A Maláj GP-re 9-en tippeltünk!
Legsikeresebb tippelő
F1Andris volt a hétvégén!

Csabi87: 0p
Tina: 1p
Ivancia: 0p
F1Andris: 2p
Moilanen: 0p
Cole: 0p
Pepee: 0p
Márti: 1p
Fanni: 1p
3 futam után a következő az állás!
1: F1Andris /4 pont/
2: tapaty, Tina /3 pont/
3: Fanni, Márti, Laszmen /2 pont/
4: Cole, Henii, Csabi87, Ivancia, Moilanen, nick, Zsoltiy /1 pont/
5: Pepee, weronyyy /0 pont/
Gratulálok mindenkinek

És mégegyszer bocs a késői összesítésért
Következő tippelés /Kínai GP/
Április 14-től Április 17. Reggel 6 óráig!
: 2010. április 05. - 18:50:01
Holnaptól akkor, ugye a megszokott időtől, Április 17.-ke (szombat) reggel 6 óráig (mert az időmérő 8-tól van) várom a tippeket Kínára

Egy kalappal mindenkinek, az eredményes tippekhez

Szeretnék már látni legalább egy maximális tippet
: 2010. április 13. - 13:09:30
"Közérdekű közlemény" 
Úgy voltam vele, várok ezzel vasárnapig, de inkább a tippek leadás előtt közlöm! Kicsit úgy ösztönző hatással!

Nos sokat gondolkodtam azon, mégis csak kijárna egy nyeremény a végső győztesnek!
És jutottam is egy elhatározásra mi legyen az! (Mivoltát nem áll szándékomban, bejelenteni, legyen meglepetés

) Annyit róla, hogy fiú és lány egyaránt használhatja majd!És ugye köztudott, hogy idén is szándékomban áll kilátogatni a magyar nagydíjra, tehát ott fogom beszerezni!Amennyiben mégsem lehetséges, akkor marad az interneten való vásárlás, bár én az előbbit kívánom szorgalmazni, h valamivel nagyobb "értéke" legyen, a hungaroringi átjárt levegővel! Közlöm értékben nem horibilis , csak egy kis apróság, szuvenír, ha úgy tetszik!

A nyereményt szezonzáró utáni héten kívánom postán eljuttatni a győztesnek!Levélcím egyeztetés után!
(Pont egyenlőség esetén, azé a nyeremény, aki legtöbb hétvégén eredményes tudott lenni, így asszem korrekt!)
Természetesen én ebből a szempontból nem "Játszok"!
Mindemellett ugye az elismerés is a tét

Ami, ha azt vesszük, minden résztvevő részesül benne

Na ennyit akkor egyenlőre erről!