Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Spanyolország, Catalunya 2010-05-09  (Megtekintve 33063 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Szeptember 29, 18:09
Válasz #67

BagiRa88

• Forma 1 Világbajnok
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
  • Jenson Button Menedzsere
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Vodafone McLaren Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Jenson Button , Lewis Hamilton
Jó kis futam volt a McLarenek felvették a versenyt a Redbullokal. Vettelnek szerencséje volt hogy a fék hiba miatt nem esett ki és befutott a 3.dik helyen Alonsonak semmi dolga nemvolt ölébe hulott a 2.dik hely. Hamilton a nagy vesztesen a futamnak mert jó munkát végzett egész hétvégén és az Utolsó előtti körben defekt és nekiszállt a gumifalnak  igy bukott 18 pontot amit megérdemelt volna :-\ . Még annyit a futamhoz hogy Hamilton nagyon ügyesen oldotta meg mikor jött ki a boxból és jött Vettel és kitette 1 kicsit a pályáról igy megtartotta a 2dik helyét.
"Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz az ötödik vagy a hatodik helyért való csatározás."
Lewis Hamilton

2010. Május 10, 17:16
Válasz #66

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Én így látom. Nem kell velem egyetérteni és személyeskedni. Massa tavaly előtt sokkal jobb volt. Senki ne mondja már nekem, hogy ezek a Kubicás hírek olyan jót tesznek egy pilótának.

2010. Május 10, 16:13
Válasz #65

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Nyilván zavarja, hogy a Ferrari ennyi év után most már eredményeket akar tőle látni és mivel nem haladnak vele előrébb, bedobták Kubica nevét.

Haha.. tavaly és tavalyelőtt is WRC-t néztél?  :)

2010. Május 10, 15:45
Válasz #64

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Én el tudom képzelni h a tudatalattiában ott a para, a félsz (nekem is ott lenne), családapa, mégannyira sem mer kockáztatni! De akkor minek ez a cirkusz?

Nyilván zavarja, hogy a Ferrari ennyi év után most már eredményeket akar tőle látni és mivel nem haladnak vele előrébb, bedobták Kubica nevét.

2010. Május 10, 15:26
Válasz #63

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Spanyol Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Anglia

Daily Telegraph: "A Red Bull Racing versenyzője, Mark Webber megszerezte első futamgyőzelmét a szezonban. Lewis Hamilton mindent beleadott, és a bukás ellenére sem mutatta ki csalódottságát, inkább egy kényszerű mosollyal az arcán azt mondta, hogy ez is a játék része. Pedig biztosan fájt neki, hogy egy nagyszerű második helyet egy ilyen hiba miatt kellett feladnia."

The Times: "Michael Schumacher megelőzése teljesíthetetlen misszió volt Button számára. Hirtelen úgy tűnt, mintha a Formula-1 hírhedt versenyzője soha nem is vonult volna vissza. A címvédő hiába hajszolta a Mercedest, az 5. hellyel kellett megelégednie."

The Guardian: "Lewis Hamilton álmai szertefoszlottak, mint a gumi az autóján. Úgy fest, hogy a Spanyolország felett húzódó hamufelhő felette lebegett. A brit versenyző egy újabb tökéletes versenyt futott, és a biztos második helyen autózott, amikor a bal első kerék felmondta a szolgálatot."

The Sun: "Hamilton a gumi meghibásodása után kiütéses vereséget szenvedett, ami visszaveti a brit pilótát a bajnoki küzdelemben. Button Schumacher ellen csatázott, és ugyan megőrizte az első helyét az összesítésben, kritikával illette a gonosztevőt."

Daily Mail: "Lewis kifogyott a szuszból, és a bajnoki cím is távolabbra került."

Olaszország

Corriere dello Sport: "A Ferrari bajnoki csatát vívott, míg Schumacher ismét nagy lett. Visszatért! Schumi végre jobban vezet, mint a csapattársa, Nico Rosberg."

Tuttosport: "A Ferrari újra álmodhat."

La Gazzetta dello Sport: "A Red Bull szárnyakat adott önmagának és Webbernek, ugyanakkor szuper-Alonso áll a bajnoki tabella második helyén. Schumi a kieséseknek köszönhetően a negyedik helyen végzett. Lehet, hogy számára valóban Barcelonában kezdődött a szezon."

Liberta: "Webbert nem lehet megállítani, de Alonso is ünnepel."

Corriere della Sera: "Egy vérbeli Ferrari! A Red Bull mindenkit túlszárnyalt, de Alonso is mesteri volt."

La Repubblica: "Webbernek rakétája, Alonsónak szerencséje volt."

Il Tirreno: "A Red Bull fantasztikus, a címet azonban a Ferrari is megnyerheti."

Franciaország

Le Parisien: "Schumacher magára talált. Akad legyőzője a Red Bull Racingnek?"

Libération: "Webber maximalista volt a barcelonai versenyen. Néha a csapattársa, Sebastian Vettel a jobb, néha pedig őt nem lehet utolérni."

L'Équipe: "Webber a hibátlan vezetés ellenére sem felejti el, hogy a vetélytársak nem alszanak."

Spanyolország

El Pais: "Aki azt gondolta, hogy Webber csak másodhegedűs Vettel mögött, az most megtanulhatta a leckét. Az ausztrál pilóta nyerhet, és harcba szállhat a bajnoki címért is."

El Periodico de Catalunya: "A bajnokság állása izgalmasabb, mint maga a verseny."

Marca: "Fernando Alonso bevetette a bűvésztrükkjeit, amivel izgalmassá tette a bajnokságot."

Sport: "Fernando Alonso fellélegezhet. A váratlan második hellyel megőrizte a bajnoki esélyeit."

2010. Május 10, 11:51
Válasz #62

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
F1világát  olvasom éppen, és ott is ő generálja szokás szerint a vitákat. :)

Igen, volt szerencsém hozzá, mit vártál? Megy a "fürdetés" ezerrel...most ezért nem ment, most azé, nem jött ki a lépés, bla..bla.. a régi Massat nem verné (komolyan, milyen szöveg ez? Majdnem lementem hídba)

Annyira tudtam amúgy, hogy ez lesz, ha nem megy neki, akkor a balesetre fognak mindent!
Az szóba se jöhet, h Alonso csak szimplán jobb! Áhhhhh még véletlenül se!

De amúgy, annyi a véleményem, Czolnerék is vesézgették ezt tegnap, h Massanak miért nem megy... meg hogy a Brazil is érzi valami nem oké....( Csak 1 Nevet mondok Häkkinen)!!!
Én el tudom képzelni h a tudatalattiában ott a para, a félsz (nekem is ott lenne), családapa, mégannyira sem mer kockáztatni! De akkor minek ez a cirkusz?
Häkkinennek fontosabb volt anno a család, legnagyobb bánatomra, de mégis azt mondtam jogos a távozás. Mint ok, megérthető volt. Neki is volt nagy bukása, majdnem a fogát hagyta ott. Később kétszeres bajnok lett.

Ennyi a hozzászólni valóm, lehet ihletet meríteni belőle Rep!
Mert nagyon sablon lesz, ha 19 futamon át ez megy....

2010. Május 09, 23:18
Válasz #61

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Alonzód nyert vele egy 2. helyet. ő aztán sokat előzött okostojás. Semmit nem csinált.

Massa is csak vonatozott hátul. Amúgy nagyon unalmas futam volt, egyedül a Button + Schumacher harc tetszett... úgy ahogy.

2010. Május 09, 22:49
Válasz #60

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

De a félreértés elkerülése érdekében, ezt a vitát ismét Rep Generálta... csak vissza kell olvasni!

F1világát  olvasom éppen, és ott is ő generálja szokás szerint a vitákat. :)

2010. Május 09, 22:16
Válasz #59

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nyugi, ezzel sokáig én is így voltam. Túraautó? Ááááá, esélytelen, csak F1! Aztán már most eljutottam arra a szintre, hogy lassan inkább túraautót nézek, mint Forma 1-et. :)

2010. Május 09, 21:52
Válasz #58

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Idézetet írta: Zsoltiy link=topic=3413.msg32238#msg32238 date=1273427430g

Aztán Monacoban is azért kötsz majd Felipébe mert nem tudott előzni, hát grat!

Itt ma nagyon senki nem előzgetett, meg kell hagyni! Autóversenynek nem volt nevezhető, az meg hogy öröklődik pozíció, az a vele járója a dolgoknak!
De a félreértés elkerülése érdekében, ezt a vitát ismét Rep Generálta... csak vissza kell olvasni!
Milyen érdekes, az egyből szembe tűnik neki ha Alo pozíciót nyer, de ezzel Massa szintén. Az nem lényeg gondolom! Az időmérőn mindkeét Ferraris pilótának adott volt a feladat, minél előrébb végezni! Történt kettejük között egy sorrend, akkor miről is van szó? Símán benne van 1 dobogó bármikor, bárkinek, ha az élbolyból tud rajtolni. A szerencse is vele járója a sportnak, és mint tudjuk a szerencse forgandó... néhány futammal ezelőtt Alonso adott pozíciót másoknak! Hogy mit kell ezen ennyit lovagolni, számomra nem világos!
: 2010. május 09. - 21:48:26
Tudod Tina, amikor van egy ilyen unalmas F1 futam, meg-megnézzek néhány más széria futamaiból 1-1 futamot vagy részletet, hogy ne felejtsem el, mi is az az autóversenyzés. :)

Most tettem pl. ezt is:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4</a>

Úgy gondolom, hogy itt a röpke 4,5 perc alatt több minden történt, mint ma 1,5 óra alatt. :D

Sorry az offért, csak gondoltam, megosztom Veletek, hogy Ti se felejtsétek el, mi is az az autóverseny. :)

Hát de téged legalább leköt más széria, engem sajnos nem! pedig próbálkoztam már, Moto Gp stb... más verseny sorozatok... semmi, egyáltalán nem hozott lázba!
WRC- eredményeket is csak 1 valaki miatt követem :)
A forma-1 számomra már évekkel ezelőtt elkezdte értékét veszíteni... mostanra elérte a 0-át! Mondjuk úgy egy 10-es skálán, ez a "verseny" annyi volt!

2010. Május 09, 21:37
Válasz #57

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Nemmmmmmm nemmmmmmmm nem tudom elhinni.   :cray_: :cray_: :'(  :no_1: Komolyan mért van az,hogy Lewis-szal történik minden? Annyira jól ment,tartotta Vettelt aztán meg is előzte.Második lehetne a pontversenyben.Ehelyett a 6. Az élmezőnyből már szinte mindenki nyert futamot.Egyszerűen nem megy neki.De mondja meg valaki,hogy mért mindig vele történik valami?Hol az időmérő nem sikerül,hol kiesik. :no_1: De nem érdekel Monacóban ő fog nyerni.
Am grat Webbernek nagyot ment.Azt néztem milyen durva volt mikor Alonso csak egy kézzel fogta a kormányt. :o Szerintem enyhén veszélyes.

2010. Május 09, 20:06
Válasz #56

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Törmelék okozhatta Hamilton defektjét

Lewis Hamilton remek pozícióban volt, hogy csapattársát megelőzve begyűjtse a második helyért járó 18 pontot a Spanyol Nagydíjon, de alig két körrel a futam vége előtt a gumifalban találta magát. A versenyző a bal első kerék defektje miatt veszítette el uralmát autója felett, amit a McLaren szerint valószínűleg a pályán maradt törmelék okozhatott. Martin Whitmarsh csapatfőnök a verseny után a BBC-nek elmondta: folyamatosan figyelemmel kísérték a gumik állapotát, és semmilyen problémát nem tapasztaltak, így arra gyanakodnak, hogy a fékdob és a felni közé beszorult törmelék okozhatta a sérülést - azonban egyelőre ők is csak találgatnak. "Ez nagy csalódás" - fogalmazott az eset után Hamilton. "Már kényelmesen utaztam a cél felé, komolyan. Bár Mark (Webberrel) valóban lehetetlen volt tartani a tempót, abszolút megsemmisítő érzés, hogy ilyesmi megtörténhet két körrel a leintés előtt. Azonban ilyen a versenyzés, egyszerűen tovább kell lépni."
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Május 09, 20:03
Válasz #55

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
De azért ez mekkora durva, hogy ott tartunk , ha nincs eső, egy kalap sz@rt se ér a futam! Most nem azért, de engem pl, nem nagyon hoz lázba h Button harcol az 5.-ik helyé Schumival! És ezzel kábé bezárólag vége is! Legszívesebben ma inkább aludtam volna egyet, futam alatt!

Tudod Tina, amikor van egy ilyen unalmas F1 futam, meg-megnézzek néhány más széria futamaiból 1-1 futamot vagy részletet, hogy ne felejtsem el, mi is az az autóversenyzés. :)

Most tettem pl. ezt is:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_Vrj5NvAwR4</a>

Úgy gondolom, hogy itt a röpke 4,5 perc alatt több minden történt, mint ma 1,5 óra alatt. :D

Sorry az offért, csak gondoltam, megosztom Veletek, hogy Ti se felejtsétek el, mi is az az autóverseny. :)

2010. Május 09, 20:01
Válasz #54

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem kell felkapni a vizet! :D

nem kaptam fel. Lehet úgy jött le, de nem. :)

2010. Május 09, 19:55
Válasz #53

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Asszem fel kell hogy világosítsalak hogy a Spanyol pályán nem nagyon lehetett előzni...

Aztán Monacoban is azért kötsz majd Felipébe mert nem tudott előzni, hát grat!
: 2010. május 09. - 19:47:14
Szerintem meg a 2009-es szabálymódosításokkal tönkretették a Forma 1-et. Több előzést akartak, kevesebb lett. 2008-ban sokkal több előzés volt.. legalábbis szerintem
Ezért mákos Replica szerint Massa mert így előrébb került.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek