Most mondjam azt, hogy Massának meg van zsinórban 3 Istanbuli győzelme, míg Kiminek csak 1. 
Egyébként Kimi idei manővere stop&go-t érdemelt, ezt Webber is megmondta. Ez Fisico futama volt, és Kimi aljas húzással elvette tőle.
Massa nagymamás versenytempója nem véletlenül volt olyan, hiszen leszabályozott 2. hétvégés motorral ment, míg Kimi szabályozatlan friss motorral, hiszen Valenciában a 6. helyről füstölt el. 
Komolyan birom mikor a második hétvégés mototrral jössz!

Még jó h Kiminek újjat raktak, miután elfüstölt....ugyanis máshogy lehetetlen lenne h versenyezzen!

Most nagyot szóltál már megint Replikám!
: 2009. október 16. - 08:20:42
Egy valamit mondj meg! Hogy jön ide Törökország? Nagyon szép hely, de még nem voltam...
Te hoztad fel, hogy Hungaroring előtt 22ponttal vezetett Massa csapaton belül, de én arra lettem volna kiváncsi, hogy Spa-ban nyert volna? Ezzel az autóval..
Soha nem tudhatjuk meg, de az se értem, ha már itt tartunk, hogy augusztus óta még mindig azzal vagy elfoglalva, hogy Kimi hogy ment Spa-ban?
Akkor Massa hogy ment tavaly Angol Nagydíjon? Még az RTL klub is poént csinált belőle.
Senki nem csinált ügyet a spai dologból, még a versenybírok sem!
Az h Webber mit nyávog...az egy dolog!Nameg Czollner(aki utálja Kimit+ a KERSÉT)

Ha szabájtalan lett volna, úgyis megbüntetik!Csak Replica nem vágja!
Sztem el kellene menned Replica versenybírának!

Nagyon izgalmassá tennél pár futamot!Főleg a Kimisek szemszögébő!
Ja de igen a Massa szambát azt nagyon elfelejted!
Meg nem is tudom, azt mikor idén Monacoban jónéhányszor sikánt vágott le?Vagy mi is volt?Asszem már rá is szóltak, h fejezze be, mert jujujujjjjjjjj lesz!
Ilyenek nem derengnek?!
Amúgy meg h a tavalyi Spat felhoztátok!Massa jókor volt jó helyen!Úgy az ölébe pottyant egy győzelem ahogy illik!Az aztán abszolút nem őt illette meg, és nem is érdemelte meg!
Ha az nincs, még ilyen közel sem lett volna a vb hez!Csak úgy halkan jegyzem meg!
Ergo felesleges vernie magát!
: 2009. október 16. - 08:27:40
Mindekinek lehet egy-egy rossz versenye. Pozitív, hogy nem vágta a falnak, mint Kimi Spa-ban, Szingapurban és Ausztráliában. 
Komolyra fordítva a szót, Silverstoneban az időmérő előtt ripityára törte az autót, és az összes addigi beállítás elveszett, azaz nulláról kezdték. Ráadásul újjá kellett építeni az autót. 
Nem vágta falhoz..csak kicsit szántotta a pálya szélén lévő zöld területet!
: 2009. október 16. - 08:30:35
De mondom. Nem csak én, hanem statisztika is ezt mondja. Ugyanolyan autóval, csapattársként:
2007-2009 Hungaroring
Pontok: 213-195 Massa
Győzelmek: 9-8 Massa
Pole pozíciók: 12-5 Massa
Futam: 21-19 Massa
Időmérő: 28-16 Massa
2008
pontok: 97-75 Massa
győzelmek: 6-2 Massa
pole: 6-2 Massa
időmérő: 12-5 Massa
verseny: 12-6 Massa
: 2009. október 15. - 23:48:32
Nézzük, mit mondott Mark Webber, akit ugyanazért bütettek meg!
Az első kör elég merészre sikeredett, olyanra, amilyen elvárható egy utcai pályán. Kicsit még harcoltam is Fernandóval a hetes kanyarban, és mindketten szélesen haladtunk. Kilenc körrel később azonban előre kellett engednem őt, és Timo Glockot is, aki sajnos közöttünk volt. Ekkor tönkrement a versenyem. Szerintem 50-50 % az incidens, a versenybírók viszont úgy döntöttek, mindkettőjüket el kell engednem, így elveszítettem azt a kemény munkát, amelyet az első kiállásig teljesítettem. Kemény büntetés volt. Szerintem Kimi Räikkönen hasonlóképp járt Spában, és mégis megúszta.
Azért egy utcai pályát ne keverjünk már össze Spaval!
Nagy különbség van!Marhára nem egy és ugyanaz a kettő!