Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Hamilton engedné az ünneplést a versenyzőknek  (Megtekintve 2784 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Október 12, 18:34
Válasz #9

danielb

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Én nem csipázom Hamit de amit mondott az nem hülyeség  :clap7:
Remélem így lesz! :)

2009. Október 05, 20:26
Válasz #8

Gulyás Martin

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
    • www.formaone.5mp.eu
Pedig nagyon jó lenne ha engednék.Sokkal többen mennének el és néznék.
http://5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=formaone&oldalkod=rIoz8fRJCA&kep=1995.jpg A gy?zelem a legjobb érzés számomra.Szeretem a sebességet és a gyorsaságot.

2009. Augusztus 11, 16:34
Válasz #7

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Nem is értem miért tiltották ezt meg. Annyira jó lenne, főleg a nézőknek. Remélem egyszer majd engedni fogják!

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2009. Augusztus 11, 16:20
Válasz #6

tammasibela

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése

A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton szerint a forma-1-es versenyzőknek sokkal nagyobb szabadságot kellene biztosítani, hogy szórakoztatóbbá tehessék a sportot a rajongók számra, és nem szabadna megtiltani nekik, hogy levezető körükben ünnepeljenek.

A világbajnoki címvédő úgy gondolja, hogy a Forma-1-nek lenne mit tanulnia a MotoGP-től, ahol amellett, hogy sokkal izgalmasabbak a versenyek, a pilóták a futam után kedvükre ünnepeltethetik magukat rajongóikkal, sőt egyesek sajátos ünneplésükről híresek.

Hamilton hazai versenye után – szokatlan módon – a levezető körben pörgött-forgott rajongói előtt az egyik bukótérben, ami miatt le is tolta csapata, ugyanis a szabályok szerint nincs helye az ilyen, és ehhez hasonló manővereknek a versenyt követően.

A brit pilóta azonban változtatna ezen: "Az utcai parádékon égetjük a gumikat, pörgünk minden irányban, és az autó rendben van. Amíg megfelelően bánsz vele, és helyesen teszed, nem rongálod meg. Nem gondolom, hogy az ilyen és ehhez hasonló manőverek bárki számára veszélyt jelentenének, így miért nincs engedélyezve?"

"Nem tudom, mi mást tehetnénk. Szerintem, ha így akarod megünnepelni a győzelmed, akkor nem szabadna, hogy ezt a tiltás miatt ne tehesd. Nem szabadna korlátozni ezt."

"Emlékezzünk vissza, hogy évekkel ezelőtt Nigel (Mansell) megállt, hogy felvegye Ayrton (Sennát), ami fantasztikus volt, elképesztő. Na nem mintha én is meg akarnék állni, hogy felszálljak valaki autójára – de azért nagyon mókás lenne."

Az biztos h színt vinne a forma 1-be ha lennének parádék, meg mindenféle show-k.. Én az éjszakai futamokat rendszeresíteném a forma1-ba xD

2009. Augusztus 07, 20:57
Válasz #5

Hill

• **
  • Gokart versenyző
    • Profil megtekintése
Én egyet értek Hamiltonnal!
Tényleg jó lenne, gondolj bele, futamok után egy kis parádé, hmm..olyan hangulatosabb lenne, díjazom Hami ötletét,nem hülyeség,kicsit sem!
Csak ugye ez a hülye gumiszabály,de lehet hogy jövőre más lesz, és akkor gondolnak ránk is, és akkor lesz valami ilyesmi,amiről Hami beszél!

Tényleg jó volt látni Mansell féle taxizást, az egy szép megható jelenet volt számomra! ::-)

Pár éve Barcelonában is volt ilyen, DC vitte Hakkinent.
Damon Hill 1992-1999 F1 pilóta | 1. Verseny: 1992 Silverstone (Brabham-Judd) | 1. Gy?zelem: 1993 Hungaroring (Williams-Renault) | Utolsó Gy?zelem: 1998 Spa Francorchamps (Jordan Mugen Honda) | Utolsó Verseny: 1999 Suzuka (Jordan Mugen Honda) | Világbajnok: 1996 Williams - Renault

2009. Augusztus 07, 20:42
Válasz #4

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Ez nagyon jól hangzik...és biztos  mindenki örülne neki.De úgy sem engednék a parádézást.
Meg ott van a súly szabály is.Szerintem nem lesz ebből semmi.
De ne legyen igazam. ;)

2009. Augusztus 07, 20:17
Válasz #3

Laszmen

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
Én egyet értek Hamiltonnal!
Tényleg jó lenne, gondolj bele, futamok után egy kis parádé, hmm..olyan hangulatosabb lenne, díjazom Hami ötletét,nem hülyeség,kicsit sem!
Csak ugye ez a hülye gumiszabály,de lehet hogy jövőre más lesz, és akkor gondolnak ránk is, és akkor lesz valami ilyesmi,amiről Hami beszél!

Tényleg jó volt látni Mansell féle taxizást, az egy szép megható jelenet volt számomra! ::-)

2009. Augusztus 07, 16:53
Válasz #2

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu
Tényleg jó lenna ha verseny után nyomnának a versenyzők madmax köröket és szórkakoztatnák egy kicsit a nézőket!

De ha engedélyeznék sem biztos hogy a versenyzők gumit égetnének, mert a többhétvégés motorszabály miatt vigyáznának az erőforrásra! ::-)

2009. Augusztus 07, 16:51
Válasz #1

F1Andris

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • "Be on the edge"
    • Profil megtekintése
    • f1gp.hu

A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton szerint a forma-1-es versenyzőknek sokkal nagyobb szabadságot kellene biztosítani, hogy szórakoztatóbbá tehessék a sportot a rajongók számra, és nem szabadna megtiltani nekik, hogy levezető körükben ünnepeljenek.

A világbajnoki címvédő úgy gondolja, hogy a Forma-1-nek lenne mit tanulnia a MotoGP-től, ahol amellett, hogy sokkal izgalmasabbak a versenyek, a pilóták a futam után kedvükre ünnepeltethetik magukat rajongóikkal, sőt egyesek sajátos ünneplésükről híresek.

Hamilton hazai versenye után – szokatlan módon – a levezető körben pörgött-forgott rajongói előtt az egyik bukótérben, ami miatt le is tolta csapata, ugyanis a szabályok szerint nincs helye az ilyen, és ehhez hasonló manővereknek a versenyt követően.

A brit pilóta azonban változtatna ezen: "Az utcai parádékon égetjük a gumikat, pörgünk minden irányban, és az autó rendben van. Amíg megfelelően bánsz vele, és helyesen teszed, nem rongálod meg. Nem gondolom, hogy az ilyen és ehhez hasonló manőverek bárki számára veszélyt jelentenének, így miért nincs engedélyezve?"

"Nem tudom, mi mást tehetnénk. Szerintem, ha így akarod megünnepelni a győzelmed, akkor nem szabadna, hogy ezt a tiltás miatt ne tehesd. Nem szabadna korlátozni ezt."

"Emlékezzünk vissza, hogy évekkel ezelőtt Nigel (Mansell) megállt, hogy felvegye Ayrton (Sennát), ami fantasztikus volt, elképesztő. Na nem mintha én is meg akarnék állni, hogy felszálljak valaki autójára – de azért nagyon mókás lenne."

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek