Hamilton büszke rá, hogy Button lett a világbajnok
Tudja, hogy egész évben szurkoltam neki, és gratuláltam neki a sikerhez. Ahogy már hónapokkal ezelőtt is mondtam, méltó a világbajnoki címre, és megfelelő követe lesz a Forma-1-nek. Nagyszerű dolog, hogy a bajnoki cím újabb egy évre Nagy-Britanniában marad, és szeretném, ha jövőre mindketten azért tudnánk harcolni, hogy továbbra is ott maradjon"- mondta el Hamilton saját honlapján.
"Mindketten arra törekszünk, hogy a hazánk büszke legyen ránk, Jensontól pedig kérni sem lehetett volna többet idén. Hat versenyt nyert és végig erőssége volt csapatának. Büszke vagyok arra, amit elért, megszabadult a tehertől, szerintem felszabadultan fog Abu-Dzabiba érkezni, ahol nagyszerű versenyt futhat"- folytatta minden idők legfiatalabb világbajnoka.
Hamilton azt tanácsolja honfitársának, hogy használja ki az időt, ünnepeljen, és élvezze az érzést, hogy világbajnok. "Világbajnoknak lenni nagyon fura és szokatlan érzés, ugyanakkor hihetetlenül felemelő is, totális megkönnyebbülést és valami egészen különlegeset hoz az életedbe. Hallottam, amint vasárnap Jenson azt mondogatta, "világbajnok vagyok, világbajnok vagyok", és pontosan tudtam, mi játszódik le benne. Túl sok az egészet egyszerre feldolgozni, különösen egy nap alatt. "
Ez tényleg megható.Benyalt tövig Buttonek.