Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Barrcihello még két-három évet versenyezne  (Megtekintve 871 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2009. Május 03, 15:20
Válasz #2

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Végülis ha jönnek az eredmények, akkor miért válna meg tőle Brawn? De szerintem nem biztos, hogy a csapat mindig elől lesz, de nehéz dolga lesz Buttonnal szemben.

2009. Május 03, 15:13
Válasz #1

Laszmen

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen
A veterán brazil versenyező elmondása szerint nem érzi magát öregnek, és két-három évet még versenyezne. Hogy miért? A világbajnoki címért!

Rubens Barrichello 1993 óta tagja a királykategóriának. Az 1993-as dél-afrikai debütálása óta 279 nagydíjon vett részt.

Ezzel a 36 éves brazil a Forma-1 történetének legtöbb versenyhétvégéjén részt vett pilótája.

Barrichello F1-es pályafutását a Jordan istállónál kezdte, majd jött a Stewart, a Ferrari és a Honda. Sokan már leírták, de az óriási tapasztalattal bíró brazil nem adta fel, tovább harcolt.

Jelenleg az épp a japán gyártó csapatát felvásárló Brawn GP színeiben szerepel.

A világbajnoki cím továbbra sem adatott meg Barrichello-nak. Ettől független ő még mindig hajtana érte.

”Egyáltalán nem érzem magam öregnek, vagy annak látszom? Ki tudja, talán még két, három évet tovább versenyzek ezért” – utalt az esetleges világbajnoki címére Barrichello.

"Én egy nagyon szerencsés embernek tartom magam. Nem mindenkinek adatik meg, hogy ennyi ideig versenyezhessen a legnagyobb kategóriában. Ez az álmaim netovábbja. Az évek alatt mindvégig pozitív tudtam maradni, hittem a csapatomban, és abban, hogy egy versenyképes autóval harcolhatok a világbajnoki győzelemért. A céljaim nem változtak. Győzni, győzni és győzni. Ha nem gondolnám így, valószínűleg már nem tartoznék a Forma-1 mezőnyéhez." – mondta korábban a brazil.

"Úgy gondolom, hogy ez egy kiváltság, ami nagyon kevés pilótának adatik meg.  A jelenlegi helyzet, amiben most vagyok, nagyon jó. Remélem, hogy ez örökkön örökké így lesz, és mindig elől lesz a csapat. Ettől független biztos vagyok benne, hogy a többi csapat felfog zárkózni, és még szorosabb lesz a mezőny. őszintén remélem, hogy a bajnokság végén én ünnepelhetek az első helyen a Brawn GP-vel. Addig még sok idő, és versenyhétvége van hátra. Az esély megvan, élni kell vele."

”Rubinho” pillanatnyilag brit csapattársa, a 31 pontos Jenson Button mögött a második helyen áll a világbajnoki tabellán. Pontjainak száma 19, amit majd a jövő héten a Spanyol Nagydíjon, Barcelonában gyarapíthat tovább.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek