Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: HIVATALOS: Alonso aláírt a Ferrarihoz....  (Megtekintve 117384 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Szeptember 11, 18:35
Válasz #94

F1Andris

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Jó lenne ha már pontot tennének az ügy végére... idióta média!

2009. Szeptember 11, 18:13
Válasz #93

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Replica, akkor már bejelentették volna.

Ha ezen a hétvégén nem jelentik be, akkor már csak jövő ilyenkor fogják bejelenteni.

2009. Szeptember 11, 18:00
Válasz #92

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Ebből csak az derül ki, hogy Montezemolo jól kiválóan terel.

2009. Szeptember 11, 15:43
Válasz #91

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Tessék! Ebből kiderül, hogy nem jövőre jön Alonso. :)

Montezemolo: Alonso csatlakozni fog a Ferrarihoz

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo elmondta, hogy Fernando Alonso egy napon csatlakozni fog az olaszokhoz, ám azt sugallta, hogy a találgatásokkal ellentétben, ez nagy valószínűséggel a jövő évben még nem fog megtörténni.

A Renault kétszeres világbajnokát sokan már az egyik vörös autóban látják, az pedig, hogy Alonso támogatója, a Santander bank egy öt évre szóló szponzori szerződést kötött a Ferrarival, tovább erősítette azokat a feltételezéseket, melyek szerint a spanyol pilóta már jövőre az olaszoknál versenyez.

Di Montezemolo azonban elmondta, hogy a Ferrarinak már így is túl sok versenyzője van a következő idényre, ám hozzátette, hogy egy napon biztosan csatlakozik hozzájuk Alonso.

"Előbb vagy utóbb meg fog valósulni, majd meglátjuk, hogy mikor" – mondta az elnök a spanyol riportereknek Monzában. "A jövő évre ott van Raikkönen, Massa, Fisichella, Badoer, Gené, és remélhetőleg Michael Schumacher is, szóval majdnem olyan nagy a keretünk, mint a Red Madridnak."

"Két kiváló bajnokunk van, a 2007-es világbajnok, és az a pilóta, aki 15 másodpercig világbajnoknak mondhatta magát 2008-ban, mikor áthaladt a célvonalon a szezonzárón Brazíliában. Szóval azt gondolom, két kivételes versenyzővel rendelkezünk."

Az elnök viszont hozzátette: mindent el fog követni azért, hogy Alonsót is soraikban tudhassa, amire véleménye szerint megvan minden esély, mert a múlt azt bizonyítja, hogy a nagy bajnokok valahogy mindig a Ferrarinál kötnek ki.

"Mindig is kedveltem Alonsót, mert egy fantasztikus versenyző, akit először akkor szúrtam ki, mikor még a Minardi színeiben versenyzett. Címeket nyert, és mindig tudtam, hogy előbb vagy utóbb az összes nagy versenyző a Ferrarihoz jön" – magyarázta.

"Az imolai verseny előtt Ayrton Senna odajött hozzám és azt mondta: ’a Ferrarival akarom befejezni a karrieremet’. Prost, Lauda, Mansell, Michael is nálunk kötött ki, szóval majd meglátjuk."

F1vilag.hu

2009. Szeptember 10, 21:16
Válasz #90

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Állítólag már megkötötte a Santander a szerződést öt évre, tehát ez azt jelenti, hogy...  :shok:
Alonso 5 évre a Ferrarié. :)

2009. Szeptember 10, 21:12
Válasz #89

Adam Jonas

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Állítólag már megkötötte a Santander a szerződést öt évre, tehát ez azt jelenti, hogy...  :shok:

2009. Szeptember 10, 21:11
Válasz #88

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Alonso vegyen magának piros ruhát....Alonso vérbeli Renaultos, Kimi meg vérbeli Ferraris, miért kell a jóbol szart csinálni?..

Ezt a kérdést a firkászoknak tenném fel igazából... :zizi:

2009. Szeptember 10, 21:08
Válasz #87

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Alonso vegyen magának piros ruhát....Alonso vérbeli Renaultos, Kimi meg vérbeli Ferraris, miért kell a jóbol szart csinálni?..

2009. Szeptember 10, 10:53
Válasz #86

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
A Santendert biztosan bejelentik. Akkor meg 100%, hogy Alonso, nem Kimi.

Hát nagyon remélem, szertném már Nando-t " piroskának" látni! :1:

2009. Szeptember 10, 10:41
Válasz #85

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Monzában mindenképpen be kell jelenteniük a 2010-es pilótapárost.
Ami Massa és Alonso lesz! :23_30_1061:
A Santendert biztosan bejelentik. Akkor meg 100%, hogy Alonso, nem Kimi.

2009. Szeptember 10, 10:27
Válasz #84

Bizsu

• fejleszt?mérnök
  • **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Azért nem kell így felkapni a vizet, mert koránt sem biztos, hogy Kimi megy, mert az évad 2. felében nagyon jól megy ezzel az autóval. :) Szóval várjuk ki Monzát, mert ha ott nem jelentik be, akkor nem is fogják már idén.

Monzában mindenképpen be kell jelenteniük a 2010-es pilótapárost.
Ami Massa és Alonso lesz! :23_30_1061:

2009. Szeptember 04, 12:12
Válasz #83

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Alonsónak még nincs szerződése a jövő évre

Fernando Alonso az egyik legkeresettebb versenyző a Formula-1-ben, ezért nevét számos csapattal hozták már összefüggésbe. A spanyol sajtó biztos abban, hogy 2010-re aláírta a szerződését a Ferrarival, a kétszeres bajnok azonban ezt nem akarta megerősíteni, és az olasz csapat elnöke, Luca di Montezemolo is hangsúlyozta, hogy Kimi Räikkönen és Felipe Massa fogja jövőre vezetni a Ferrari autóit.

A spanyol pilóta a Marca című lapnak elmondta, hogy a sikertelenség ellenére is motivált, hogy hamarosan egy jó autóval bizonyíthat. "Még én sem tudom, hogy hol fogok versenyezni jövőre. Mindenki azt mondja, hogy egy másik csapathoz megyek, pedig még semmit sem mondtam. Várjuk ki a végét. Még semmi sincs eldöntve, de annyit biztosan tudok, hogy a bajnoki címért szeretnék harcolni. Soha nem adom fel."

"Jók az idegeim és mindig találok valamit, ami motivál. Az autóban mindig kemény harcos vagyok. Néha jobban mennek a dolgok, máskor kevésbé. A lelkesedés természetesen csökken, ha nem vagy sikeres, de nem tartozom azok közé, akik ilyenkor emelik a kalapjukat. Amikor bajnoki címet nyertem, még nem voltam ilyen tapasztalt. Úgy érzem, hogy azóta jobb versenyző lettem. Ha lehetőségem lesz arra, hogy az élen harcoljak, akkor ezt felkészülten tehetem."

formula.hu

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Szeptember 03, 00:51
Válasz #82

Replica

• Felipe Massa
  • Forma-1 Világbajnok
    • Profil megtekintése
Tessék Schumi is megmondta, amit te nem hiszel el, amit mi mondunk, hogy ki is az első számú pilóta! ENNYI!!!!
Massa tavaly év végén volt elsőszámú versenyző, mert kiharcolta magának. Idén meg egyenlőek, hiszen Kiminek nem kellett segítenie Massát.

2009. Szeptember 02, 23:17
Válasz #81

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Azért nem kell így felkapni a vizet, mert koránt sem biztos, hogy Kimi megy, mert az évad 2. felében nagyon jól megy ezzel az autóval. :) Szóval várjuk ki Monzát, mert ha ott nem jelentik be, akkor nem is fogják már idén.

2009. Szeptember 02, 20:14
Válasz #80

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Jaj Istenem, hányszor kötsz még belénk?? Már százezerszer leírtam és mondtuk is hogy a 2008-as év nem csak Kimi hibája volt! Tessék Schumi is megmondta, amit te nem hiszel el, amit mi mondunk, hogy ki is az első számú pilóta! ENNYI!!!!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek