A székről én szoktam lefordulni a Kimis nyáladzásaidtól Tina.Kimit szó nélkül kipakolta volna ilyenkor a pálya szélére vagy a bukótérbe.Gondolom most rájuk lett szólva hogy nagyon figyeljenek egymásra,mert szó nem lehet hibáról egyikük részéről sem.
Úgy őszintén mondhatsz amit akarsz, nem nagyon tud meghatni a cinizmusod!
Ez csak olyan mentem a menthetőt, részedről elég "szinvonalon" aluli megjegyzés volt!
Jöhet egész évben a bla..bla szöveg, még akkor is ha majd nem egymás mellől indulnak!

Magadat max megnyugtatod ezzel

h vigyázott a csapattársára

Alonso meg köszönte szépen ezt a "baráti" szivességet
: 2010. március 14. - 16:49:42
Talán megbocsájtható hogy kijavítom ha sületlenséget beszél remélem.Ha már a nyáladzáson kívül,szakmai rész is felmerül ezen a fórumon gondoltam ennyit segítek,mert kb. senki nem vette észre milyen butaságot írt.De látom itt már meg sem lehet szólalni másnak,csak Kimisnek vagy Alonsósnak.Még ha hülyeséget beszél akkor sincs legalább kijavítva,de én mivel Massás vagyok meg vagyok támadva azonnal bármit mondok.Szerintem normálisan leírtam a véleményemet,te pedig amennyit értesz a CuKimizésen kívül az F1-hez nem bírálhatod felül a szavam szerintem,mert egyszerűen nincs meg hozzá az alapod.És nem sértésnek szánom ezt mielőtt félreértenél.
[/quote]
Óoooo, én kérek elnézést, h kinevettem mr tökéletességedet!

Tudom tudom, nem vagyunk egy szinten, nem kell ezt mindíg hangoztatni

(mindemellett nem is szeretnék veled 1 szinten lenni, ha már választhatok)
Nem lehet mindenki ilyen magas szinvonalon szakértő mint te

Majd legközelebb engedélyt kérek, h felülbírálhatok-e valamit, oké?