Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Botrány: Alonso győzelme nem volt véletlen Szingapúrban?  (Megtekintve 73347 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 04, 20:27
Válasz #21

speci

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én most nem tudom hogy mit gondoljak... Ha van bizonyíték vegyék elő, ha nincsen akkor meg maradjanak csendben!

nincs bizonyíték. mindig arról dumálnak Palikék, hogy figyelik a rádió beszélgetéseket.
akkor meg miért nem hozták elő eddig? max. a verseny előtt le ledumálva, hogy: "Pikulettó! az x. körben kijön Alo, te meg menj a falnak utána."  :)
nevetséges.

2009. Szeptember 03, 22:22
Válasz #20

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése

2009. Szeptember 03, 21:12
Válasz #19

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum

2009. Szeptember 03, 21:09
Válasz #18

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Nem tudom mi folyik az F1-ben, de botrányos kezd lenni!

2009. Szeptember 03, 21:07
Válasz #17

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Mondjuk ha lenne bizonyíték, akkor azt már nyilvánosságra hozták volna, de ez a kis botrány elég lesz a Renault-nak a kiszállásához.

2009. Szeptember 03, 20:54
Válasz #16

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Én most nem tudom hogy mit gondoljak... Ha van bizonyíték vegyék elő, ha nincsen akkor meg maradjanak csendben!

2009. Szeptember 03, 20:45
Válasz #15

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem történt semmi, csak Piquet bosszúja. :)

2009. Szeptember 03, 20:38
Válasz #14

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Most már meg kell tudni, hogy mi történt. Ha igaz, akkor Briatorét örökre el kell tiltani a Forma 1-től.

2009. Szeptember 03, 18:34
Válasz #13

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Mondjuk azért ezt Massának se kéne, mert ő biztos kifog állni a honfitársa mellett, de szerintem csak ő is tetőzi ezt a "botrányt".

Massa már Szingapúrban jelezte gyanúját Briatore felé

A Nemzetközi Automobil Szövetség Belgiumban megerősítette a hírt, miszerint nyomozást indítottak a Formula-1 egyik csapata ellen, egy esetleges csalási ügyben. Az FIA mellőzte a konkrétumok megnevezését, Bernie Ecclestone a brit sajtónak azonban elmondta, hogy a Renault szingapúri győzelme a vitatott esemény. A brazil Globo TV értesülései szerint Nelson Piquet szándékosan, a box utasítására ütközött a falnak, hogy előnyhöz segítse csapattársát, Fernando Alonsót.

A spanyol pilóta számára kedvező volt, hogy a biztonsági autót az után küldték a pályára, miután teljesítette az első boxkiállását. Mivel az eset a tervezett tankolások előtt történt, sokan arra kényszerültek, hogy szabálytalanul  menjenek a boxba, amiért áthajtásos büntetést kaptak. A tavalyi előírások szerint csak akkor lehetett megkezdeni a szervizelést, ha mindenki felsorakozott a biztonsági autó mögé a pozíciója szerinti sorrendben.

A feltételezések szerint a Piquet család ezzel a híreszteléssel akarja megtorolni, hogy Briatore menesztette a brazil versenyzőt, a Globo TV riportere, Reginaldo Leme azonban elmondta, hogy a Ferrari pilótája, Felipe Massa már a tavalyi verseny után jelezte, hogy ez az eset nem tiszta. "Furcsa volt az a baleset. Erre gondoltam, amikor Felipe Massával beszélgettem. Felipe felkereste Briatorét és azt mondta neki: 'Az ütközés nem volt tiszta, azért történt, mert te így akartad.' Nemcsak Felipének volt különös az egész."

A brazil versenyző volt Alonso legnagyobb ellenfele tavaly Szingapúrban, de a boxban a Ferrari hibát vétett és Massa a tankvezetékkel indult el, ami nem tette lehetővé a győzelmet.

Spanyol lapértesülések szerint a Motorsport Világtanács szeptember 21-én vitatja a kérdést.

Formula.hu

2009. Augusztus 31, 08:00
Válasz #12

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én még akár el is tudnám képzelni!
Azért reménykedem benne, h csak egy újabb rosszindulatú pletyka!
Világtanács??? :shok:
Ebből nagy botrány lesz...ha igaz! :sorry:

2009. Augusztus 31, 07:36
Válasz #11

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Szerintem kamu, csak a média alakít ismét, szánalmas, ennél már csak az szánalmasabb( off lesz) hogy Kimi a Brawn-hoz tart.. :thumbsup:

2009. Augusztus 30, 22:34
Válasz #10

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ha mégis igaz, az nem az első csalás lesz a Forma 1-ben, és sajnos nem is az utolsó.

2009. Augusztus 30, 22:29
Válasz #9

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Ez nem semmi! Remélem nem igaz ez az egész... :o

2009. Augusztus 30, 20:21
Válasz #8

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Azta mindenit, hát ez tényleg dúrva! Hát én simán kinézem Piquet-ből,szeinem Ott telt be nála a pohár, mikor a ringen Brios elment futam közben. Vagy csak valaki nagyon buzgóan keresgél a renaul ellen valami vádat, amivel kicseszhet velük. Valakinek nem szimpi ez a csapat. Itt minden csapat csinál "nem szép dolgokat". Lehet hogy nemsokára más csapatról is kiderülnek ilyenfajta dolgok.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 30, 19:32
Válasz #7

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jaja, én is épp ezt mondom. Bár nem hiszem, hogy pont Piquet csinálja a fesztivált, valaki más szerintem a háttérből inkább...

Én Piqutre gyanakszok, de remélem, hogy kacsa, mert a Renaultnak nagyon nem tenne jót, ha eltíltanák 1évre, bár akkor kiszállnak.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek