Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Spanyolország, Catalunya 2010-05-09  (Megtekintve 33064 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Május 09, 19:54
Válasz #52

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én úgy fogalmaznék, hogy a pályák sem jók, illetve az autók sem jók. Ez szerintem így lehet egészen pontos. :)

Mondjuk elvileg ugye a 2009-es szabálymódosítás egyik fő eleme az lett volna, hogy letisztítják az aerot minden kocsin, ehhez képest lassan ott tartunk, mint 2008-ba, hogy szanaszét van szabdalva az egész kocsi, alig lehet találni benne egy olyan felületet, ami nem bonyolult alakzatok sokaságából állna.

2010. Május 09, 19:52
Válasz #51

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Alonzód nyert vele egy 2. helyet. ő aztán sokat előzött okostojás. Semmit nem csinált.
Nézd még is többet ért el mint Massa aki megint csak a pontokért szenvedet. Inkább ezzel foglalkozzál mint hogy irigykedel Alnso jó eredménye miatt.
(én nem tettem rád jelzőt ezért meg kérek rá hogy nálam is mellőzed a dolgot)
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Május 09, 19:50
Válasz #50

Zsoltiy

• GP2 versenyző
  • Felipe Massa, Ferrari rajongó
    • Profil megtekintése
    • Felipe Massa Galéria
Hát igen Massa őrülhet neki hogy ki eset Hamilton mert így egy pozícióval előrébb került .A mostani formájába nem lett volna képes előzni.

Asszem fel kell hogy világosítsalak hogy a Spanyol pályán nem nagyon lehetett előzni...

Aztán Monacoban is azért kötsz majd Felipébe mert nem tudott előzni, hát grat!
: 2010. május 09. - 19:47:14
Szerintem meg a 2009-es szabálymódosításokkal tönkretették a Forma 1-et. Több előzést akartak, kevesebb lett. 2008-ban sokkal több előzés volt.. legalábbis szerintem

2010. Május 09, 19:47
Válasz #49

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Mondtam is egy szóval, hogy gyorsabbak lennének? Ezért írtam, hogy az autón is múlik. Alonso próbált gyors lenni, de nem sikerült nagyon közel kerülni vettelhez az a 3mp volt a max, nem hiszem, hogy nem akart volna hazájában dobogóra állni, ezt nem értettem.   :)

Nem kell felkapni a vizet! :D

Arra fel írtam az egészet a legelején, hogy Alonso bár gyorsabb volt, mint Button, Schumi és Massa, és lassabb, mint Hamilton, nem sok mindent tett azért a második helyért azon kívül, hogy 66 körön keresztül körbekergette az autót. :)
: 2010. május 09. - 19:46:30
Alonzód nyert vele egy 2. helyet. ő aztán sokat előzött okostojás. Semmit nem csinált.

Azért Massa se vitte túlzásba a dolgokat, meg mondhatni, hogy senki se a mezőnyben. :)

2010. Május 09, 19:41
Válasz #48

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Hát igen Massa őrülhet neki hogy ki eset Hamilton mert így egy pozícióval előrébb került .A mostani formájába nem lett volna képes előzni.

2010. Május 09, 19:37
Válasz #47

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem azt mondtam, hogy az autón semmi nem múlik, de az biztos, hogy Button tegnap valamit nagyon elrontott kvalon, Alonso előtt kellett volna lennie. Azt pedig lássuk be, ez a Ferrari koránt sincs olyan gyors, mint a McLaren. Év elején hiába az látszódott, hogy a Ferrari és McLaren pariba van, de egyre nagyobb a szakadék közöttük, még ha a pontverseny nem is ezt mutatja. :)

Mondtam is egy szóval, hogy gyorsabbak lennének? Ezért írtam, hogy az autón is múlik. Alonso próbált gyors lenni, de nem sikerült nagyon közel kerülni vettelhez az a 3mp volt a max, nem hiszem, hogy nem akart volna hazájában dobogóra állni, ezt nem értettem.   :)

2010. Május 09, 19:30
Válasz #46

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Bahrain után egy újabb unalmas verseny. És egy újabb mákos helyezés.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Május 09, 19:13
Válasz #45

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Végül is az autón semmi nem múlik. :)

Nem azt mondtam, hogy az autón semmi nem múlik, de az biztos, hogy Button tegnap valamit nagyon elrontott kvalon, Alonso előtt kellett volna lennie. Azt pedig lássuk be, ez a Ferrari koránt sincs olyan gyors, mint a McLaren. Év elején hiába az látszódott, hogy a Ferrari és McLaren pariba van, de egyre nagyobb a szakadék közöttük, még ha a pontverseny nem is ezt mutatja. :)
: 2010. május 09. - 19:11:27
Viszont szerintem 90%, hogy az FIA-nál lesz egy szép kis beszélgetés F-csatorna ügyben, ugyanis a Saubernél is kézi megoldás a nyílás zárása. Ráadásul Kobayashi ha jól láttam, tenyérrel zárja, szóval ez így meg még veszélyesebb, mint ami a Ferrariba van.

2010. Május 09, 18:34
Válasz #44

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
És egy újabb mákos helyezés.

Ez alatt, Massat is érted? Mert "ha" Ham, nem esik ki akkor ő is ugye csak 7.-ik marad!
Ez van barátom, ilyen az autósport!
: 2010. május 09. - 18:31:23
Én már előre megmondtam, ha nem lesz eső, akkor unalom lesz. :)

De azért ez mekkora durva, hogy ott tartunk , ha nincs eső, egy kalap sz@rt se ér a futam! Most nem azért, de engem pl, nem nagyon hoz lázba h Button harcol az 5.-ik helyé Schumival! És ezzel kábé bezárólag vége is! Legszívesebben ma inkább aludtam volna egyet, futam alatt!

2010. Május 09, 18:11
Válasz #43

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Bahrain után egy újabb unalmas verseny. És egy újabb mákos helyezés.

2010. Május 09, 16:26
Válasz #42

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Csak kellett volna az az eső! :)

Én már előre megmondtam, ha nem lesz eső, akkor unalom lesz. :)

2010. Május 09, 16:20
Válasz #41

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
http://f1gp.hu/f1-hirek/544-spanyol-nagydij-webber-rajt-cel-gyzelmet-aratott.html

Dögunalom... oda sem figyeltem nagyon, csak írogattam az irományt! Az mindenesetre sokkal jobban lekötött!

Csak kellett volna az az eső! :)

Vettelel egyet értek, pontokat mentett legalább! Webber megérdemelte ma, ez nem vitás! :)

2010. Május 09, 16:13
Válasz #40

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
 Oszeteve...eleg unalmas volt a futam..valami azt sugta nekem hogy Hamiltonal megint lesz valami az utolso korben :D .Grat Webbernek a gyozelemhez,ezen a heten tennlg verhetetlen volt,habar ot kedvelem legkevesbe a pilotak kozul nem tudom mert...
 Oszinten azt vartam hogy a rajtnal Alonzo elozon par poziciot de nyilvan nem valami konyu meg megszokni ezt az F-csatornat..minden egyenesben odafigyelni hogy mit kell csinalni meg stb...nem lehet konyu...
 Monacoban leszek nagyon kivancsi...foleg az ujoncokra..ugy erzem lesz par utkozes.Eleg veszelyes palya,mikor en a Forma1 jatekon jaccom eleg nehez..foleg az elso kanyarban,sose tudom rendesen bevenni.Na de kivancsian varom. :)

2010. Május 09, 16:05
Válasz #39

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

Alonsot meg szerintem ha ma megkérdeznénk, hogy hol volt, nem igazán tudná megmondani, hogy mit csinált. Jó, hogy fejbe ott kell lenni, de hát megint csak ott volt díszítőelemnek a pályán. Nem mintha más annyit előzött volna, de annyira nem láttam rajta azt, hogy "na, én itt dobogón akarok végezni".

Végül is az autón semmi nem múlik. :)

2010. Május 09, 16:00
Válasz #38

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tegnap csodálkoztam, hogy lehet az, hogy Vettel 3 szabadedzésen agyonveri Webbert, utána meg hirtelen kikap az időmérő mindhárom szakaszában. Hát így... megint a fék volt a ludas. Ezek szerint tegnap is lehetett vele már valami, mert hirtelen ennyit időben nem szokott visszaesni.

Egy jó példa arra, hogy miért nem szeretem Alonsot és Buttont. Button bajnokhoz méltóan volt olyan balfék, hogy nem tudtam eldönteni, sírjak vagy nevessek, amikor Schumi körbeautózta. Most lehet, hogy ez flegmán hangzik kicsit, de pont tőle nem vártam azt, hogy ilyen mértékben lealázzák. Utána meg megint csak bemákolt 1 helyet. Alonsot meg szerintem ha ma megkérdeznénk, hogy hol volt, nem igazán tudná megmondani, hogy mit csinált. Jó, hogy fejbe ott kell lenni, de hát megint csak ott volt díszítőelemnek a pályán. Nem mintha más annyit előzött volna, de annyira nem láttam rajta azt, hogy "na, én itt dobogón akarok végezni".

Egy pozitívum volt a mai versenyben: legalább szoros maradt a bajnoki tabella.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek