Massa nevéhez fűződik sértődékenység ,nyalizás, pancsserkedés, sz*r pilóta, kettes számú pilóta ,másod számú hegedűs, rúgó , bum a fejbe .Egy úttolós vesztes pilóta kifejezés. A f1 szégyene hogy évek óta Ferrarinál szarakodik és nem tud vb-címet nyerni. Itt az ideje hogy ferrari ki dobja mint egy taknyos zsebkendőt.(tavaly meg sajnálták szegény ezért nem került lapátra(csak kórházba)t)Mert ez szerencsétlen béna másodszámú pilóta még nem jött rá hogy hol a helye .Alonso csicskása lesz vagy mennyen a francba egy lotus hoz mert nem méltó egy ilyen nagy csapat hoz.
OFF/
Nick, én hónapokig nem beszéltem veled, azt hittem most már van értelme, mert normálisan meg tudsz nyilvánulni, de ez amit most írtál... kiverte a biztosítékot nálam ismét!
Áruld már el, hogy vélekedhetsz így egy emberről (még ha ellenfele is annak akiért drukkolsz)akinek az élete egy hajszálon múlt?
Számomra ez eszméletlen brutalitásra vall (Tudjuk milyen a magyar mantalitás....de ez)
Hogy keverheted össze az éveken át nyújtott teljesítményét, egy majdnem tragédiába torkolló eseménnyel? Ha?
Tudod nekem 3 évig sulykolták az agyamba mi is az az EMPÁTIA, HUMÁNUM! De mikor ilyeneket olvasok baromira kiábrándít, és kedvem sincs elmagyarázni.... keress rá neten, előnyödre válhat!
Elnéztem hogy hónapokig szapultad Kimit, hogy Massat mennyire (az nem hat meg, majd a pártfogói megvédik)de egy emberi életből viccet, vagy bármiféle kabarét csinálni, akárki legyen is az, ez szörnyen felháborító!Sok Anti Hamistől olvastam hasonló értelmes dolgokat anno, "h bárcsak Hamit találta volna el az a rugó", azt hittem ettől rosszabb felfogással már nem találkozom!
Tudod, csak annyit tudok mondani neked (és ezen gondolkozz el)! Ne adja Isten, ha a te rokonod, barátod, hozzátartozód fekszik ott, magatehetetlenül, kiszolgáltatottan, és ott a kérdőjel, hogy ép, normális emberi életet tud-e majd élni!Csak ennyi kell, belegondolni, hogy ő valakinek a gyereke, egy férj, egy apa!
És ezzel most nem személyeskedni akartam(vagy sértegetni), de ha így vélekedsz a való életben, ez nagyon sok problémát fog okozni neked!
Off/ Bocsánat mindenkitől...de ez most ki kívánkozott!