Újabb ügy, amin lehet csámcsogni az Alonso utálóknak. Erre már én nem tudok mit reagálni. Várom a folytatást, hogy lesz ennek valami következménye, vagy most év végéig Alonso lesz a célpont.
Ami a legviccesebb, hogy mindenki úgy csinál mintha nem lett volna még ilyen a Forma1-ben.
Röhej. Na mindegy, sajnos meg kell szokni ezt a magyar mentalitást.
Most tök mind1, hogy az illető kicsoda, a lényeg a végkimenetelben van. Ha a Renault-t megbüntették annak idején azért, amit Piquet-vel csináltattak Szingapúrban, akkor én úgy gondolom, ezért is kijárna a bünti. Piquet-nél ugye azt mondták ki (persze nem nyíltan), hogy teli gázzal menjen át a kanyaron, itt meg hogy Massa lassuljon le.
Számomra az az érdekes, hogy mindig ugyanazzal a 2-3 emberrel történnek ilyesmi dolgok.
Cole, ez meg nem mentalitás kérdése. 10 futam után (amikor 19 futamos az év) miért várják el Massa-tól, hogy másodhegedűst játsszon? Nem úgy írt alá a Ferrari-hoz, hogy Alonso-t segítse, és Alonso se úgy írt alá a Ferrarihoz, hogy őt kell mindenkinek támogatnia.
Az ilyen manőverekkel csak azt érik el, hogy:
a) senki nem fogja nézni egy idő után az F1-et
b) a szponzorok kihátrálnak, eltűnnek
c) előbbi pontból következően repülhet majd a sorozat a kukába.
Nem fogod elhinni, de Hamilton-t pontosan akkor kezdtem el megutálni, amikor a 2007-es Monaco-i futam után nyíltan kijelentette, hogy a McLaren nem engedte neki, hogy megelőzze Alonso-t. Pedig nem fogod elhinni, addig még szurkoltam is Hamiltonnak, mert szimpatikus volt...egészen addig az ominózus (és az utána történő) esetig.
: 2010. július 25. - 21:55:30
nem értem, most miért mindenki Alo piszkálja. tuti le volt már beszélve a futam előtt a csapat érdek. vagy nézzünk másik 2 dolgot:
- Vettel csöpnyit bunkó leszorítása a rajtnál
- Massa pályaelhagyása az első kanyarban
ha Vettel nem szorítja meg annyira Alot, akkor Alo nem lassít és elfordul Massa előtt. ha Massa nem megy le a pályáról, akkor neki is lassítani kellett volna, tehát megint csak nem fordul el Alo előtt.
meg akkor már megemlíteném azt is, mikor Kimi lett VB bajnok. Massa ott is segített neki. akkor lehet szidni Kimit is?
Webbertől elvették az első szárnyat...szóval csak a Ferrárinál van csapat utasítás, első számú pilóta? és ki tudja azt, hogy Alo nem előzte e volna meg Massát? inkább törjenek a gépek véletlen? nem kell itt egyiket sem félteni, sajnálni!
Én meg ha sárga lennék és csilingelnék, én lennék most a villamos.
Ember, Te láttál már igazi versenyt?! Akkor nem mondanád ezt, hogy az elején "szegény" Alonso-t leszorították. De ha szted meg igen, akkor ne nézz Indy-t, mert szívinfarktust fogsz kapni, amikor 350-nél 10 cm-re van a 2 kerék egymás mellett.
Arról nem is beszélve, hogy pl. a GP2-ben (csak hogy OW példával éljek), sokkal jobban leszorítják egymást, és senki nem nyavalyog érte. Mert nekik még a versenyzésről szól az egész, s nem arról, hogy húúúú ha x helyen érek célba, akkor mennyit fog fizetni y szponzor.
Egyébként meg Massa elhúzása nagyon egyszerű okkal magyarázható: szélárnyék.