Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Belgium, Spa 2010-08-29  (Megtekintve 29817 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Szeptember 29, 19:44
Válasz #47

BagiRa88

• Forma 1 Világbajnok
  • **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
  • Jenson Button Menedzsere
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Vodafone McLaren Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Jenson Button , Lewis Hamilton
Nagyon izgalmas futam volt vártam az esőt és jött is  ;D
Vettel amatőr volt megkelett volna fognia redbullt.
Hamilton épphogy visszajött a soder ágyból és megnyerte a Belga nagydíjat és az első belga nagydíj győzelmét szereztee  ;) Kubica jól autózott kihozott mindent a Renaultból.
"Azért vagyok itt, hogy győzzek. Semmi örömet nem okoz az ötödik vagy a hatodik helyért való csatározás."
Lewis Hamilton

2010. Szeptember 03, 15:58
Válasz #46

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Újabb komoly veszteség érte a Belga Nagydíjat

Sokak számára kedvenc helyszínként szolgál Belgium a naptárban. Ezzel a versenyzők nagy része is egyetért. Spa azonban anyagi problémákkal küszködik.

A lehetőségek között szerepel az is, hogy Spa csak két évente rendezzen futamot, egy európai helyszínnel váltva egymást éves váltakozással.

Az elmúlt hétvégén csak 52 ezer nézője volt a futamnak a helyszínen. A szervezők 65 ezer emberrel számoltak.

Az elmúlt évtizedben rendszeresen 100 ezer néző látogatott ki a versenyre.

A tényleges pénzügyi adatok csak októberben lesznek ismertek a 2010-es Belga Nagydíjjal kapcsolatban.

A szervezők elmondták, a rettenetes időjárás komoly hatással volt rájuk egész hétvégén.

A pályának 2012 év végéig van szerződése az F1-el.

f1-live.hu

2010. Augusztus 31, 14:10
Válasz #45

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Sztem ezért nem is büntethették, mert ha megbüntetnék, akkor Massa jogosan kérdezhetné, hogy miért engedték elrajtolni?
Amúgy sztem sem olyan sok ez. Sokan szoktak cselesen helyezkedni a rajtrácson. :)

2010. Augusztus 31, 13:24
Válasz #44

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Massa elcsalt egy métert a rajtnál

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CfyHfXhYeBQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CfyHfXhYeBQ</a>

Ezt hívják úgy, hogy profi felállás :D

Viccet félretéve, nem volt az egy méter, kb. egy keréknyivel csúszott túl, az meg kb. fél méter. :) De gondolom azért nem büntették meg, mert nem nyert vele semmit.

2010. Augusztus 31, 11:55
Válasz #43

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Massa elcsalt egy métert a rajtnál

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CfyHfXhYeBQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CfyHfXhYeBQ</a>

2010. Augusztus 31, 08:48
Válasz #42

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Azért Massat bevállalhatták volna igazán? Mármint ha időban kihozták "volna" kerékcserére... sztem luxus volt ezt kihagyni! Igazuk volt abban a kommentátoroknak, h hiányzik onnan az atomfizikus! Én mellesleg már a Kimi érában sem voltam megbékélve ezzel a Ferrari vezetéssel...

A kommentátorok másodszorra is bírálták a Ferrarit, hogy miért nem extrém esőgumit raktak Massának... Akkor sem lett volna igazuk. Sztem ezt azért az ott dolgozók jobban tudták. Gondolok itt a McLaren, a RedBull és a Ferrari dolgozóira. Nem véletlenül nem rakták fel arra a körre az esőgumit. Azért nekik is lett volna rá idejük...
Csak ezek a kommentátorok azt hiszik okosabbak és ezért sokszor megtévesztik a nézőket.

2010. Augusztus 30, 22:44
Válasz #41

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Tudom Vettel nem idióta,mert ha az lenne nem ülne a RB-nél. Csak tudod az ember mérgében sok mindent mond. :) Am a VB címről meg tényleg az a véleményem,hogy még van 6 futam addig bármi lehet.Nem Vettel mellett akarok beszélni de,még messze vége.
: 2010. augusztus 30. - 22:21:27
Igen,Lewis-nak is vannak,voltak sőt még lesznek hibái.Csak tényleg felment bennem a pumpa mikor láttam,hogy Jenson kiesett miatta. Nem szidom mert nem szokásom mások kedvencét szapulni,de nekem soha nem lesz Vettel a kedvencem. :)

Jah, van ez így. :)

Egyébként olvastam a motorsportalos kommenteket.... elkezdtem megcáfolni az írásaikat, de kb. 10 perc után feladtam. Ami ott megy a hsz-ekbe, az a no comment szintet se üti meg.  :idiot2:

2010. Augusztus 30, 22:24
Válasz #40

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
FB-on leírtam erről a véleményem! :)
Tegnap ideges voltam, én is szidtam a saját kedvencem! Ma már elszállt a mérgem...ennek ellenére hibásnak tartom! De azért mint mondtam nem idióta! Hamilton is tette már tönkre más versenyét, versenybaleset, vagy nem éppen (Boxutcában)....előfordul! Ahogy Webber is, meg majdnem mindenki! Kimi is anno, beleszaladt Sutilba, és? Sokan már el is felejtették! Majd te is elfelejted!
Megint csak azt tudom mondani, h ő ezért többet bünhődött mint ahogy azt sokan gondolják, a büntetésen kívül, majd dolgozza fel, h lehet ezen múlt a vb-je! Ettől nagyobb büntetés én azt hiszem nem kell!
Tudom Vettel nem idióta,mert ha az lenne nem ülne a RB-nél. Csak tudod az ember mérgében sok mindent mond. :) Am a VB címről meg tényleg az a véleményem,hogy még van 6 futam addig bármi lehet.Nem Vettel mellett akarok beszélni de,még messze vége.
: 2010. augusztus 30. - 22:21:27
Lehet utálni, meg haragudni rá, csak pl. Hamilton is követett el nem egy ilyen amatőr hibát. :)

Ui.: jah, arról meg nem is beszélve, hogy Kubica kb. csúnyán leszorította 250-es tempónál Vettel-t a fűre, ahol majdnem taknyolt egyet, de hát ezt se kell büntetni...

Igen,Lewis-nak is vannak,voltak sőt még lesznek hibái.Csak tényleg felment bennem a pumpa mikor láttam,hogy Jenson kiesett miatta. Nem szidom mert nem szokásom mások kedvencét szapulni,de nekem soha nem lesz Vettel a kedvencem. :)

2010. Augusztus 30, 21:14
Válasz #39

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Na Vettelt jobban utálom mint valaha.  :mad: Bocsi Tina nem szoktam más kedvencét szidni,mert nem szokásom,de ez már nekem is sok amit tegnap leművelt.Az,hogy tönkrevágta a saját versenyét az addig OK,de hogy Jenson versenye is elszállt miatta. Ezt nem tudom lenyelni.Az az érdekes,hogy Webberel egy hasonló esete már volt a török nagydíjon.és nem tanult belőle.Na de mindegy nem is érdekel.
A Lewis győzelmének annyira de annyira örülök.Nagyon kellett már ez neki. :cheerful_h4h:
Mondjuk kisebb szívrohamot kaptam mikor a sóderágyba volt,de végül vissza tudott jönni. :cheerful_h4h:

Lehet utálni, meg haragudni rá, csak pl. Hamilton is követett el nem egy ilyen amatőr hibát. :)

Ui.: jah, arról meg nem is beszélve, hogy Kubica kb. csúnyán leszorította 250-es tempónál Vettel-t a fűre, ahol majdnem taknyolt egyet, de hát ezt se kell büntetni...
« Utoljára szerkesztve: 2010. Augusztus 30, 21:20 írta Adam Jonas »

2010. Augusztus 30, 19:15
Válasz #38

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Na Vettelt jobban utálom mint valaha.  :mad: Bocsi Tina nem szoktam más kedvencét szidni,mert nem szokásom,de ez már nekem is sok amit tegnap leművelt.Az,hogy tönkrevágta a saját versenyét az addig OK,de hogy Jenson versenye is elszállt miatta. Ezt nem tudom lenyelni.Az az érdekes,hogy Webberel egy hasonló esete már volt a török nagydíjon.és nem tanult belőle.Na de mindegy nem is érdekel.
A Lewis győzelmének annyira de annyira örülök.Nagyon kellett már ez neki. :cheerful_h4h:
Mondjuk kisebb szívrohamot kaptam mikor a sóderágyba volt,de végül vissza tudott jönni. :cheerful_h4h:

FB-on leírtam erről a véleményem! :)
Tegnap ideges voltam, én is szidtam a saját kedvencem! Ma már elszállt a mérgem...ennek ellenére hibásnak tartom! De azért mint mondtam nem idióta! Hamilton is tette már tönkre más versenyét, versenybaleset, vagy nem éppen (Boxutcában)....előfordul! Ahogy Webber is, meg majdnem mindenki! Kimi is anno, beleszaladt Sutilba, és? Sokan már el is felejtették! Majd te is elfelejted!
Megint csak azt tudom mondani, h ő ezért többet bünhődött mint ahogy azt sokan gondolják, a büntetésen kívül, majd dolgozza fel, h lehet ezen múlt a vb-je! Ettől nagyobb büntetés én azt hiszem nem kell!

2010. Augusztus 30, 19:04
Válasz #37

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Na Vettelt jobban utálom mint valaha.  :mad: Bocsi Tina nem szoktam más kedvencét szidni,mert nem szokásom,de ez már nekem is sok amit tegnap leművelt.Az,hogy tönkrevágta a saját versenyét az addig OK,de hogy Jenson versenye is elszállt miatta. Ezt nem tudom lenyelni.Az az érdekes,hogy Webberel egy hasonló esete már volt a török nagydíjon.és nem tanult belőle.Na de mindegy nem is érdekel.

2010. Augusztus 30, 18:49
Válasz #36

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
A Ferrarival nekem MOST nem volt bajom. Egyszerűen nem voltak elég gyorsak. Ezt tudták is. A taktikájuk jó volt, hiába magyaráztak a kommentálók. A Ferrari kihozta a legtöbbet. Alonso peches volt, utána meg hibázott, de  ez is benne van az autóversenyzésbe.
Visszatérve Vettelre. Én nem hiszem, hogy meg kellett büntetni. Egy picit felfújták. Legalábbis úgy érzem. De hát ez van, ha egy angolba hajtasz... :)

Azért Massat bevállalhatták volna igazán? Mármint ha időban kihozták "volna" kerékcserére... sztem luxus volt ezt kihagyni! Igazuk volt abban a kommentátoroknak, h hiányzik onnan az atomfizikus! Én mellesleg már a Kimi érában sem voltam megbékélve ezzel a Ferrari vezetéssel...

2010. Augusztus 30, 18:35
Válasz #35

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Belga Nagydíj: Nemzetközi sajtóvisszhang

Németország

Bild: "Vettel vigasztalhatatlan volt a verseny után. A Red Bull versenyzője abban bízott, hogy a világbajnokság Belgiumban szerencsés fordulatot vesz, ehelyett azonban balesetet okozott. Elúszott a bajnoki cím is?"

Express: "Sebastian bolondot csinált magából. Vettelnek hiányzott egy kereke Spában. Nem akar bajnoki címet nyerni?"

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Vettel megfúrta Button autóját. Vettel a türelmetlensége miatt elveszítheti a bajnoki címet."

Welt: "Sebastian Vettel egy meggondolatlan manőver miatt kiütötte magát a versenyből a bajnoki ellenfelével, Jenson Buttonnal együtt."

Abendzeitung: "Sebastian Vettel nem szerezett pontokat Spában. Vettel csődöt mondott, és lassan búcsút inthet a bajnoki címnek."

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: "Hamilton varázsolt, Alonso kicsúszott az esőben. A Ferrari bajnoki esélyeinek annyi. Massa jó formában lesz Monzában."

Tuttosport: "Alonso kicsúszása csúfos vereség, miközben Hamilton nyert."

Corriere dello Sport: "Az eső tönkretette a Ferrari esélyeit. Lewis Hamilton az esőmenő."

Il Secolo XIX: "Hamilton bravúrosan vezetett, miközben Alonso kicsúszott a versenyből."

Il Giornale: "Egy Alonso baki is becsúszott."

La Repubblica: "Vettel minden versenyen elkövet valamit. Könnyedén megnyerte volna a címet, most már viszont biztos, hogy bukja."

Spanyolország

El Pais: "A McLaren technikai fölényben van a riválisaival szemben. Ennek köszönhető, hogy Hamilton megszerezte a harmadik győzelmét és átvette a vezetést a bajnoki összesítésben."

Marca: "Hamilton egyik legnagyobb erőssége, hogy egyenletes teljesítményt nyújt."

Diario As: "Hamilton hibátlan versenyzéssel nyerte meg ezt a nehéz versenyt."

Sport: "Alonso hajótörést szenvedett, Hamilton visszavetette a vezetést az összesítésben."

Anglia

Daily Telegraph: "Hamilton a klasszikus verseny megnyerésével valóra váltotta az egyik álmát. Lewis Hamilton a spái győzelmével nemcsak az olyan nagy hősök névsorába iratkozott fel, mint Jim Clark, Juan Manuel vagy a példaképe, Ayrton Senna, hanem a vezetést is átvette a bajnoki összesítésben."

The Times: "Hamilton köszönetet mondott az Égieknek, hogy Isten megvédte őt egy újabb katasztrófától, amitől csak egy hajszál választotta el, amikor kicsúszott a pályáról."

The Guardian: "Lewis Hamilton megnyerte a Belga Nagydíjat, Jenson Button hajtörést szenvedett. Esőerdő az Ardennekben. A káoszfutamból Lewis került ki győztesen, és a tabella élére állt."

The Independent: "Hamilton elszántan harcolt Belgiumban, és önfeledten örült a győzelmének. Ezzel kiküszöbölte a két évvel ezelőtti csorbát."

The Sun: "Lewis égi segítséget kért és kapott. Csak néhány centiméter választotta el attól, hogy a gumifalnak csapódjon. El is ismerte, hogy Isten óvó keze védte meg."

Daily Mail: "Lewis imái meghallgatásra találtak: Megnyerte a versenyt, míg Button kanosszát járt."

motorsportal.hu

2010. Augusztus 30, 09:30
Válasz #34

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Nem féltem én :) Dehogy is... kevés helyet is hagyott, ez látható volt, de amit ma Vettel művelt meg a csapat, egytől egyik megérdemelték a büntetést, meg a sors iróniáját!
Olyan dühös vagyok, mert ma úgy viselkedtek mint az amatőr újoncok!
De a Ferrarisok se panaszkodhatnak.... uhhhhhhh, ez a domesz! Egy rakás szerencsétlenség! Nem csak ma...úgy összességében!
Jövőre nem Martin lesz a FOTA elnöke, merem remélni hogy nem a Domeszt választják meg...mert akkor kő kövön nem marad!

A Ferrarival nekem MOST nem volt bajom. Egyszerűen nem voltak elég gyorsak. Ezt tudták is. A taktikájuk jó volt, hiába magyaráztak a kommentálók. A Ferrari kihozta a legtöbbet. Alonso peches volt, utána meg hibázott, de  ez is benne van az autóversenyzésbe.
Visszatérve Vettelre. Én nem hiszem, hogy meg kellett büntetni. Egy picit felfújták. Legalábbis úgy érzem. De hát ez van, ha egy angolba hajtasz... :)

2010. Augusztus 29, 18:11
Válasz #33

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A Toro Rosso spanyol versenyzője, Jaime Alguersuari 20 másodperces időbüntetést kapott, amiért átvágta a buszmegálló lassítót.

Ennek köszönhetően Vitantonio Liuzzi, a Force India olasz versenyzője kaparintotta meg a még pontot érő 10. helyet.

Érdekes ezt én is láttam, de nem szerzett vele előnyt, vagy volt még utána?

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek