Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Bahrein, Sakhir 2010-03-14  (Megtekintve 57815 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Március 14, 17:04
Válasz #100

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szövegértelmezési problémáid vannak?Gratuláltam az Alonsósoknak és megdícsértem az emberüket.Tényleg ti nem vagytok 100-asok,ne haragudj hogy így kimondom kertelés nélkül.Az ember gratulál itt és én nyugtatgatom magam?Amúgy ne örülj a telemetria alapján a Vettel előzés után Massa előzhette volna Alonsót,csak túlmelegedett a kocsija és rászóltak hogy azonnal vegyen vissza.És a telemetria nem hazudik.Tudod mi az egyáltalán?

Nem nincsen semmiféle, szövegértelmezési problémám :)Hárítsál csak nyugodtan!
A többit meg bóknak vettem :)

2010. Március 14, 16:57
Válasz #99

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Úgy őszintén mondhatsz amit akarsz, nem nagyon tud meghatni a cinizmusod!
Ez csak olyan mentem a menthetőt, részedről elég "szinvonalon" aluli megjegyzés volt!

Jöhet egész évben a bla..bla szöveg, még akkor is ha majd nem egymás mellől indulnak! :)
Magadat max megnyugtatod ezzel  ;) h vigyázott a csapattársára :)
Alonso meg köszönte szépen ezt a "baráti" szivességet :)

Szövegértelmezési problémáid vannak?Gratuláltam az Alonsósoknak és megdícsértem az emberüket.Tényleg ti nem vagytok 100-asok,ne haragudj hogy így kimondom kertelés nélkül.Az ember gratulál itt és én nyugtatgatom magam?Amúgy ne örülj a telemetria alapján a Vettel előzés után Massa előzhette volna Alonsót,csak túlmelegedett a kocsija és rászóltak hogy azonnal vegyen vissza.És a telemetria nem hazudik.Tudod mi az egyáltalán?
No nitro,no turbo,simple Bmw power...

2010. Március 14, 16:56
Válasz #98

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A székről én szoktam lefordulni a Kimis nyáladzásaidtól Tina.Kimit szó nélkül kipakolta volna ilyenkor a pálya szélére vagy a bukótérbe.Gondolom most rájuk lett szólva hogy nagyon figyeljenek egymásra,mert szó nem lehet hibáról egyikük részéről sem.

Úgy őszintén mondhatsz amit akarsz, nem nagyon tud meghatni a cinizmusod!
Ez csak olyan mentem a menthetőt, részedről elég "szinvonalon" aluli megjegyzés volt!

Jöhet egész évben a bla..bla szöveg, még akkor is ha majd nem egymás mellől indulnak! :)
Magadat max megnyugtatod ezzel  ;) h vigyázott a csapattársára :)
Alonso meg köszönte szépen ezt a "baráti" szivességet :)

: 2010. március 14. - 16:49:42
Talán megbocsájtható hogy kijavítom ha sületlenséget beszél remélem.Ha már a nyáladzáson kívül,szakmai rész is felmerül ezen a fórumon gondoltam ennyit segítek,mert kb. senki nem vette észre milyen butaságot írt.De látom itt már meg sem lehet szólalni másnak,csak Kimisnek vagy Alonsósnak.Még ha hülyeséget beszél akkor sincs legalább kijavítva,de én mivel Massás vagyok meg vagyok támadva azonnal bármit mondok.Szerintem normálisan leírtam a véleményemet,te pedig amennyit értesz a CuKimizésen kívül az F1-hez nem bírálhatod felül a szavam szerintem,mert egyszerűen nincs meg hozzá az alapod.És nem sértésnek szánom ezt mielőtt félreértenél.
[/quote]

Óoooo, én kérek elnézést, h kinevettem mr tökéletességedet! :)
Tudom tudom, nem vagyunk egy szinten, nem kell ezt mindíg hangoztatni :)(mindemellett nem is szeretnék veled 1 szinten lenni, ha már választhatok)
Nem lehet mindenki ilyen magas szinvonalon szakértő mint te :)

Majd legközelebb engedélyt kérek, h felülbírálhatok-e valamit, oké?  :whistle:

2010. Március 14, 16:47
Válasz #97

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Milyen duma ez h mert lehet túlságosan is vigyázni akart a csapattársra? :)

Hát most majdnem sikerült leesnem a székről :2funny:

Ezt remélem poénnak szántad Szlavo! :)

Nem vita képpen, de te javítgatsz itt mindenkit, aztán belöksz egy ilyen mondatot?
A székről én szoktam lefordulni a Kimis nyáladzásaidtól Tina.Kimit szó nélkül kipakolta volna ilyenkor a pálya szélére vagy a bukótérbe.Gondolom most rájuk lett szólva hogy nagyon figyeljenek egymásra,mert szó nem lehet hibáról egyikük részéről sem.
: 2010. március 14. - 16:42:16

Nem vita képpen, de te javítgatsz itt mindenkit, aztán belöksz egy ilyen mondatot?
[/quote)
Talán megbocsájtható hogy kijavítom ha sületlenséget beszél remélem.Ha már a nyáladzáson kívül,szakmai rész is felmerül ezen a fórumon gondoltam ennyit segítek,mert kb. senki nem vette észre milyen butaságot írt.De látom itt már meg sem lehet szólalni másnak,csak Kimisnek vagy Alonsósnak.Még ha hülyeséget beszél akkor sincs legalább kijavítva,de én mivel Massás vagyok meg vagyok támadva azonnal bármit mondok.Szerintem normálisan leírtam a véleményemet,te pedig amennyit értesz a CuKimizésen kívül az F1-hez nem bírálhatod felül a szavam szerintem,mert egyszerűen nincs meg hozzá az alapod.És nem sértésnek szánom ezt mielőtt félreértenél.

2010. Március 14, 16:35
Válasz #96

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése

2010. Március 14, 16:27
Válasz #95

Szlavo

• Gengszter Dzsigoló
  • Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Azért remélem, hogy a további futamok nem lesznek ilyen unalmasak. Mert a mai egyébként az volt. Alonso egyszer lépett oda a gázra és elkezdtek kopni a gumijai. Vicc.  :clap7:
Az első résszel egyetértek.Ilyen sz*r eseménytelen futamot még tavaly sem láttam.Alonsónak elkezdtek kopni a gumijai mikor odalépett?Bazeg tényleg nem akarok már veled kötekedni,de nem állom meg hogy ismét ki ne javítsalak:ELMELEGEDTEK A GUMIJAI mikor tolni kezdte rendesen.Óriási különbség van a két dolog között. ;)Alonsósoknak gratulálok,szépen ment az emberük.Massa nemkülönben,kár a poros oldalért,meg talán túlságosan vigyázni akart a csapat társra nehogy gebasz legyen,mint eddig általában az évkezdő futamain.A tempójuk azonos volt a Vettel előzésig,ennek örülök.A sérülése a múlté tartotta a lépést Alonsóval.Jó kezdés,én örülök.

2010. Március 14, 16:27
Válasz #94

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

őszinte legyek? Igen. És az egész hülye Ferrari Team-re is pipa lennék. (Mondjuk most is az vagyok.) Nem akarok lavinát elindítani, de Massa meg csak azért van ott, mert annak idején Schumi meg Todt benyomta.

Raikkönen meg egy összeesküvés áldozata lett a 2008-as monacói verseny. Hát ez van.

Pedig elindítottad. :)

Sajnos én még most se tudtam megbarátkozni a Ferrari-val, de ha Vettelt leszerződtetik előbb vagy utóbb, akkor gondolom továbbra is szurkolni fogsz neki, nem?

2010. Március 14, 16:12
Válasz #93

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát most nem azé, de sztem nem olyan hülyeség az a 107% os szabály!
Én amellett vok, h csírájában fojtsuk el ezeket az egykörös futamokat...aki nem idevaló...szelektálódjon kifele!

Az újoncok 1 1,5 kört bírtak....ez nem oké!Osztódtak...szakadt le ez az!Ez nem poén!
Építsen normális autót, elég pénzből, fussa meg azt az időt (ne 11mp es hátránnyal) és akkor felőlem ok!

2010. Március 14, 15:56
Válasz #92

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szerintem azzal lehetne visszahozni a versenyt, hogy meg kéne határozni jónéhány kötelező elemet, és néhány olyat, ami úgymond alapelem, s csak azt lehet továbbfejleszteni. Most elindul mindenki 600-féleképpen, egyik pályán az egyik konstrukció nagyon erős, a többi meg iszonyat gyenge, másikon meg fordítva. Ha meg lennének kötelező, fix elemek, illetve néhány alapelem, akkor (szerintem) ezek a különbségek csökkenthetők lennének.

Egyenkasztni lenne a legjobb megoldás, de ez viszont nem illene az F1-hez.
: 2010. március 14. - 15:54:05
Tényleg még egy kérdés, ezzel kapcsolatban, aztán befejeztem. Ha Alonso nem előzte volna meg a rajtnál Massát, akkor most Massa nyert volna. Rá is így kiléttel volna akadva?  :) Én nem hiszem.

Írj esetleg egy levelet Todt bácsinak, bár kétlem, hogy érdekelné, mert most a hülye 107%-os szabályával van elfoglalva.

