Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Massa: Egyelőre nem megy  (Megtekintve 2872 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Május 11, 16:42
Válasz #7

Zsoltiy

• Információ Nem elérhető
  • GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Az biztos nehéz dolga van Massanak mert idén három csapat versenyzik a vb-címért. Hamarabb fogadnék egy Hamilton győzelemre mint egy Massa futam győzelmére. Massa nem váltózott semmit csak kapott egy erősebb csapat társat és most nem ferrari autója legjobb a mezőnybe. A brazil ebből kettő okból kifolyólag úgy érzi hogy gyengébb lett …..

Sajnáljuk de nem beszélünk hottenttotául.

2010. Május 11, 14:58
Válasz #6

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Az előző üziért bocsi véletlen nyomtam meg a küldés gombot! Nehogy a bátyám meglássa h F1-es oldi(kat) nézek!!!   :no_1:

Szerintem ez elsősoron nem Massa hibája a teljesítménye (nem csak neki) romlott! És ezt nem ő cseszte el! Pl.:Kínában Vettel és Webber teljesitménye sem volt 100%-os! Persze nem az időmérőn! Ott rendre meg van a Red Bull siker! Kínéban Vettel 6. Webber pedig 8. lett!

Vagy Malajzia: Hamilton 6.
               Massa 7.
               Button 8.
Azért ez(ek) a teljesitmények azt mutatjék h futamonként más az aki dominál és benne van az élmezőnyben! itt van a Malajziában elért eredmény amit az elöbb "mutattam" Button 8.! És mégis már van 2 futamgyőzelme!

Massa-nak lehet h késöbb lesz meg a várva várt eredmény! Nincs mitől félnie! Illetve mégis! Ha pár futamon belül nem ér el olyan eredményt mit kellene akkor lahat h nem fognak sokat gondolkodni Kubicán és Fel isút le is út Massanak?!

: 2010. május 10. - 17:00:40
Ja azthittem elküldte de mind1

*Hozzászólás
: 2010. május 10. - 17:01:33
Ja és Chidori ezt cáfolom h a gond a pilótában van! Itt milyen balhé lesz ha azt Replica meglátja Uhh
Az biztos nehéz dolga van Massanak mert idén három csapat versenyzik a vb-címért. Hamarabb fogadnék egy Hamilton győzelemre mint egy Massa futam győzelmére. Massa nem váltózott semmit csak kapott egy erősebb csapat társat és most nem ferrari autója legjobb a mezőnybe. A brazil ebből kettő okból kifolyólag úgy érzi hogy gyengébb lett …..
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Május 10, 17:18
Válasz #5

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Ugyanaz mint Kiminél. Azt rád bízom hogy szerinted nála mi volt a gond  Kacsint

ő már nincs itt. Ne vele foglalkozzatok mindig ha kérhetném. Foglalkozzunk a jelenlegi F1-es pilótákkal, elvégre ez egy ilyen fórum. ő már a múlt.  :)

2010. Május 10, 17:03
Válasz #4

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Az előző üziért bocsi véletlen nyomtam meg a küldés gombot! Nehogy a bátyám meglássa h F1-es oldi(kat) nézek!!!   :no_1:

Szerintem ez elsősoron nem Massa hibája a teljesítménye (nem csak neki) romlott! És ezt nem ő cseszte el! Pl.:Kínában Vettel és Webber teljesitménye sem volt 100%-os! Persze nem az időmérőn! Ott rendre meg van a Red Bull siker! Kínéban Vettel 6. Webber pedig 8. lett!

Vagy Malajzia: Hamilton 6.
               Massa 7.
               Button 8.
Azért ez(ek) a teljesitmények azt mutatjék h futamonként más az aki dominál és benne van az élmezőnyben! itt van a Malajziában elért eredmény amit az elöbb "mutattam" Button 8.! És mégis már van 2 futamgyőzelme!

Massa-nak lehet h késöbb lesz meg a várva várt eredmény! Nincs mitől félnie! Illetve mégis! Ha pár futamon belül nem ér el olyan eredményt mit kellene akkor lahat h nem fognak sokat gondolkodni Kubicán és Fel isút le is út Massanak?!

: 2010. május 10. - 17:00:40
Ja azthittem elküldte de mind1

*Hozzászólás
: 2010. május 10. - 17:01:33
Ja és Chidori ezt cáfolom h a gond a pilótában van! Itt milyen balhé lesz ha azt Replica meglátja Uhh
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Május 10, 16:14
Válasz #3

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
A pilótában.

Ugyanaz mint Kiminél. Azt rád bízom hogy szerinted nála mi volt a gond  ;)

2010. Május 10, 15:59
Válasz #2

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Ki kell elemeznünk az adatokat, mert egyelőre nem tudok olyan teljesítményt nyújtani, amilyet szeretnék. Meg kell értenünk, hogy hol a probléma.

A pilótában.

2010. Május 10, 15:43
Válasz #1

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Idén Fernando Alonso, Massa kétszeres spanyol világbajnok csapattársa rendre jobban teljesít. A brazil egyszerűen nem tud mit kezdeni a csapattársával.

Massa a gumikat okolja.

Felipe Massa

Egyáltalán nem vagyok boldog, mert egész télen 110%-ban elégedett voltam az autóval és ahogyan vezettem. Az első versenyen 120%-ban elégedett voltam az autóval és akkor ott nagy munkát végeztünk az időmérőn és a versenyen is.

Utána, amikor változtak az abroncsok, minden megváltozott. Nem tudtam őket úgy használni, mint amikor frissek voltak.

Ki kell elemeznünk az adatokat, mert egyelőre nem tudok olyan teljesítményt nyújtani, amilyet szeretnék. Meg kell értenünk, hogy hol a probléma.

F1-live.hu

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek