő volt a lehetetlennel, hogy végigmenjen!

2010. Július 15, 15:08
Válasz #7

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Azért azt ne felejtsük el, hogy Alonso végig ment egy futamot rossz váltóval. Nem tudott lefele váltani, mégis végigment. Kimi ezt nem tette volna meg. Kb. kiszállt volna 1 kör után. Ezzel nem bántom Kimit, mert szerintem baromi jó pilóta, csak más beállítottságú, mint Alonso.
Igazából ez kelett idén a Ferrarinak, hogy küzdjön valaki közülük és ezt véleményem szerint meg is teszi.
Massaval véleményem szerint nincs semmi gond. Nem egy küzdő típus, de gyors és rutinos.
Ha ő is egy Red Bullban ülne, lenne olyan, mint a suhanc Vettel. Lásd Webber is egy "vén róka", akit eddig nem emlegettek Vettel szintjén, mégis megelőzte.
De hát kellenek ezek a suhancok is, hogy legyen ki kimenjen a futamokra (divatdrukkerek) a törzsgyökereseken kívül. Ez minden évben be is következik. Mindig van egy új "tehetség", aki felé a médiát terelik, szabályokat módosítják, kivételeznek vele.
Mindenesetre ez nem az a sport, amit tizenegykét éve megszerettem.
Persze ezek az évente más-más divatemberek ilyenkor szidják pl. a Ferrarit, mert épp most rossz, de a McLarennek is voltak pocsék évei.
Nde nagyon elterelődtem másik irányba, úgyhogy be is fejezem.

2010. Július 15, 15:06
Válasz #6

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Idézet
„A McLaren azt mondta róla, hogy világbajnok lehetett volna a 2007-es szezonban, csak a gonosz Hamilton mindent elrontott. A Ferrari télen azt állította róla, hogy amióta náluk van, megint tudnak mosolyogni, ahogy Schumacher idejében.”
Ez Kimire és Massara nézve erős "poén" (bocs jobb szó nme jutott eszembe"

Amit Tina leirt azzal teljesen egyetértek...
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Július 15, 15:04
Válasz #5

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ez a lényeg, csak hát vb-t akart nyerni, de ehhez maradnia kellett volna a Mclarennél.  :-\

Hát most erre, nem tudok mit mondani...a Renaultal is hozna ennyit mint Kubica!

2010. Július 15, 14:58
Válasz #4

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Alonso hibázott idén igen, elsősorban azzal,hogy aláírt a Ferraival!

Ez a lényeg, csak hát vb-t akart nyerni, de ehhez maradnia kellett volna a Mclarennél.  :-\

2010. Július 15, 14:57
Válasz #3

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Most nem tudom, hogy ez csak F1-live-os ferdítése a dolgoknak, vagy sem, de 1 fix, az olaszok sokszínű személyiségek, bizonyították ezt, mikor a 7x-es bajnok visszatért idén, csak nem hozzájuk! Azt a mocskolódást...sosem felejtem el! Mindenki tudhatja rólam, hogy én sosem szimpatizáltam Schumival, de azt még én sem nyeltem le!
Most itt van, szapulják Alot, és kérnék vissza Kimit!
Hát abból nem esztek, birkák! Egyétek meg amit főztetek Móló bácsikátokkal, és "Domenikáli" testvéretekkel! 
: 2010. július 15. - 13:50:03
Alonso hibázott idén igen, elsősorban azzal,hogy aláírt a Ferraival!
Már most köpködik..mi lesz még később! Kimit legalább 3 évig békénhagyták, és csak miután eljött akkor kiabáltak rá, kígyót-békát!
Kimi is hibázott, voltak vezető hibák nála is, mint mindenkinél!
A tavalyi ritka sz.r ferrarival nyert 1 futamot, saját erőből (bárki bármit is mond), idén ez a ferrarinak csak azért adatott meg, mert az ölükbe pottyant 1 győzelem, jóformán! De ilyen megesik, ez tudjuk, benne van a sportban! Úgyhogy alapállásra tehetnék magukat, mert a tavalyi ferrari is volt ilyen ócska, mint az idei!
: 2010. július 15. - 13:55:01
Massa meg... nem is értem, hogy miért ő kell a Ferrarinak.  :no_1:

Én már azon is gondolkodtam, de ez csak az én véleményem, hogy azért is lehet még ott mert Nicolas Todt a menedzsere!Persze nem csak azért, de szerintem, az is dob rajta...

2010. Július 15, 13:47
Válasz #2

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Elfogultság nélkül mondom, hogy idén Raikkoenen is tudta volna hozni azt a szintet amit Massa vagy Alonso. Massaét mindenképpen. Alonso amúgy nem lenne rossz, de az autó közel sem olyan gyors, mint a Red Bull, vagy épp a Mclaren. Emellett sok egyéni hibát is elkövet, ami nem rá vall. Akárhogy is nézzük, eddig Alonso sem azt hozza, amiért betették Raikkonen helyére, pedig anno mindenki megvolt győződve, hogy minden a lusta finn hibája. Massa meg... nem is értem, hogy miért ő kell a Ferrarinak.  :no_1:

2010. Július 15, 13:08
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Ferrari rajongók azt fogják mondani, hogy csalódtak a tifosikban.

A csapat pilótáinak teljesítménye nagyon gyenge az idei szezonban. - írta az Auto Sprint magazin blogjában Alberto Sabbatini, és hozzátette, az olvasók már elkezdték kiabálni: Vissza Räikkönent a Ferrariba.

"Sokan írták nekünk, hogy a csapatnak szüksége van Räikkönenre, de valójában a Ferrarinál az elfogulatlanság és a jó taktika hiányzik." - mondta Sabbatini.

"Chris Dyer bebizonyította, hogy akinek nincs fantáziája, nem tud taktikázni, nem tud improvizálni"

Sabbatini arra is emlékeztet, hogy Fernando Alonos elkerülhette volna a büntetést, ha lehetővé teszi Robert Kubicának a korrigálást. És vissza tud térni a helyére.

"Elsődleges feladat, jó pozícióban tartani Alonso-t, de aki utasította, mindent elrontott. Mindenkinek felelősséget kell vállalnia a saját hibáiért, legyen az pilóta vagy versenymérnök. Elhagyta a pályát mint egy kezdő, nekiment a csapattársának, és mind ezt az első kanyarban." - kritizálta Alonso-t Sabbatini.

Az Olaszországi Racing magazinban is panaszkodtak az eheti kiadásban, hogy miért kellett Kimi Räikkönen helyett Alonso.

"Alonsoval minden sz*r." – írták tömören, velősen.

"Alonsot egy „csodaembernek” tették be, aki nem követ majd el hibát. Egy ember, aki nem volt képes elfelejteni, hogy jobban tud tanácsot adni, mint Räikkönen és többet beszél a technikusokhoz.”

„A McLaren azt mondta róla, hogy világbajnok lehetett volna a 2007-es szezonban, csak a gonosz Hamilton mindent elrontott. A Ferrari télen azt állította róla, hogy amióta náluk van, megint tudnak mosolyogni, ahogy Schumacher idejében.”

„Végtére is ez nem lett volna lehetetlen: csak az időzítés volt rossz. Csupa elbaltázott nap, rosszul vett kanyarok, elszúrt rajtok, ütközés az első kanyarban, mindez azért mert nem ismeri a szabályokat." - fanyalogtak az olaszok.

f1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek