Üdvözöllek a fórumon! Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hát figyelj, én nem lenéztelek, de ha viccesnek akartad megfogalmazni az irományodat, s nem komolynak, akkor használni kellett volna azt a sok kis sárga valamit. Mivel írásban kommunikálunk, így nem látjuk egymást grimaszolni, ezáltal ha nem írsz oda smiley-t, olyan hatása van a szövegnek, mintha komolyan írnád.
Köszi az el is merést. Nem gondoltam volna hogy van olyan ember aki komolyan veszi az a kérdésemet hogy ilyen lesz a versenyen is. Gondoltam hogy magától érthető hogy nem lesz egy kamion alakú egy f1-es kocsi eleje. Aki komolyan vette a viccelődésemet az sajnálom nem akartam megtéveszteni .De leszögezem hogy nem hitem volna hogy ennyire lenéztek valakit.(ez egy kicsit elgondolkoztató az a buta aki viccelődöt az elejével (picit komolyra sikerült legközelebb teszek jelet hogy ne legyen félreérthető)( ) vagy aki komolyan vette a kérdésemet)(mert szerintem nincsen olyan ember aki azt hinné hogy versenyen is így fog kinézni) Kocsi elején csak mosolyogni lehet .Mert tipikus amerikai haza fias kinézete van.
Úristen....Neked szerintem valami olyan szakmával kéne foglalkoznod, amibe az ilyen buta embereket, mint mi, kellene oktatnod. De tényleg, gratula hozzá, szerintem fényes jövő vár Rád!
De komolyan mondtam színre hasonlít a ferrari színére. Annyiba különbözik hogy rajta van az amerikai zászló. De ha nem értetek vele egyet nem baj .Meg az eleje kicsit másabb de lehet hogy nektek ez nem tűnt fel.
Ugye ezt most nem gondoltad komolyan?
Az eleje a versenyen is ilyen lesz?Mert kinézetre egy ferrari klón amerikai módra.