Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117341 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 23, 11:10
Válasz #379

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Szerinted a Kimisek nem írtak pénzről és ferrariról???

Te azt mondtad, hogy nekünk fáj az, h Alonsoval pénzt nyert a Ferrari!
Kérlek 1 olyan hsz-t mutass nekem amit Én vagy a többiek írtak!Erről!
Segítek, ilyet nem találsz, de ha van időd, tőlem átböngészheted a fórumot!
Mi Domenikálit és Montezemolót szidtuk(joggal), egyetlen egy rosz szótval nem illettük Alonsot, h miért megy a Ferrarihoz!Báris Én nem...de ugyemlékszem, h a többiekkel sem volt ilyen téma!
Inkább azt vesézte Replica h Kimi miért hagyta el a csapatot, és azokra reagáltunk!
Senki egy szót nem említett a pénzről, max annyiban, h Kimi mennyit kap!Ezt te kezted el felhántorgatni!
Nem Én találtam ki, hanem olvasd vissza, mielőtt itt ítélezel felettünk légyszives!
Valótlant ne álítsunk már!
Sztem tisztában vagyok azzal, h mit írtam le és mit nem!

2009. Október 23, 10:35
Válasz #378

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Cuki Kimi
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkonen
Button jövőre Hamilton csapattársa lesz a McLaren-nél?
Írta: F1.live.hu     
2009. október 23. Péntek 08:20 
Ha  Brawn GP nem figyel, a McLaren-Mercedes elhappolhatja 2009 világbajnokát, Jenson Button-t.

A Brawn GP brit pilótája, Jenson Button hirtelen rendkívül keresett pilóta lett a piacon. Button egy futammal a szezon vége előtt Brazíliában felért a csúcsra, és csapatával világbajnoki címet ünnepelhetett.

Jenson szerződése az év végén érvényét veszíti, amit még mindig nem hosszabbítottak meg a felek.  A Brawn szeretné, ha Button maradna.

Az újdonsült világbajnok is hasonlóan gondolkodik, de ez még közvetlen nem jelenti azt, hogy 2010-ben is jelenlegi munkaadójánál fog versenyezni.

Újabban a McLaren-Mercedes-t emlegetik. Lewis Hamilton-nak 2012 év végéig van kontraktusa a woking-iakkal, míg Heikki Kovalainen szerződése lejárt.

Kovalainen idén sem alakított nagyot, ami könnyen a mclarenes ülésébe kerülhet. A helyére pályázik honfitársa, Kimi Räikkönen és Nico Rosberg is.

Räikkönen túl sokat kér, amit a McLaren nem hajlandó kifizetni, míg Rosberg inkább a Brawn felé húz. Így jött a képbe Button.

A McLaren-Mercedes főszponzora, a Vodafone szorgalmazná a brit szerződtetését.

„Minden csapat szeretne a soraiban tudni két világbajnokot. A Vodafone nagyon lelkes lenne az ötlet hallatán.” – mondta egy forrás a brit lapoknak a Vodafone-tól.

A McLaren-Mercedes csapatfőnöke, Martin Whitmarsh egy interjúban elmondta, tárgyalt néhány vezetővel, de egyelőre hallgat.

Button iránt a Toyota is érdeklődését fejezte ki.

: 2009. október 23. - 10:33:21
Nick!Bátran elmondhatom, és asszem ez fel is tunhetett már, h mi nem Alonso, miatt szidtuk a Ferrarit, és nem is a pénz miatt, henem a csapatvezetés miatt!
Az arcátlanság és szemtelenség miatt!Azért nem hagytam a Ferrari polítikáját szó nélkül, mert enyhény szólva bosszantott, h 2008 után, mikor Kimi nem vot a toppon, egyből ellene fordultak!Bezzeg akkor jó volt mikor vb szerzett!Meg idén is, mikor a hungaroring ota egyedül vitte a hátán a csapatot, és jelenleg is harcol nekik a konstruktőri 3 helyért!Én sosem a pénzen voltam kiadva, ahogy mostsem!És nem is Alonso miatt(aki csak egy 3 ember a dologban-de nem tehet erről, ha nem ő lenne hanem más, arra sem lennék kiakadva)Remélem érthető...
Szerinted a Kimisek nem írtak pénzről és ferrariról???
"Inkább minden nap 1 vodka, mint még 1 Forma-1 VB-cím!" Kimi Raikkonen
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien
"...Kimi azonban egy kicsit lusta. Szeret bulizni és inni is." Alain Prost

2009. Október 23, 09:35
Válasz #377

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kimivel nincsen bajom. Szerintem ha valaki leírja a véleményét azért nem utálja Kimit. Alonso jó példa arra hogy kevesebb pénzért is vállalja a versenyzést. Nem a csillagos eget követeli mint egyes pilóták. Szerintem ha valaki csúcsra jut akkor kapjon nagy fizetést. Ez a felfogás példa értűk és jó mentalitású pilóta felfogása. Többi pilótának is követni kéne.
: 2009. október 22. - 23:20:01
Ilyenkor bezzeg az összes Kimis(tisztelet a kivételnek) elfelejti: Menyire szidta a ferrari a pénz miatt. Nektek miért is fájt hogy a ferrari pénzt nyert Alonsoval. Hogy egy jó pilóta szerződtetésével tudtak nyereséget szerezni. Miért is nem hagytátok a ferrari békén. A ferrari (volt):a csúnya rossz pénz éhes csapat. Akkor felvoltatok háborodva és hirtelen elfelejtitek a dolgokat. Mindig szegény Kimi az ártatlan bármi történik. Ez a hihetetlen dolog.

Nick!Bátran elmondhatom, és asszem ez fel is tunhetett már, h mi nem Alonso, miatt szidtuk a Ferrarit, és nem is a pénz miatt, henem a csapatvezetés miatt!
Az arcátlanság és szemtelenség miatt!Azért nem hagytam a Ferrari polítikáját szó nélkül, mert enyhény szólva bosszantott, h 2008 után, mikor Kimi nem vot a toppon, egyből ellene fordultak!Bezzeg akkor jó volt mikor vb szerzett!Meg idén is, mikor a hungaroring ota egyedül vitte a hátán a csapatot, és jelenleg is harcol nekik a konstruktőri 3 helyért!Én sosem a pénzen voltam kiadva, ahogy mostsem!És nem is Alonso miatt(aki csak egy 3 ember a dologban-de nem tehet erről, ha nem ő lenne hanem más, arra sem lennék kiakadva)Remélem érthető...

2009. Október 22, 23:42
Válasz #376

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
Eggyetértek!Nekem sosem fáj az h Alonso mennyit kap, vagy Schumi mennyit kapott!
Ezen most csak azok vannak felháborodva akik ki nem állhatják Kimit!
Elég nevetséges!
Kimivel nincsen bajom. Szerintem ha valaki leírja a véleményét azért nem utálja Kimit. Alonso jó példa arra hogy kevesebb pénzért is vállalja a versenyzést. Nem a csillagos eget követeli mint egyes pilóták. Szerintem ha valaki csúcsra jut akkor kapjon nagy fizetést. Ez a felfogás példa értűk és jó mentalitású pilóta felfogása. Többi pilótának is követni kéne.
: 2009. október 22. - 23:20:01
Nevetséges már ez a fizetés dolog. nektek miért fáj??? Hát komolyan mondom behalok rajtatok! Hihetetlen! Ha azon lennétek felháborodva, hogy a bkv fejesei mennyi végkielégítést kapnak, akkor azt mondom teljesen igazatok van, és én is fel lennék háborodva vagyis vagyok!
Szóval hagyjuk már könyörgöm a pilóták fizetését!

(Tina ez nem neked szól!)
Ilyenkor bezzeg az összes Kimis(tisztelet a kivételnek) elfelejti: Menyire szidta a ferrari a pénz miatt. Nektek miért is fájt hogy a ferrari pénzt nyert Alonsoval. Hogy egy jó pilóta szerződtetésével tudtak nyereséget szerezni. Miért is nem hagytátok a ferrari békén. A ferrari (volt):a csúnya rossz pénz éhes csapat. Akkor felvoltatok háborodva és hirtelen elfelejtitek a dolgokat. Mindig szegény Kimi az ártatlan bármi történik. Ez a hihetetlen dolog.
"Kimi alá inkább tank való mint F-1-es kocsi, mert azt nem tudja széthajtani." Mario Ilien

2009. Október 22, 17:21
Válasz #375

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nevetséges már ez a fizetés dolog. nektek miért fáj??? Hát komolyan mondom behalok rajtatok! Hihetetlen! Ha azon lennétek felháborodva, hogy a bkv fejesei mennyi végkielégítést kapnak, akkor azt mondom teljesen igazatok van, és én is fel lennék háborodva vagyis vagyok!

Eggyetértek!Nekem sosem fáj az h Alonso mennyit kap, vagy Schumi mennyit kapott!
Ezen most csak azok vannak felháborodva akik ki nem állhatják Kimit!
Elég nevetséges!

2009. Október 22, 15:48
Válasz #374

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 22, 10:10
Válasz #373

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ennyi a különbség Kimi és Alonso között. Alonso meg akar dolgozni a pénzért. Neki alapvető hogy akkor kapjon nagy fizetést ha megdolgozik érte .Kimi pedig elvárja hogy semmire fizessenek neki .A lábát lógatva is nagy pénzt kapjon .Toyotával szembe is ezt csinálja.

Szinte semmi különbség nincs a fizetésük között!
Ugyanis Kimi asszem 25 misit kapott/év!
Namost Alo kap 20 körül, meg még nyilván, ha jövőre küzdhet a vb-ért, és ha megnyeri(amire esélye lesz, egy versenyképes Ferrarival)-Természetesen ha Massaval nem lopják egymástól a pontokat!Ugyhogy akkor az már 30 misi!
Kimi nem várja el....amúgy meg elvárhatná, hiszen vb!Nem kötelező megfizetni....

2009. Október 21, 23:55
Válasz #372

nick

• Forma-1 versenyző
    • Profil megtekintése
]
A legfrissebb hírek szerint a Ferrari hatalmas összeget fizet a kétszeres spanyol világbajnoknak, ha az jövőre világbajnok lesz.
Alonso fizetéséről nem sokat lehet tudni. A három esztendő alatt nagy összeget tehet zsebre, de az éves fizetése meg sem fogja közelíteni a „Jégemberét”. A pletykák szerint ez változhat.
Ha Alonso bajnoki címet szerez, 10 millió eurós bonuszt kap. Az éves honoráriuma 18 és 20 millió euró között mozog.
Ennyi a különbség Kimi és Alonso között. Alonso meg akar dolgozni a pénzért. Neki alapvető hogy akkor kapjon nagy fizetést ha megdolgozik érte .Kimi pedig elvárja hogy semmire fizessenek neki .A lábát lógatva is nagy pénzt kapjon .Toyotával szembe is ezt csinálja.

2009. Október 21, 08:33
Válasz #371

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kiminek van a legtöbb rajongója, és a mennyiség bizony a minőség rovására ment. Nagyon sok divatszurkolója van-én személyesen is ismerek ilyeneket-és 70%-ban tinilányok, akik valójában azt sem tudják, hogy a Forma 1 mi fán terem.

Jól van akkor Replicám...örüljél neki h Te minőségi szurkolónak számítasz! :)
: 2009. október 17. - 09:54:41
Alonso 10 millió eurót kaphat a bajnoki címért a Ferraritól?

A legfrissebb hírek szerint a Ferrari hatalmas összeget fizet a kétszeres spanyol világbajnoknak, ha az jövőre világbajnok lesz.

Pár héttel ezelőtt hivatalossá vált, Fernando Alonso, a Renault F1 Team kétszeres bajnoka 2010-ben csatlakozik a Ferrarihoz.  Az eredeti tervek szerint Fernando csak 2011-ben öltötte volna magára a Scuderia overálját, de végül úgy döntöttek, egy esztendővel előrébb hozzák az „esküvőt”.

Ezt leginkább Kimi Räikkönen bánta. 2007 világbajnokának jövő év végéig szólt a szerződése a maranelloiakkal, ám a kontraktust közös megegyezéssel felbontották, melynek értelmében Kimi megkapta a 2010-es szezonra szóló gázsiát, mintegy 49 millió dollárt.

Alonso fizetéséről nem sokat lehet tudni. A három esztendő alatt nagy összeget tehet zsebre, de az éves fizetése meg sem fogja közelíteni a „Jégemberét”. A pletykák szerint ez változhat.

Ha Alonso bajnoki címet szerez, 10 millió eurós bonuszt kap. Az éves honoráriuma 18 és 20 millió euró között mozog.

2009. Október 17, 00:29
Válasz #370

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Replica! minőségileg??, basszus hát gratulálok! Meg nem értem mit jössz itt a nick nevekkel? Minden pilótának vannak ilyen rajongóik, ezért sem értem még mindig mit lovagolsz ezen a témán.

Kiminek van a legtöbb rajongója, és a mennyiség bizony a minőség rovására ment. Nagyon sok divatszurkolója van-én személyesen is ismerek ilyeneket-és 70%-ban tinilányok, akik valójában azt sem tudják, hogy a Forma 1 mi fán terem.

2009. Október 16, 22:59
Válasz #369

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Replica! minőségileg??, basszus hát gratulálok! Meg nem értem mit jössz itt a nick nevekkel? Minden pilótának vannak ilyen rajongóik, ezért sem értem még mindig mit lovagolsz ezen a témán.

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Október 16, 21:47
Válasz #368

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
A kimisek között viccesebbnél viccesebb nickek vannak, mint kimigirl, cukimi, kimike, kimithebest stb. ők biztosan a hozzáértő társaság. ;D

Én sosem a nick névnől indulok ki!
Nem biztos h a névből kell ítélni, attól még szólhat hozzá értelmeset!
Jó Én is olvastam már elég érdekeset, de ahhoz nem kell h Kimigirlnek nevezzék! :)

2009. Október 16, 21:16
Válasz #367

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Jujjjjjjjujjj, most aztán nagyot szóltál! :)
Tinilány?Hát lehet h vannak itt tinilányok...Én legelább felmerem vállalni a koromat!Nincs ebbe semmi szégyen h csak 22 vok!Mert persze ezzel rám is céloztál ;D
Amúgy meg ha arra gondolsz h divatból szurkolnak neki sokan...hidd el h ez Massanal is megvan!
Akkor te ezek szerint minőségi szurkoló vagy!Hát ám legyen.... :lol2:

A kimisek között viccesebbnél viccesebb nickek vannak, mint kimigirl, cukimi, kimike, kimithebest stb. ők biztosan a hozzáértő társaság. ;D

2009. Október 16, 20:56
Válasz #366

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nem itt. Itt csak én vagyok Massás a rengeteg kimis tinilány között. ;D
: 2009. október 16. - 20:40:15
Ez tény. Viszont a mennyiség nem egyenlő a minőséggel. Tudod, a győzikét is többen nézik, mint az történelmi műsorokat...

Jujjjjjjjujjj, most aztán nagyot szóltál! :)
Tinilány?Hát lehet h vannak itt tinilányok...Én legelább felmerem vállalni a koromat!Nincs ebbe semmi szégyen h csak 22 vok!Mert persze ezzel rám is céloztál ;D
Amúgy meg ha arra gondolsz h divatból szurkolnak neki sokan...hidd el h ez Massanal is megvan!
Akkor te ezek szerint minőségi szurkoló vagy!Hát ám legyen.... :lol2:

2009. Október 16, 20:42
Válasz #365

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Itt a fórumon?Lehet h csak az én szemem nem szúrja ki, de nem sok Massast látok rajtad kívül!
Ha már világszinten nézed...akkor is több a Kimi rajongó mint a Massa! :blum:
Nem itt. Itt csak én vagyok Massás a rengeteg kimis tinilány között. ;D
: 2009. október 16. - 20:40:15

Ha már világszinten nézed...akkor is több a Kimi rajongó mint a Massa! :blum:
Ez tény. Viszont a mennyiség nem egyenlő a minőséggel. Tudod, a győzikét is többen nézik, mint az történelmi műsorokat...

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek