Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton nem álmodozik a Ferrariról  (Megtekintve 3977 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 26, 21:24
Válasz #18

Hill

• **
  • Információ Nem elérhető
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
na az jó hogy hamilton nem akar ferraris lenni ;) Nem akarom megutálni a Ferrarit.(mondjuk jövőre már elég sz*r lesz a felállás, de még elviselhető)
Damon Hill 1992-1999 F1 pilóta | 1. Verseny: 1992 Silverstone (Brabham-Judd) | 1. Gy?zelem: 1993 Hungaroring (Williams-Renault) | Utolsó Gy?zelem: 1998 Spa Francorchamps (Jordan Mugen Honda) | Utolsó Verseny: 1999 Suzuka (Jordan Mugen Honda) | Világbajnok: 1996 Williams - Renault

2009. Október 23, 20:53
Válasz #17

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Igen, tényleg nagyon jól megtudja fogalmazni a dolgokat, na ezt a szót kerestem összeszedetten, köszi Tina! Ezért is mondtam hogy ez adottság mert elég kevesen tudnak hirtelen, összeszedetten szépen megfogalmazva, érthetően nyilatkozni.
Amúgy az a megdobálás eléggé gázos volt, én sem szeretem őt de ez durva volt, és egyáltalán nem volt vicces. Nem is értem az ilyen embereket, mit gondolnak ilyenkor, hú de nagy legény vagyok, hát inkább mekkora idióta!

Sokan azt hiszik attól,hogy most megdobálták Lewist nemzeti hősökké válnak...pedig nem.
Szerintem elég égő amit csináltak.

2009. Október 23, 18:22
Válasz #16

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Igen, tényleg nagyon jól megtudja fogalmazni a dolgokat, na ezt a szót kerestem összeszedetten, köszi Tina! Ezért is mondtam hogy ez adottság mert elég kevesen tudnak hirtelen, összeszedetten szépen megfogalmazva, érthetően nyilatkozni.
Amúgy az a megdobálás eléggé gázos volt, én sem szeretem őt de ez durva volt, és egyáltalán nem volt vicces. Nem is értem az ilyen embereket, mit gondolnak ilyenkor, hú de nagy legény vagyok, hát inkább mekkora idióta!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 23, 17:57
Válasz #15

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Hailton abból a szempontból viszont bírom, h sosem félválról nyilatkozik!Mindíg összeszedett, ez látszik!
Kivéve mikor megdobálják!

2009. Október 23, 17:56
Válasz #14

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

Még a legrosszabb álmomban sem szeretném látni Lewist a Ferrarinál...ahogy elbántak Kimivel simán megcsinálják más pilótával is.
Lewishoz igazán a Mclaren illik... én abba bele fogok őrülni ha a Mclaren kiszáll a Forma1-ből.Remélem sokáig maradnak és ütőképesek lesznek a jövőben is.

Hát pedig játssz el a gondolattal, hogy egyszer Ferraris lesz Hami, mert megeshet. Bár a Ferrari sem biztos hogy maradni fog majd az egyezmény lejárta után. De mondom elképzelhető hogy majd egyszer ferkás lesz. Megértelek hogy így érzel, Kimihez is a merci illet, csak ott az volt a gond, hogy meg voltak szabva dolgok, például, ők bizti nem engedték volna el ralizni, ott a légkör kicsit katonás, bár most hogy Ron nincs talán jobb lett.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 23, 17:50
Válasz #13

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Hamilton azt tanácsolja honfitársának, hogy használja ki az időt, ünnepeljen, és élvezze az érzést, hogy világbajnok. "Világbajnoknak lenni nagyon fura és szokatlan érzés, ugyanakkor hihetetlenül felemelő is, totális megkönnyebbülést és valami egészen különlegeset hoz az életedbe. Hallottam, amint vasárnap Jenson azt mondogatta, "világbajnok vagyok, világbajnok vagyok", és pontosan tudtam, mi játszódik le benne. Túl sok az egészet egyszerre feldolgozni, különösen egy nap alatt. "

Lewis már csak tudja,hogy ki kell élvezni,hogy VB.Lewis 2008-ban VB lett most meg harcba se tudott szállni érte.Biztos arra gondol,hogy Button is ilyen helyzetbe lesz.
Engem nem nagyon érdekel mit mond...csak az,hogy jól érezze magát a csapatnál és jövőre megint harcolhasson a VB címért. :)

2009. Október 23, 17:45
Válasz #12

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Jajj Istenem, ezért is mondtam hogy tehetséges a srác, hát én még ilyet nem olvastam egy versenyzőtől sem, szerintem ezt a tehetségét is kéne kamatoztatnia valahol. Lehet hogy más is mondott hasonlót, de ez jó!  ;)

2009. Október 23, 17:41
Válasz #11

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Hamilton büszke rá, hogy Button lett a világbajnok
Tudja, hogy egész évben szurkoltam neki, és gratuláltam neki a sikerhez. Ahogy már hónapokkal ezelőtt is mondtam, méltó a világbajnoki címre, és megfelelő követe lesz a Forma-1-nek. Nagyszerű dolog, hogy a bajnoki cím újabb egy évre Nagy-Britanniában marad, és szeretném, ha jövőre mindketten azért tudnánk harcolni, hogy továbbra is ott maradjon"- mondta el Hamilton saját honlapján.
"Mindketten arra törekszünk, hogy a hazánk büszke legyen ránk, Jensontól pedig kérni sem lehetett volna többet idén. Hat versenyt nyert és végig erőssége volt csapatának. Büszke vagyok arra, amit elért, megszabadult a tehertől, szerintem felszabadultan fog Abu-Dzabiba érkezni, ahol nagyszerű versenyt futhat"- folytatta minden idők legfiatalabb világbajnoka.

Hamilton azt tanácsolja honfitársának, hogy használja ki az időt, ünnepeljen, és élvezze az érzést, hogy világbajnok. "Világbajnoknak lenni nagyon fura és szokatlan érzés, ugyanakkor hihetetlenül felemelő is, totális megkönnyebbülést és valami egészen különlegeset hoz az életedbe. Hallottam, amint vasárnap Jenson azt mondogatta, "világbajnok vagyok, világbajnok vagyok", és pontosan tudtam, mi játszódik le benne. Túl sok az egészet egyszerre feldolgozni, különösen egy nap alatt. "

Ez tényleg megható.Benyalt tövig Buttonek.
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 23, 17:39
Válasz #10

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szerintem ő a mclarentől fog visszavonulni, ha maradnak persze addig az f1-ben. Viszont illene a Ferrarihoz, mert jól tud pacsizgatni ,meg szépeket mondani, meg csapatemberke is, főleg ha ő lesz az első számú! Olvastátok milyen szépeket mondott Buttonról, hát majdnem elsírtam magam, hiába ilyen típusú emberkék illenek a Ferrarihoz. Szóval Hamilton lehet hogy fogjuk még Ferrarisként látni!

Még a legrosszabb álmomban sem szeretném látni Lewist a Ferrarinál...ahogy elbántak Kimivel simán megcsinálják más pilótával is.
Lewishoz igazán a Mclaren illik... én abba bele fogok őrülni ha a Mclaren kiszáll a Forma1-ből.Remélem sokáig maradnak és ütőképesek lesznek a jövőben is.

2009. Október 23, 17:36
Válasz #9

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát feltétlenül olvasd el, mert annyira megérintett Hamilton szavai,az embert sírásra kényszeríti. Hát be kell látni, nem csak autó vezetésben tehetséges! ;) :D
Na és én fikázom Kimit a pénz miatt???De azért én is meghatódnék rajta :crybaby:
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2009. Október 23, 17:29
Válasz #8

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem olvastam...de eznen most jót mosolyogtam! ;D

Hát feltétlenül olvasd el, mert annyira megérintett Hamilton szavai,az embert sírásra kényszeríti. Hát be kell látni, nem csak autó vezetésben tehetséges! ;) :D

2009. Október 23, 17:21
Válasz #7

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Olvastátok milyen szépeket mondott Buttonról, hát majdnem elsírtam magam,

Nem olvastam...de eznen most jót mosolyogtam! ;D

2009. Október 23, 16:52
Válasz #6

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése

L.H: Még mindig emlékszem, amikor Fernando (Alonso) idejött hozzánk, és azt mondta, hogy az volt az álma, hogy nálunk versenyezzen. Az volt az álma, hogy az ezüst autót vezesse. De több is lehet.

De Alonso álmába nem szerepelt Hamilton.Most már az ezüst autó rémálmába jön ellő .
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 23, 16:53 írta Cole »

2009. Október 23, 16:50
Válasz #5

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Szerintem ő a mclarentől fog visszavonulni, ha maradnak persze addig az f1-ben. Viszont illene a Ferrarihoz, mert jól tud pacsizgatni ,meg szépeket mondani, meg csapatemberke is, főleg ha ő lesz az első számú! Olvastátok milyen szépeket mondott Buttonról, hát majdnem elsírtam magam, hiába ilyen típusú emberkék illenek a Ferrarihoz. Szóval Hamilton lehet hogy fogjuk még Ferrarisként látni!

2009. Október 23, 16:41
Válasz #4

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Azért Hamilton megint finoman beszólt Alonso-nak.  :)

Én is észrevettem :)Csak nem akartam mondani!

"Az volt az álma, hogy az ezüst autót vezesse. De több is lehet."
Egésszen pontosan sztem ezzel, mert ugye tudjuk h Alo, a Ferrarira mondta ezt!H nagy álma ott versenyezni!

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek