Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117273 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 30, 17:36
Válasz #244

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Gondolom mennyire kell nekik a pénz... ::-)Költségcsökkentés előtt? :o
Aztán ki tudja, a pénz nagy úr...

Nem tudom a McLaren mire vár...ha tapsra akkor...  :clap7:

2009. Szeptember 30, 17:25
Válasz #243

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Jó lenne, ha még ma bejelentené a Mclaren... Mondjuk most a Ferrari vesztett a népszerűségéből, de nyertek sok pénzt. :D
: 2009. szeptember 30. - 17:23:53
Alonso: Eredetileg 2011-ben lettem volna a Ferrari versenyzője!

A kétszeres spanyol világbajnok elárulta, eredetileg csak a 2011-ben csatlakozott volna a Ferrarihoz.

Nem sokkal a hivatalos közlemény után a Ferrari honlapján megjelent az első interjú Alonsóval: "Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy a Ferrari pilótája lehetek. Ebben a sportban mindenkinek az az álma, hogy az ágaskodó lovas emblémával ellátott együléses versenyautót vezesse, és én ma megkaptam a lehetőséget arra, hogy valóra váltsam az álmomat"- kezdte a spanyol pilóta. "Mindenek felett köszönet jár a Ferrari elnökének, Luca di Montezemolónak, aki mindent megtett ezért a hároméves szerződésért. A nyáron abban állapodtunk meg, hogy 2011-ben csatlakozom hozzájuk, de az elmúlt napokban változott a kép, és úgy döntöttünk, hogy egy évvel előre hozzuk a Maranellóba érkezésemet

2009. Szeptember 30, 17:15
Válasz #242

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Kamuztak, de ez nem újdonság. Santander ugat, akkor azt a Ferrari-nak teljesítenie kell.

nem tudom, hogy miért titkolták, talán azért, mert Kimi-nek szerződése volt a következő évadra, de ez szánalom..

Hát de látod, h mégis idő előtt felbontják...amúgy ezt sem hiszem h annyira közös megeggyezés lett volna...Dehát már mindegy!

2009. Szeptember 30, 17:11
Válasz #241

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Kamuztak, de ez nem újdonság. Santander ugat, akkor azt a Ferrari-nak teljesítenie kell.

nem tudom, hogy miért titkolták, talán azért, mert Kimi-nek szerződése volt a következő évadra, de ez szánalom..

2009. Szeptember 30, 17:03
Válasz #240

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Amúgy azt mondák, hogy nincs köze a szponzorhoz..... Szerintem, ha Santander elhagyja az istállót, akkor Alonso-t is kirúgják. Most is a Santander igazolta le őt, és nem a Ferrari.

Pedig Montezemolo bá nagyon mondogatta nem is olyan rég...h a csapat választja ki a versenyzőket, nem a szponzor...
Én csak azt nem értem ezt minek kellett eddíg mínden egyes alkalommal megcáfolni?

2009. Szeptember 30, 16:59
Válasz #239

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Amúgy azt mondák, hogy nincs köze a szponzorhoz..... Szerintem, ha Santander elhagyja az istállót, akkor Alonso-t is kirúgják. Most is a Santander igazolta le őt, és nem a Ferrari.

2009. Szeptember 30, 16:55
Válasz #238

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Megelőztel!
Hát Kimi korrekt volt mint mindíg..Dominón meg vok lepődve(biztos betanulta a szöveget ???)

2009. Szeptember 30, 16:55
Válasz #237

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Csakhogy vége a találgatásoknak! ::-)

2009. Szeptember 30, 16:49
Válasz #236

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Itt van Kimi nyilatkozata! Én Azért remélem egyszer kitálal, hogy mi történt a háttérben.

Míg a tesztpilóta szerepét 2010-től Giancarlo Fisichella tölti be, Kimi Räikkönen - aki 2007-ben bajnoki címet nyert a Ferrarival - az év végén távozik a csapattól. A Scuderia a sajtóközleményben elmondta, hogy a finn pilóta nagyban hozzájárult a 2008-as konstruktőri diadalhoz is.

Stefano Domenicali: "Nagyon örülünk, hogy egy újabb győztes versenyzőt köszönhetünk a csapatunkban, aki tehetségét két bajnoki címmel bizonyította. Szeretnénk köszönetet mondani Kiminek mindenért, amit a Ferrariért tett az itt töltött időszak alatt. Az első évben megnyerte az egyéni bajnoki címet, így fontos szerepe van a Ferrari történetében. Nagyrészt neki köszönhető, hogy sikerült  2007-ben, és  2008-ban is megszerezni a gyártók bajnoki címét. Az idei nehéz évadban is számot adott a tehetségéről, több remek szerepléssel, mint a spái győzelem. Biztosak vagyunk abban, hogy a további három verseny alkalmával is sikeresek leszünk együtt."

Kimi Räikkönen: "Közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy felbontjuk a 2010-es év végéig érvényes szerződésemet. Nagyon szomorú vagyok, hogy el kell hagyom azt a csapatot, ahol három fantasztikus évet tölthettem el, és több versenyt is megnyertem. Együtt a megnyerhető bajnoki címek öven százalékát hódítottuk el, én pedig 2007-ben nyertem egyéni bajnokságot, és ezzel elértem a célt, amiért mindig is hajtottam. Otthonosan éreztem magam a Ferrarinál, és kellemes emlékeim lesznek a csapatról."

2009. Szeptember 30, 16:44
Válasz #235

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Szerintem a Meki is ma fogja, de legkésőbb holnap... Csak tudod mi a gond? Ha ezt megcsinálták Kimivel, akkor Alonso-val is megcsinálják. Érzem, hogy itt még lesznek bajok, de kívánom magamnak, hogy ne legyen igazam.

Hátha nem!
Mondjuk nem akarlak elkeseríteni...ezt a multkor ugye már kiveséztük a srácokkal...h a Ferrari vezetőségnél van némi mentális bibi!
Én mondhatnám azt is h Dominó = Káosz!

2009. Szeptember 30, 16:41
Válasz #234

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Az gyásznap...mindenkinek asszem...vagyis a szurkolóknak..egyikünk oldal szurkolói sem akarták ezt nagyon!
Mostmár csak Kimt várjuk meg...ami megint nem nagy titok, hol is folytatja!

Szerintem a Meki is ma fogja, de legkésőbb holnap... Csak tudod mi a gond? Ha ezt megcsinálták Kimivel, akkor Alonso-val is megcsinálják. Érzem, hogy itt még lesznek bajok, de kívánom magamnak, hogy ne legyen igazam.

2009. Szeptember 30, 16:39
Válasz #233

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Gyásznap a mai.

Nem örülök, de ha ez kell, hogy újra vb legyen, akkor hajrá. :) Csak nehogy úgy járjon, mint szegény Kimi, sajnálom Kimi rajongók.

Az gyásznap...mindenkinek asszem...vagyis a szurkolóknak..egyikünk oldal szurkolói sem akarták ezt nagyon!
Mostmár csak Kimt várjuk meg...ami megint nem nagy titok, hol is folytatja!

2009. Szeptember 30, 16:36
Válasz #232

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Gyásznap a mai.

Nem örülök, de ha ez kell, hogy újra vb legyen, akkor hajrá. :) Csak nehogy úgy járjon, mint szegény Kimi, sajnálom Kimi rajongók.

2009. Szeptember 30, 16:29
Válasz #231

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
HIVATALOS: FERNANDO ALONSO ALÁÍRT A FERRARIHOZ        
Írta: F1-live.hu   
2009. szeptember 30. Szerda 16:22

A Ferrari ma Japánban, Suzukában hivatalos is megerősítette, hogy a kétszeres spanyol világbajnok jövőre az ő versenyzőjük lesz. Alonso három évre kötelezte el magát a Scuderiahoz.

Ezzel egy hosszú szappanopera utolsó, befejező epizódjához érkeztünk. A Ferrari gyakorlatilag hosszú éveken át ostromolta a spanyolt, aki korábban úgy nyilatkozott, nem lesz az olaszok versenyzője.

Az évek múlásával Fernando Alonso szép lassan meggondolta magát, és egyre többször játszott el a gondolattal: „A Ferrari versenyzője lehetek? Nem is olyan rossz!”

Sokan már tavaly biztosra vették, hogy Fernando idén a Ferrari volánja róhatja a köröket. Azzal, hogy Alonso személyes szponzora, a Satander bank a következő évtől a Ferrari egyik főszponzora lesz, biztossá vált a házasság.

Ma a Scuderia Ferrari hivatalosan is bejelentette, hogy a spanyol pilóta az idén végén csatlakozik.

Részletek hamarosan
: 2009. szeptember 30. - 16:26:53
Hát ezt sejtettük egy ideje...De minek kellett eddíg borzolni az emberek idegeit?!
Mindenesetre Sok Sikert Kívánok Alonsonak, hátha neki jobb sora lesz az olasz alakulatnál...(Ha erős kiharcolhatja magának-Kimi nem olyan típus volt)

2009. Szeptember 29, 21:56
Válasz #230

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ja meg a Média szerint; tudom ajánlani holnap 20:20-kor sprektrum tv-t!
De Schumi rajongók ma is nézzék!
Gondolom, egy angol műsor lesz... :)

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek