Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 925656 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

2011. Június 17, 11:29
Válasz #3191

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
Nem érdekes Dz$udz$i nem a legjobb magyar focista hanem Torghelle Air Sanyi :D
Go Fernando!

2011. Június 16, 10:22
Válasz #3190

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Nem tudom mi bajotokvan Dzsudzsival, hogy az Anzsihoz igazolt?? Ő döntése, ő tudja, hogy hol lehet nagyobb esélye..
Nem ez a bajom, hanem, hogy négy évre! ezzel elronthatja a pályafutását, hiszen 24 és fél éves(+érdekesség, hogy idősebb mint az Anzsi!  :D), mire 27-28 évesen remélem kiszabadul, addigra lehet, hogy 6 másik nagyon jó focista is lesz M.O.-n(Szalai,Németh,Gulácsi,Koman...) ésígy már nem fog annyira kitűnni, SŐT!
Úgy érzem a Villareal és Sevilla szintü csapatokkal kötött 4 éves szerződéssel valóban jobban járt volna.
Hozzáteszem még a Kontra oldalra, hogy Alexander Hleb(Arsenal,Barcelona) és Jucilei is az ő posztján lesz, utóbbi pedig feltörekvő ágon van, tehát ne vegyük biztosra, hogy Dz$udz$i nagyon sokat fog játszani.

Persze az is igaz, hogy a P$V-nek akkora anyagi gondjai voltak, hogy tavaly az Eindhoven város kormányától kértek pénzt! most van Mani, csak eladták Afellayt,Dz$udz$it és valószínüleg Issakson lesz a következő, magyarán a P$V szinte romba döntötte magát!
Ezért nem lepődnék meg rajta, ha Dzsudzsit(ilyenkor rendesen kell írni  angel2) KÖTELEZTÉK VOLNA, hogy a legtöbbet ajánló klubhoz menjen!!!!
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Június 15, 19:09
Válasz #3189

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szia!

Üdv a fórumon!  :)

2011. Június 15, 18:35
Válasz #3188

Norbesz06

• *
  • Újonc
  • TinyPortal Europe
    • Profil megtekintése
Sziasztok :)
TinyPortal.EU

2011. Június 13, 11:40
Válasz #3187

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Nem tudom mi bajotokvan Dzsudzsival, hogy az Anzsihoz igazolt?? Ő döntése, ő tudja, hogy hol lehet nagyobb esélye..
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2011. Június 12, 11:39
Válasz #3186

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
sajnos dz$udz$áknak csak pénz kell ahelyett mehetett volna a Villarealhoz vagy a Valenciához ahol kezdő lehetett volna... ja és Ivancia eltudnád küldeni a klubvilágranglista linkjét?
Go Fernando!

2011. Június 08, 19:33
Válasz #3185

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Dz$udz$ák Baláz$ az Orosz  Anzsi mahacskához igazolt, 12-15 millió eurós áron.

Nos akkor pro és kontra:
Pro:
Még mielőtt azt hinnénk, hogy ez egy többszörös bajnoki és kupagyőztes, stabil BL résztvevő gárda, elmondanám, hogy az Anzsi egy Dagesztáni kis falu csapata aminek egész kerete érhet fele annyit mint Baláz$, viszont pénzük van rogyásig(itt konkrétan vegyük úgy, hogy akár egy Messit is le tudnának szerződtetni), ha pedig a számokról akarunk beszélni; Dz$udz$ák volt az előző évi Holland bajnokság legjobb játékosa(egyben Aranylabdása), és most átigazolt az Orosz középmezőnyben vergődő Anzsihoz, amely a Klubvilágranglistán 640.(kereken 10-el állnak rosszabb helyen, mint a Magyar elsőosztály utolsó helyezttje a Szolnok!!!!!)
Nincs mit szépíteni, az egyetlen nemzetközi szinten elismert Magyar játékos k..vának állt!

Kontra:
Szarrá keresheti magát, és mikor negyven évesen a 30 milliárdos moszkvai birtokában issza a vodkát, emlékezhet rá, hogy hogy átb..ott egy országot!

A szememben egy csillag hunyt ki, egy pótolhatatlan csillag.  :'(
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Június 06, 16:08
Válasz #3184

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
A legjobb.  ;D

2011. Június 06, 13:15
Válasz #3183

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel
Ez... ez...  xD

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=wx-oFNz64Vw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=wx-oFNz64Vw</a>

2011. Május 26, 16:07
Válasz #3182

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Széket? Na ná hogy lehet.... nem is tudom ki volt aki egyszer kérdezte hogy tv-t lehet-e bevinni? :D Mondjuk nem sok értelmét látom.... ha már élőben is nézheted! :D
Füldugó meg szerintem szentségtörés... én pont azért a dobhártyaszaggatásért megyek ki....

2011. Május 26, 09:07
Válasz #3181

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Szia üdv a Fórumon!

Ha ilyen kis horgász székre gondoltál azt simán beviheted szerintem azért nem szólnak meg tavaly amikor a tribünök mellett sétáltam akkor láttam egy-két embernél ilyen kis összecsukható széket. És füldugót minden képen javaslok mert kemény hangjuk van  ;D én tavaly a célegyenesnél ültem ott kemény volt füldugó nélkül elég sokáig csengett a fülem de aztán az vettem gyorsan füldugeszt. :D Ja és még annyi hogy kaját meg innivalót ott nem érdemes venni mert horrorisztikus árak vannak.

2011. Május 24, 21:56
Válasz #3180

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Szia, üdv a fórumon.

Elvileg pici széke be lehet vinni, persze előtte úgy is átnézik a táskádat, de be lehet, én mintha láttam volna már kisszéket másoknál, de nem mondom biztosra. :)

2011. Május 24, 21:19
Válasz #3179

dusan25

• *
  • Újonc
    • Profil megtekintése
Sziasztok,

Bocsi, de még kezdő vok, és nem igazán ismerem ki magam a fórumon.

Egy kérdésem lenne. Életem első F1 futamára készülök. Állójegyet vettem, és az érdekelne, hogy kisszéket tudok-e bevinni?

Dusán

2011. Május 24, 14:08
Válasz #3178

Sungirl

• Kimi fanatic
  • *
  • GP2 versenyző
  • Törzstag
  • Eccleston ükje
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel
Nekem egy évfolyam társam is így halt meg idén sajnos a vonat ütötte el. :cc-rip: Csak azt nem értem, hogy nem lehet figyelni körbe nézel látod, hogy jön a vonat meg gondolom hangjelzést is ad. Meg ahol én lakom Budapesten azon részén HÉV szokott közlekedni és nagyon sokszor halom azt hogy valakit HÉV gázolt el és ezek borzasztóak. Ahogy édes anyám mondta akkor is nézek körbe és álljak meg mikor nekem van zöld vagy szabad jelzésem ahol én átkelhetek vagy a zebrán, vonat megállóban vagy busz megállóban vagy bárhol máshol ahol út van és járművek közlekednek. Szóval nagyon kell vigyázni és körbe nézni még akkor is ha valaki nagyon siet inkább egy picit kések mint, hogy baj legyen.

2 volt iskolatársamról tudok aki így halt meg. Mondjuk csak az egyik volt véletlen. Pedig már kilométerekről hallani hogy közeledik a vonat. Pedig a vonat akkor is 330-350 km/h-val megy ha van valaki a síneken, ha nincs. Szóval nincs olyan hogy még messze van...

2011. Május 24, 06:48
Válasz #3177

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
A legújabb hírek szerint nem véletlen volt. De komoly gondok kellenek ahoz, hogy vonat elé ugorjon valaki ha 3 gyereke van.
Nekem egy évfolyam társam is így halt meg idén sajnos a vonat ütötte el. :cc-rip: Csak azt nem értem, hogy nem lehet figyelni körbe nézel látod, hogy jön a vonat meg gondolom hangjelzést is ad. Meg ahol én lakom Budapesten azon részén HÉV szokott közlekedni és nagyon sokszor halom azt hogy valakit HÉV gázolt el és ezek borzasztóak. Ahogy édes anyám mondta akkor is nézek körbe és álljak meg mikor nekem van zöld vagy szabad jelzésem ahol én átkelhetek vagy a zebrán, vonat megállóban vagy busz megállóban vagy bárhol máshol ahol út van és járművek közlekednek. Szóval nagyon kell vigyázni és körbe nézni még akkor is ha valaki nagyon siet inkább egy picit kések mint, hogy baj legyen.

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek