Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hivatalos: Felipe Massa 2012-ig aláírt a Ferrarihoz!  (Megtekintve 40421 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Május 08, 11:42
Válasz #116

Replica

• Felipe Massa
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Röhej, memnyi álszent arc lett itt hirtelen. Felvilágosítanék mindenkit, aki itt ossza az észt arról, hogy ellenszurkoló vagyok. Nagyon nem! Massának szurkolok évek óta, már a Ferrari előtt is. A finnen és a spanyol csalón kívül egyik csapattársával sem volt bajnom, sem a szurkolóival, pedig anno kikapott Fisicotól is. Egyszerű, hogy miért nem volt gondom velük és a szurkolóikkal. A finn szurkolói a legelvetemültebbek, ez tapasztalat, amikor kiderült, hogy a fagyihuszár leszerződik a Ferrarihoz, már előre megjósolták, hogy Massának kalap-kabát, ők jöttek az így meg úgy agyonveréssel stb, aztán nem így lett, azóta Massa ellen szurkolnak és örülnek, ha kikap. Az Alonzósok detto ugyanez, itt is és más fórumon is egyből az ment, Massa sz*r és esélye nincs. Persze, ilyenkor is mi, Massások vagyunk a hibásak, mert nem így gondoljuk. Ez az álszentség, meg kéne nézni, hogy pl a nick nevű uriember, aki a spanyol első számú szurkolója, mit művel itt hónapok óta anélkül, hogy az ugyanak spanyol szurkoló admin egy szót is szól volna a rá, a stílusára. Kettős mérce, aztán meg megy a duma, hogy a rossz  mégiscsak replica. A másik oldaról ugyanez, amikor idejöttem nem is foglalkoztama  finnel, elmondtam, hogy szerintem Massa a legjobb, erre laszmen pajtás rögtön alázdával jött. Megint én voltam a hibás, mert ugye a moderátor meg raikkönen szurkoló. :)

2010. Május 08, 10:47
Válasz #115

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kubica: Lehet, hogy jövőre a Ferrari pilótája leszek

Az F1-live.hu az elsők között számolhatott be Önöknek arról, hogy Robert Kubica előszerződést írt alá a Ferrarival és 2011-ben minden valószínűség szerint Felipe Massát váltja a Ferrarinál.

A híreket a héten az olasz sajtó is megerősítette.

Kubica legutóbbi nyilatkozatából egyértelműen kiderült, hogy csak egy esztendőre kötelezte el magát a francia istállóhoz.

Robert Kubica

Boldog vagyok a Renault csapatnál. Kevés időm volt, hogy alkalmazkodni tudjak az új csapathoz, ám sikerült. Hallottam a pletykákat a Ferrariról, de az elmúlt évben is hasonló pletykák jelentek meg. Láthattuk, hogy ezek 2009-ben sem voltak igazak.

Most a Renault versenyzője vagyok és azon vagyok, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. Nem tudom, hogy jövőre a „vörös” overállt hordok vagy sem. Versenyről versenyre készülök, még nem tudok a 2011-es szezonon gondolkodni. Előbb-utóbb az idő el fogja dönteni.

F1-live.hu

2010. Május 08, 09:44
Válasz #114

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Massa nevéhez fűződik sértődékenység ,nyalizás,  pancsserkedés, sz*r pilóta, kettes számú pilóta ,másod számú hegedűs, rúgó , bum a fejbe .Egy úttolós vesztes pilóta kifejezés. A f1 szégyene hogy évek óta Ferrarinál szarakodik és nem tud vb-címet nyerni. Itt az ideje hogy ferrari ki dobja mint egy taknyos zsebkendőt.(tavaly meg sajnálták szegény  ezért nem került lapátra(csak kórházba)t)Mert ez szerencsétlen béna másodszámú pilóta még nem jött rá hogy hol a helye .Alonso csicskása lesz vagy mennyen a francba egy lotus hoz mert nem méltó egy ilyen nagy csapat hoz.
OFF/
Nick, én hónapokig nem beszéltem veled, azt hittem most már van értelme, mert normálisan meg tudsz nyilvánulni, de ez amit most írtál... kiverte a biztosítékot nálam ismét!

Áruld már el, hogy vélekedhetsz így egy emberről (még ha ellenfele is annak akiért drukkolsz)akinek az élete egy hajszálon múlt?
Számomra ez eszméletlen brutalitásra vall  (Tudjuk milyen a magyar mantalitás....de ez)

Hogy keverheted össze az éveken át nyújtott teljesítményét, egy majdnem tragédiába torkolló eseménnyel? Ha?

Tudod nekem 3 évig sulykolták az agyamba mi is az az EMPÁTIA, HUMÁNUM! De mikor ilyeneket olvasok baromira kiábrándít, és kedvem sincs elmagyarázni.... keress rá neten, előnyödre válhat!

Elnéztem hogy hónapokig szapultad Kimit, hogy Massat mennyire (az nem hat meg, majd a pártfogói megvédik)de egy emberi életből viccet, vagy bármiféle kabarét csinálni, akárki legyen is az, ez szörnyen felháborító!Sok Anti Hamistől olvastam hasonló értelmes dolgokat anno, "h bárcsak Hamit találta volna el az a rugó", azt hittem ettől rosszabb felfogással már nem találkozom!

Tudod, csak annyit tudok mondani neked (és ezen gondolkozz el)! Ne adja Isten, ha a te rokonod, barátod, hozzátartozód fekszik ott, magatehetetlenül, kiszolgáltatottan, és ott a kérdőjel, hogy ép, normális emberi életet tud-e majd élni!Csak ennyi kell, belegondolni, hogy ő valakinek a gyereke, egy férj, egy apa!

És ezzel most nem személyeskedni akartam(vagy sértegetni), de ha így vélekedsz a való életben, ez nagyon sok problémát fog okozni neked!

Off/ Bocsánat mindenkitől...de ez most ki kívánkozott!

2010. Május 08, 09:11
Válasz #113

Moilanen

• *
  • Forma 3000 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Team Lotus (az igazi :P)
  • Kedvenc pilótád: Heikki Kovalainen
Massa nevéhez fűződik sértődékenység ,nyalizás,  pancsserkedés, sz*r pilóta, kettes számú pilóta ,másod számú hegedűs, rúgó , bum a fejbe .Egy úttolós vesztes pilóta kifejezés. A f1 szégyene hogy évek óta Ferrarinál szarakodik és nem tud vb-címet nyerni. Itt az ideje hogy ferrari ki dobja mint egy taknyos zsebkendőt.(tavaly meg sajnálták szegény  ezért nem került lapátra(csak kórházba)t)Mert ez szerencsétlen béna másodszámú pilóta még nem jött rá hogy hol a helye .Alonso csicskása lesz vagy mennyen a francba egy lotus hoz mert nem méltó egy ilyen nagy csapat hoz.
1. A stílushoz mélységes gratuláció, íme, alul lehet múlni Replicát.
2. A Lotusba csak ne küldözgess ilyen Massákat, van ott két jobb pilóta nála! Legfeljebb ha Trulli besokall a sok pech miatt, kell egy második számú Heikki mögé, de erre Massa a piszok nagy önérzete miatt úgyse alkalmas.

2010. Május 08, 07:55
Válasz #112

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Adam Jones, Cole és a többiek teljesen igazatok van h Replica mindenkit fikáz és én is ugy gondolom h ez már erős te mindenkiben csak a hibát keresed! Az elmúlt 3 évben én is Massa fan voltam de ilyet egyik csapattársáról sem állítottam volna!!!

És én is non remélem h Massa és Vettel nem lesznek csapattársak! őt ne merd szidni! és persze Schumi-t sem!!!

Ezeken amiket leírtunk neked nem árt elgondolkozni! Szerintem Adam Jones-ék éppeszű felnőttk és én 1éppeszű gyermek vagyok! Lehet h ez nem tetszik h egy 11 éves kiscsaj oktat ki de ez amit csinálsz tényleg túl megy minden határon!!!

Ez az én véleményem!
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Május 08, 00:55
Válasz #111

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Replica: tudod, én se komálom Alonso-t, de én nem fikázom nyilvánosan állandó jelleggel, csak nagyon néha, hogyha olyat csinál, amit már azért nagyon nem kéne. :) Teljesen felesleges, amit csinálsz. Az, hogy néha leírod, hogy Neked "ez meg ez nem tetszik benne ezért és azért", az rendben van, de Te már nagyon átestél a ló túloldalára. Amíg Massa csapattársa Kimi volt, addig őt (és a szurkolóit) szekáltad állandó jelleggel, most Alonso-t. Lassan kezdem azt hinni, hogy Te nem a kedvenced és a sport szeretete miatt nézed az F1-et, hanem azért, hogy meglásd más kedvenceiben a hibát, s éjt nappallá téve ezt hangoztasd a fórumon s szekáld a szurkolóit.

Feltehetnéd magadban lassan azt a kérdést, hogy van-e értelme ennek az egésznek, amit csinálsz, s ha igen, akkor miért. Én jelen helyzetben azt látom, hogy Te valószínűleg unatkozol, s fölös energiáidat vezeted le ilyenkor a fórumon. Inkább ilyenkor menj el futni, úszni, vagy focizni, csak ne ilyen formában éld ki magad. Többiek nevében is előre köszi!

Remélem, Vettel nem lesz Massa csapattársa, mert akkor velem (és sokan másokkal) nagyon rosszul fogsz járni ilyen tekintetben. :)

Alig várom, hogy válaszolj erre a hozzászólásomra, hogy egy jót nevethessek a válaszodon ismételten. :)

Pici off.

Sajnos így van ahogy leírtad. ő csak azért van ezeken a fórumokon, hogy okoskodjon. Massa-nak is azért drukkol, mert tudja, hogy sok mindennel nem tudunk visszavágni, mert nem sok mindent ért el.
Szerintem se barátja, se gyerekszobája nem volt, talán azért lett ilyen, nem tudom. A lényeg, hogy hiába magyarázzunk neki, ezt ő fel se fogja. :)

Ha megnézzed az F1világán, akkor láthatod, hogy sokkal alpáribb stílusban adja elő magát. Ott se sokan kedvelik, sőt!
Ja, és nem fog soha válaszolni az ilyen jellegű hszk-ra. :)
« Utoljára szerkesztve: 2010. Május 08, 01:02 írta Cole »

2010. Május 08, 00:08
Válasz #110

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Alonso is sokmindenre büszke lehet...  ;) Massa nevéhez legalább nem fűződnek a sportszerűtlenség, csalás, hiszti, nagyképű, öntelt stb szavak.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Május 07, 23:42
Válasz #109

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
De miben verte el és mikor, nekem ez nem világos.

Csapattársként a Renultnál 2004-ben. Hihetetlen, hogy az alonsoka még a saját kedvencük pályafutásával sincsenek tisztában.
: 2010. május 07. - 23:41:10
Te kajakra azt hiszed, hogy Kimi (mert így írják a nevét, nem kis "k"-val, ez erős neveletlenségre vall, csak úgy megsúgom)azért "hüvös természet", mert a szurkolói mentalitás erre ad okot? ???

Nem a hüvösségére értettem, hanem arra, hogy hányszor hagyja faképnél a rá várdogáló aláírásért esdekelő szurkolóit.

2010. Május 07, 18:53
Válasz #108

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Replica: tudod, én se komálom Alonso-t, de én nem fikázom nyilvánosan állandó jelleggel, csak nagyon néha, hogyha olyat csinál, amit már azért nagyon nem kéne. :) Teljesen felesleges, amit csinálsz. Az, hogy néha leírod, hogy Neked "ez meg ez nem tetszik benne ezért és azért", az rendben van, de Te már nagyon átestél a ló túloldalára. Amíg Massa csapattársa Kimi volt, addig őt (és a szurkolóit) szekáltad állandó jelleggel, most Alonso-t. Lassan kezdem azt hinni, hogy Te nem a kedvenced és a sport szeretete miatt nézed az F1-et, hanem azért, hogy meglásd más kedvenceiben a hibát, s éjt nappallá téve ezt hangoztasd a fórumon s szekáld a szurkolóit.

Feltehetnéd magadban lassan azt a kérdést, hogy van-e értelme ennek az egésznek, amit csinálsz, s ha igen, akkor miért. Én jelen helyzetben azt látom, hogy Te valószínűleg unatkozol, s fölös energiáidat vezeted le ilyenkor a fórumon. Inkább ilyenkor menj el futni, úszni, vagy focizni, csak ne ilyen formában éld ki magad. Többiek nevében is előre köszi!

Remélem, Vettel nem lesz Massa csapattársa, mert akkor velem (és sokan másokkal) nagyon rosszul fogsz járni ilyen tekintetben. :)

Alig várom, hogy válaszolj erre a hozzászólásomra, hogy egy jót nevethessek a válaszodon ismételten. :)

2010. Május 07, 18:46
Válasz #107

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért, pl kimi tisztában vele, hogy kik durkkolnak neki 99%-ban, úgy is áll hozzájuk. :)

Te kajakra azt hiszed, hogy Kimi (mert így írják a nevét, nem kis "k"-val, ez erős neveletlenségre vall, csak úgy megsúgom)azért "hüvös természet", mert a szurkolói mentalitás erre ad okot? ???

Ebből is látszik mennyire nem ismered őt! A róla alkotott képed több mint nevetséges...badarságokkal "alátámasztva", már ha ez annak minősíthető egyáltalán! Szerintem fel sem fogod, mekkora zöldségeket írsz!

Vedd úgy, hogy ismételten ki vagy nevetve :) (részemről legalábbis)

Na de én ezzel befejezem az offolást, ez a topik ha nem tévedek arról szól, hogy mi lesz a kedvenced sorsa a közeljövőben! Te is inkább arról írj, szerintem!

2010. Május 07, 18:16
Válasz #106

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
De miben verte el és mikor, nekem ez nem világos.

Na látod, azóta nem hisztizik, hanem megeszi Masszát (csak, hogy stílszerű legyek, a korrekt Massa szurkolóktól bocsánat. ). De, olyankor meg egy csaló gazember.

Szerintem Te vedd le a Masszás avatart és tegyél ki egy olyat, amin Alonso van áthúzva...

Szánalomgép.

2010. Május 07, 16:34
Válasz #105

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

Néha bele gondolok, ha szerencsétlen Massa tudná, kik vallják magukat a drukkereinek, asszem inkább nem kérne belőle!
Miért, pl kimi tisztában vele, hogy kik durkkolnak neki 99%-ban, úgy is áll hozzájuk. :)
: 2010. május 07. - 16:32:00
Alonsot is elverte Trulli... :)
El, és ez tény. Persze, ezt a legtöbb Alonzos nem is tudja, mert nagy részük 2005 óta néz Forma 1-et.
: 2010. május 07. - 16:33:06
http://videa.hu/videok/sport/alonso-hisztizik-2005-canada-duh-WW3M3W5orqZVx9de
Ez az igazi Alonzo!

2010. Május 07, 11:43
Válasz #104

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Kimi 1drb vb-címet szerzet mellette. Schuminak pedig az inasa volt .Na erre büszke lehet.....

Alonso is sokmindenre büszke lehet...  ;) Massa nevéhez legalább nem fűződnek a sportszerűtlenség, csalás, hiszti, nagyképű, öntelt stb szavak.

2010. Május 07, 09:30
Válasz #103

Paterson

• #8 Fernando Alonso
  • *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
őt komolyan venni? Még véletlenül sem...
Csak azért ekkorát ne kamuzzon már :D
Alonsot is elverte Trulli... :)

2010. Május 07, 07:59
Válasz #102

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért, nem verte meg a ralist?

Ha tudnád értelmezni amit írok, feltünt volna, hogy ezt arra értettem, miszerint te elismerted Kimit! Magadat max áltathatod ezzel.... engem nem fogsz! Konkrét példát sem tudnál erre felhozni, ugyanis amióta itt fárasztod a népet, ez nem következett még be!
: 2010. május 07. - 07:53:56
Jah, hát így én is elismertem már. Megkönnyeztem, amikor ott ült a felborult raliautó mellett, olyan cuki volt.

Erre meg inkább nem írok semmit, mert még kitiltanának a fórumról!
: 2010. május 07. - 07:56:10
Mondom, hogy te nem vagy Massa szurkoló. :D Csak álca, de  :secret:

Néha bele gondolok, ha szerencsétlen Massa tudná, kik vallják magukat a drukkereinek, asszem inkább nem kérne belőle! (Természetesen a zöme, azért nem tartozik ebbe a kategóriába)
: 2010. május 07. - 07:58:40
Kimi 1drb vb-címet szerzet mellette. Schuminak pedig az inasa volt .Na erre büszke lehet.....

Na ez az amit nem fogsz neki bemagyarázni, meg a 41-et se  :D  :whistle:

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek