Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Elkészült a USF1 Team 2010-es autója!  (Megtekintve 4537 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Január 12, 23:19
Válasz #12

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
;D :D ;) :mml: :2funny: :beee: :boxed3-h4h: :boxed: :7: :uglystupid2: :clap7: angel2 angel2 :oleles :D ;D :1: :6: :6:

Ismételten gratulálni tudok, úgy látom, sikeresen bepótoltad, amit az előbb kihagytál! :)

2010. Január 12, 21:35
Válasz #11

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Hát figyelj, én nem lenéztelek, de ha viccesnek akartad megfogalmazni az irományodat, s nem komolynak, akkor használni kellett volna azt a sok kis sárga valamit. :) Mivel írásban kommunikálunk, így nem látjuk egymást grimaszolni, ezáltal ha nem írsz oda smiley-t, olyan hatása van a szövegnek, mintha komolyan írnád.
;D :D ;) :mml: :2funny: :beee: :boxed3-h4h: :boxed: :7: :uglystupid2: :clap7: angel2 angel2 :oleles :D ;D :1: :6: :6:
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Január 12, 19:23
Válasz #10

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Köszi az el is merést. Nem gondoltam volna hogy van olyan ember aki komolyan veszi az a kérdésemet hogy ilyen lesz a versenyen is. Gondoltam hogy magától érthető hogy nem lesz egy kamion alakú egy f1-es kocsi eleje. Aki komolyan vette a viccelődésemet az sajnálom nem akartam megtéveszteni .De leszögezem hogy nem hitem volna hogy ennyire lenéztek valakit.(ez egy kicsit elgondolkoztató az a buta aki viccelődöt az elejével (picit komolyra sikerült legközelebb teszek jelet hogy ne legyen félreérthető)( ;D :D :boxed3-h4h: :boxed: :oleles) vagy aki komolyan vette a kérdésemet)(mert szerintem nincsen olyan ember aki azt hinné hogy versenyen is így fog kinézni) Kocsi elején csak mosolyogni lehet .Mert tipikus amerikai haza fias kinézete van.

Hát figyelj, én nem lenéztelek, de ha viccesnek akartad megfogalmazni az irományodat, s nem komolynak, akkor használni kellett volna azt a sok kis sárga valamit. :) Mivel írásban kommunikálunk, így nem látjuk egymást grimaszolni, ezáltal ha nem írsz oda smiley-t, olyan hatása van a szövegnek, mintha komolyan írnád.

2010. Január 12, 19:14
Válasz #9

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen

2010. Január 12, 18:24
Válasz #8

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Úristen....Neked szerintem valami olyan szakmával kéne foglalkoznod, amibe az ilyen buta embereket, mint mi, kellene oktatnod. :) De tényleg, gratula hozzá, szerintem fényes jövő vár Rád! ;)  :) :good: :thumbsup:
Köszi az el is merést. Nem gondoltam volna hogy van olyan ember aki komolyan veszi az a kérdésemet hogy ilyen lesz a versenyen is. Gondoltam hogy magától érthető hogy nem lesz egy kamion alakú egy f1-es kocsi eleje. Aki komolyan vette a viccelődésemet az sajnálom nem akartam megtéveszteni .De leszögezem hogy nem hitem volna hogy ennyire lenéztek valakit.(ez egy kicsit elgondolkoztató az a buta aki viccelődöt az elejével (picit komolyra sikerült legközelebb teszek jelet hogy ne legyen félreérthető)( ;D :D :boxed3-h4h: :boxed: :oleles) vagy aki komolyan vette a kérdésemet)(mert szerintem nincsen olyan ember aki azt hinné hogy versenyen is így fog kinézni) Kocsi elején csak mosolyogni lehet .Mert tipikus amerikai haza fias kinézete van.
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Január 12, 17:57
Válasz #7

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
De komolyan mondtam színre hasonlít a ferrari színére. Annyiba különbözik hogy rajta van az amerikai zászló. De ha nem értetek vele egyet nem baj .Meg az eleje kicsit másabb de lehet hogy nektek ez nem tűnt fel. ;D

Úristen....Neked szerintem valami olyan szakmával kéne foglalkoznod, amibe az ilyen buta embereket, mint mi, kellene oktatnod. :) De tényleg, gratula hozzá, szerintem fényes jövő vár Rád! ;)  :) :good: :thumbsup:

2010. Január 12, 17:44
Válasz #6

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Ugye ezt most nem gondoltad komolyan? :)
De komolyan mondtam színre hasonlít a ferrari színére. Annyiba különbözik hogy rajta van az amerikai zászló. De ha nem értetek vele egyet nem baj .Meg az eleje kicsit másabb de lehet hogy nektek ez nem tűnt fel. ;D

2010. Január 12, 17:19
Válasz #5

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Az eleje a versenyen is ilyen lesz?
Mert kinézetre egy ferrari klón amerikai módra.

Ugye ezt most nem gondoltad komolyan? :)

2010. Január 12, 15:57
Válasz #4

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Idézet
:zizi: :D

2010. Január 12, 15:32
Válasz #3

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése

2010. Január 12, 11:10
Válasz #2

danielb

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése

2010. Január 11, 20:06
Válasz #1

Adam Jonas

• *