őszinte legyek? Igen. És az egész hülye Ferrari Team-re is pipa lennék. (Mondjuk most is az vagyok.) Nem akarok lavinát elindítani, de Massa meg csak azért van ott, mert annak idején Schumi meg Todt benyomta.

Raikkönen meg egy összeesküvés áldozata lett a 2008-as monacói verseny. Hát ez van.

2010. Március 14, 15:52
Válasz #91

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Egyetlen szerencsés helyzete csak a Vetteles volt, szerintem nem tudta volna megelőzni most versenybe, de majd legközelebb hátha a pályán, csata keretében dől el minden, nem pedig a gyártósoron.

Tényleg még egy kérdés, ezzel kapcsolatban, aztán befejeztem. Ha Alonso nem előzte volna meg a rajtnál Massát, akkor most Massa nyert volna. Rá is így kiléttel volna akadva?  :) Én nem hiszem.

Idézet
Butítani kéne a technikán, az a baj. Nem az autó súlya, nem a gumikopás, nem a benzinmennyiség, hanem a technika lesz itt az unalom legfőbb kiváltó oka. Jó, hogy technikai sportról beszélünk, meg királykategória, de hát akkor is. Annyira kifinomult minden, még azt is meg tudják mondani, hogy mely csavar s hol kezd elrepedni, hogy ez már a látványosság rovására megy.

Írj esetleg egy levelet Todt bácsinak, bár kétlem, hogy érdekelné, mert most a hülye 107%-os szabályával van elfoglalva.

2010. Március 14, 15:46
Válasz #90

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen mondjuk attól én is félek, h a gumik nagy taktikai harca rányomja a bélyeget az izgalomra!

Ezt azért én sem kapisgálom, miért van az, h eltörölnek régi szabályt, hoznak újakat, és ugyanott tartunk ahol a part szakad!
Valóban annyit se érnek, mint halottnak a csók!

Ez meg ami Vettelel történt a technikai sport átka!
Tudtuk h megbízhatatlanok a Red Bullok... (ez kisebb gond, mint egy motorhiba)lehet 2 hét mulva fordítva lesz!
De amúgy igen, ez nekem is felünt, mikor Kiminek szurkoltam, 700, hogy valami bedöglött, pechsorozatok stb...
Most Vettelért izgulok, és szintén beszarik a gép...
Sztem átok ül azon a pilótán akinek az adott pillanatban drukkolok! :)
Lehet Hamiltonosnak kellene hogy legyek :) Vagy Schumisnak ::-)
És akkor Vettel alázna mindenkit :)

Hahaha..lassan asszem taktikát is váltok :)

2010. Március 14, 15:44
Válasz #89

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
De röhejes! Most megpróbálták a tankolás beváltásával izgalmassá tenni a szezont, de ez egyelőre nem jött be. Hidd el, hogy a csapatok is megfogják ezt előbb vagy utóbb unni.

Butítani kéne a technikán, az a baj. Nem az autó súlya, nem a gumikopás, nem a benzinmennyiség, hanem a technika lesz itt az unalom legfőbb kiváltó oka. Jó, hogy technikai sportról beszélünk, meg királykategória, de hát akkor is. Annyira kifinomult minden, még azt is meg tudják mondani, hogy mely csavar s hol kezd elrepedni, hogy ez már a látványosság rovására megy.

Ott a GP2, szép kasztni, viszonylag erős motor, olyan élet-halál harcokat vívnak sokszor, hogy kezdem azt hinni, a GP2 betétfutama az F1, s nem fordítva.
: 2010. március 14. - 15:43:35
Nem is kevés volt neki a futamon, már a rajtnál, aztán Vettel műszaki gondja.

Egyetlen szerencsés helyzete csak a Vetteles volt, szerintem nem tudta volna megelőzni most versenybe, de majd legközelebb hátha a pályán, csata keretében dől el minden, nem pedig a gyártósoron.

2010. Március 14, 15:39
Válasz #88

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Lényeg a tiszta oldal volt, aminek köszönhetően a 3. hely jobb is volt, mint a 2.

Volt egy érzésem, hogy te csak ezzel fogsz jönni.  Amúgy ez kb olyan biblia, mint amikor Te jössz a Wéber Gáborral...

2010. Március 14, 15:39
Válasz #87

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Mákja, ez jó.  

Nem is kevés volt neki a futamon, már a rajtnál, aztán Vettel műszaki gondja.

2010. Március 14, 15:38
Válasz #86

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Egyébként meg nem röhejes, hogy csak úgy tudják egymást megelőzni az élmezőnybe, hogyha valakinek csak technikai zűrje van? :)

De röhejes! Most megpróbálták a tankolás beváltásával izgalmassá tenni a szezont, de ez egyelőre nem jött be. Hidd el, hogy a csapatok is megfogják ezt előbb vagy utóbb unni.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek