Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Németország, Hockenheim 2010-07-25  (Megtekintve 58150 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2010. Július 26, 00:01
Válasz #55

Adam Jonas

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Befoghatnád már te is a szádat végre. Elhiszem, hogy nehéz megélned azt, hogy Alonsod csak Massa támogatásával tud első helyet szerezni, különben ha nincs csapatutasítás nem éri utol. De mint tudjuk.. "Mr. ridiculous"-nek ez járt, hiszen előrébb van a pontversenyben, mint a brazil, ráadásul biztos kiverte volna a balhét a ferkánál ha nem kapja meg az ingyen első helyet. Gondolom nehéz felfognod, hogy Kimi anno azért nem háborgott, mert tudta, hogy a csapat érdek ezt kívánja és mivel profi pilóta, ezért a helyzethez igazodott (és nem a jégkrémhez meg a vodkához..). Amúgy ezt úgy mondod, mintha Massa háborogna... egy szót sem szólt az esetről, ellenben Alonso jöhet neki egy "köszi"-vel.

De, egy alkalommal. Csak akkor Massa nem ment vele semmire. Lehet Alonso sem fog. :thumbsup:

Kimi 2008-as elengedése egy viszonzott szívesség volt - ami úgy gondolom, hogy így volt sportszerű. :)

2010. Július 25, 23:55
Válasz #54

Chidori

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Idézet
Csak azt nem értem hogy 2008-ba amikor verte Kimit. Miért nem panaszkodott egy sort hogy őt támogatják. Tudom Kiminek könnyebb volt befogni a száját mert lekenyerezték vodkával és jégkrémmel és a finn csődbe maradt...

Befoghatnád már te is a szádat végre. Elhiszem, hogy nehéz megélned azt, hogy Alonsod csak Massa támogatásával tud első helyet szerezni, különben ha nincs csapatutasítás nem éri utol. De mint tudjuk.. "Mr. ridiculous"-nek ez járt, hiszen előrébb van a pontversenyben, mint a brazil, ráadásul biztos kiverte volna a balhét a ferkánál ha nem kapja meg az ingyen első helyet. Gondolom nehéz felfognod, hogy Kimi anno azért nem háborgott, mert tudta, hogy a csapat érdek ezt kívánja és mivel profi pilóta, ezért a helyzethez igazodott (és nem a jégkrémhez meg a vodkához, ami a te szörnyen buta fejedben él, nem tisztelve ezzel Világbajnok pilótákat és profi sportolókat. A magadfajták miatt nem szeretik sokan Alonsot, túl sokat megengedsz magadnak..). Amúgy ezt úgy mondod, mintha Massa háborogna... egy szót sem szólt az esetről, ellenben Alonso jöhet neki egy "köszi"-vel.

Idézet
Miért Kimi nem támogatta Massat 2008-ban ?

De, egy alkalommal. Csak akkor Massa nem ment vele semmire. Lehet Alonso sem fog. :thumbsup:
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 26, 00:01 írta Chidori »

2010. Július 25, 22:41
Válasz #53

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Hogy őszinte legyek lila gőzöm nincs, hogy jön ide már megint Kimi(akinek már fél éve köze nincs a Forma-1hez) :D! Nyilván csak ez maradt a tarsolyban! Hát engem meg egy ilyen nem ingat meg lelkileg :D
Látom értelmes érved a TÉMÁVAL kapcsolatban továbbra sincs! Úgyhogy jóccakát :)
Miért Kimi nem támogatta Massat 2008-ban ?
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2010. Július 25, 22:37
Válasz #52

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Csak azt nem értem hogy 2008-ba amikor verte Kimit. Miért nem panaszkodott egy sort hogy őt támogatják. Tudom Kiminek könnyebb volt befogni a száját mert lekenyerezték vodkával és jégkrémmel és a finn csődbe maradt...
Hogy őszinte legyek lila gőzöm nincs, hogy jön ide már megint Kimi(akinek már fél éve köze nincs a Forma-1hez) :D! Nyilván csak ez maradt a tarsolyban! Hát engem meg egy ilyen nem ingat meg lelkileg :D
Látom értelmes érved a TÉMÁVAL kapcsolatban továbbra sincs! Úgyhogy jóccakát :)

2010. Július 25, 22:32
Válasz #51

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Egyre jobban azt látom (érzem), hogy Massaval idén azt tesz meg a csapata, amit nem szégyell!

"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2010. Július 25, 22:31
Válasz #50

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért Kovit meghívták fagyízni 2008-ban amikor látványosan segítette Hamiltont.(tudom az angolnak nem szólnak érte mert  lassan azt csinál amit akar. nem lepődnék meg rajta ha oda szarna pálya közepére és ezért kupát is kapna)
Domanilalt rendes volt hogy foglalkozott a brazil lelki világával .Mi közbe egy értelmű volt hogy Alonso vagy megelőzi vagy Massa össze töri két ferrarit. Massa gondolja végig hogy miért volt sz*r egész évbe idáig és vegye figyelembe hogy az angol nagy díjon is marhaságot csinált...

Kova este, ettől sokkal gusztustalanabb volt, arról nem beszélve, hogy ő végig másodhegedűs korszakát élte a Mekinél! Azért nem tudom, érzed-e a különbséget!
Aztán meg benyög ilyet Dominó, hogy Massa még idén lehet VB! Hát azért na, asszem ha lakatot tesz a szájára, az is édeskevés lett volna! Hornerbe legalább annyi tisztesség volt, hogy hasonló nonszensz kijelentésektől megóvott minket!Massa hónapokig küszködött (ez valóban látszott a két ferraris teljesítményén), na de egy ilyen után, köszönheti szépen, hogy a csapata lát még benne ambíciót egy VB megnyerésére! Főleg az idei szoros VB-ben!Domenicali is azért nézzen már mást hülyének...

A televízióban több rádióüzenetet hallattunk. Miért kért Rob Smedley elnézést Felipe-től, miután elengedte Fernando-t?

„ő csak információt adott Felipe-vel, aki látta mi történt és emiatt nem volt boldog, ugyanis nem volt elég gyors az autója. Sajnálta, hogy az egyik gyorsabb volt, mint a másik.”
-Egy részlet a Dominó által adott intejúból, Nos ezen mosolyogtam egy jót! :)
Érdemes az egészet elolvasni :)

2010. Július 25, 22:28
Válasz #49

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért várják el tőle mert a béka segge alatt volt idáig a futamok során .Nem akartak úgy járni mint Redbullosok mert ha Massa múlik biztosan össze töri a ferrarit..

Dehogy töri össze. Vettel meg Webber egymással harcolva hamarabb összetöri a verdát, mint Massa Alonso ellen. :)

19 futam van ugye, ez volt a 11. Ráértek volna ezt bőven eljátszani Szingapúrba.

Teljesen elnyomja ez a hülye üzlet az F1-et. Ezért jó az, ami az Indybe van: ott a szponzorok nem csapatokat, hanem pilótákat támogatnak. Ezért is láthatunk ott olyat, hogy 1 csapaton belül a pilóták különböző festéssel mennek. És ott legalább van verseny.

2010. Július 25, 22:21
Válasz #48

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Cole, ez meg nem mentalitás kérdése. 10 futam után (amikor 19 futamos az év) miért várják el Massa-tól, hogy másodhegedűst játsszon? Nem úgy írt alá a Ferrari-hoz, hogy Alonso-t segítse, és Alonso se úgy írt alá a Ferrarihoz, hogy őt kell mindenkinek támogatnia.

Azért várják el tőle mert a béka segge alatt volt idáig a futamok során .Nem akartak úgy járni mint Redbullosok mert ha Massán múlik biztosan össze töri a ferrarit..
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 25, 22:27 írta nick »

2010. Július 25, 22:21
Válasz #47

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Elhiszed, hogy Domenicali nagy ívben tojik Massa lelkivilágára? :) Az már csak amolyan nyálas magamutogatás volt a sajtó előtt.

Erről van szó, Domenicalit ismerve, nem az a lelkizős típus! (Na, hozzám nem simult volna, az már egyszer biztos)
Egyre jobban azt látom (érzem), hogy Massaval idén azt tesz meg a csapata, amit nem szégyell!

2010. Július 25, 22:09
Válasz #46

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Miért Kovit meghívták fagyízni 2008-ban amikor látványosan segítette Hamiltont.(tudom az angolnak nem szólnak érte mert neki lassan azt csinál amit akar. nem lepődnék meg rajta ha oda szarna pálya közepére és ezért kupát is kapna)
Domanilalt rendes volt hogy foglalkozott a brazil lelki világával .Mi közbe egy értelmű volt hogy Alonso vagy megelőzi vagy Massa össze töri két ferrarit. Massa gondolja végig hogy miért volt sz*r egész évbe idáig és vegye figyelembe hogy az angol nagy díjon is marhaságot csinált...

Elhiszed, hogy Domenicali nagy ívben tojik Massa lelkivilágára? :) Az már csak amolyan nyálas magamutogatás volt a sajtó előtt.

2010. Július 25, 22:04
Válasz #45

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát valahogy nem bánom, hogy ezt most nem láttam, megúsztam egy 180-as vérnyomást legalább! :) És nyilván Domenicalit is a sárga földig szidtam volna! :)
De mit is várjak tőle? Majd meghívja magához szerencsétlen Massinhot egy teadélutánra, esznek egy kis pogit is, oszt el van nézve minden! :)
[
Miért Kovit meghívták fagyízni 2008-ban amikor látványosan segítette Hamiltont.(tudom az angolnak nem szólnak érte mert  lassan azt csinál amit akar. nem lepődnék meg rajta ha oda szarna pálya közepére és ezért kupát is kapna)
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 25, 22:10 írta nick »

2010. Július 25, 22:00
Válasz #44

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Újabb ügy, amin lehet csámcsogni az Alonso utálóknak. Erre már én nem tudok mit reagálni. Várom a folytatást, hogy lesz ennek valami következménye, vagy most év végéig Alonso lesz a célpont. :D

Ami a legviccesebb, hogy mindenki úgy csinál mintha nem lett volna még ilyen a Forma1-ben. :D Röhej. Na mindegy, sajnos meg kell szokni ezt a magyar mentalitást.

Most tök mind1, hogy az illető kicsoda, a lényeg a végkimenetelben van. Ha a Renault-t megbüntették annak idején azért, amit Piquet-vel csináltattak Szingapúrban, akkor én úgy gondolom, ezért is kijárna a bünti. Piquet-nél ugye azt mondták ki (persze nem nyíltan), hogy teli gázzal menjen át a kanyaron, itt meg hogy Massa lassuljon le.

Számomra az az érdekes, hogy mindig ugyanazzal a 2-3 emberrel történnek ilyesmi dolgok.

Cole, ez meg nem mentalitás kérdése. 10 futam után (amikor 19 futamos az év) miért várják el Massa-tól, hogy másodhegedűst játsszon? Nem úgy írt alá a Ferrari-hoz, hogy Alonso-t segítse, és Alonso se úgy írt alá a Ferrarihoz, hogy őt kell mindenkinek támogatnia.

Az ilyen manőverekkel csak azt érik el, hogy:
a) senki nem fogja nézni egy idő után az F1-et
b) a szponzorok kihátrálnak, eltűnnek
c) előbbi pontból következően repülhet majd a sorozat a kukába.

Nem fogod elhinni, de Hamilton-t pontosan akkor kezdtem el megutálni, amikor a 2007-es Monaco-i futam után nyíltan kijelentette, hogy a McLaren nem engedte neki, hogy megelőzze Alonso-t. Pedig nem fogod elhinni, addig még szurkoltam is Hamiltonnak, mert szimpatikus volt...egészen addig az ominózus (és az utána történő) esetig.
: 2010. július 25. - 21:55:30
nem értem, most miért mindenki Alo piszkálja. tuti le volt már beszélve a futam előtt a csapat érdek. vagy nézzünk másik 2 dolgot:
- Vettel csöpnyit bunkó leszorítása a rajtnál
- Massa pályaelhagyása az első kanyarban

ha Vettel nem szorítja meg annyira Alot, akkor Alo nem lassít és elfordul Massa előtt. ha Massa nem megy le a pályáról, akkor neki is lassítani kellett volna, tehát megint csak nem fordul el Alo előtt.
meg akkor már megemlíteném azt is, mikor Kimi lett VB bajnok. Massa ott is segített neki. akkor lehet szidni Kimit is?
Webbertől elvették az első szárnyat...szóval csak a Ferrárinál van csapat utasítás, első számú pilóta? és ki tudja azt, hogy Alo nem előzte e volna meg Massát? inkább törjenek a gépek véletlen? nem kell itt egyiket sem félteni, sajnálni!

Én meg ha sárga lennék és csilingelnék, én lennék most a villamos.

Ember, Te láttál már igazi versenyt?! Akkor nem mondanád ezt, hogy az elején "szegény" Alonso-t leszorították. De ha szted meg igen, akkor ne nézz Indy-t, mert szívinfarktust fogsz kapni, amikor 350-nél 10 cm-re van a 2 kerék egymás mellett.

Arról nem is beszélve, hogy pl. a GP2-ben (csak hogy OW példával éljek), sokkal jobban leszorítják egymást, és senki nem nyavalyog érte. Mert nekik még a versenyzésről szól az egész, s nem arról, hogy húúúú ha x helyen érek célba, akkor mennyit fog fizetni y szponzor.

Egyébként meg Massa elhúzása nagyon egyszerű okkal magyarázható: szélárnyék.

2010. Július 25, 21:44
Válasz #43

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hát valahogy nem bánom, hogy ezt most nem láttam, megúsztam egy 180-as vérnyomást legalább! :) És nyilván Domenicalit is a sárga földig szidtam volna! :)
De mit is várjak tőle? Majd meghívja magához szerencsétlen Massinhot egy teadélutánra, esznek egy kis pogit is, oszt el van nézve minden! :)

: 2010. július 25. - 21:40:02
„Nincs elsőszámú versenyzőnk. Fernando és Felipe is ugyanazt a támogatást élvezi. Nagyon boldog vagyok, hogy Felipe végérvényesen visszatért a súlyos balesete után és biztos vagyok benne, hogy fog még versenyeket nyerni. Idén? Miért ne?.” – mondta Stefano, aki egyúttal hozzátette, brazil versenyzője akár világbajnoki címet is ünnepelhet a szezon végén.- Domenicali!

2010. Július 25, 21:32
Válasz #42

ALÁZÓ

• GP2 versenyző
    • Profil megtekintése

2010. Július 25, 21:07
Válasz #41

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
érdekes futam volt bár alonso nyert massa is megérdemelte volna de hát ez lett a vége
Go Fernando!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek