Most miért, nem csak Hamiről lehet itt beszélni. Meg úgye kevés hír van amire lehet reagálni, meg január van, ami egy nagyon lehangoló hónap, alig süt a nap esik az eső, de a február is elmondható ennek, de kitartást mindenkinek nemsokára március lesz és jönnek a srácok, és a jó idő!!
Szerintem Szabinál nincs nett, de azt viszont nem értem, hogy a sulijában tuti hogy kell lennie nettnek, és akkor miért nem jön fel. Én úgy tudom, hogy nem mucsaröcsögén él, vagy valami lakatlan vidéken. Szóval Szabi rendesen eltünt!
Remélem, hogy majd márciusban már lesz kedved feljönni sokszor!
laszmen! nem kell aggódni addig fogok menni ki a ringre ameddig Kimi lesz, valahogy csak összekapargatom majd a jegyárat, ami szerintem a magyarok pénztárcájának nagyon nevetségesen drága, főleg hogy a hungaroring nem valami 5 csillagos hely. Most is fogok menni, meg jövőre is, aztán meglátjuk mi lesz, hú most hogy belegondolok, nagyon sz*r lesz majd július végén vagy augusztus elején hogy nem megyek, és tök rosszul leszek, szerintem azon a három napon depresziós leszek, mert már megszoktam hogy megyek, 2006-tól járok ki. Remélem hogy egyszer majd ti is kijuttok a ringre, mert ezt nem lehet kihagyni, aki f1 örült!