Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 924846 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2011. Március 16, 18:34
Válasz #2966

Cole

• *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Cole! Nagyon jó lett az új design a fórumon. Nekem tetszik! Nagy gratula, bár úgy is tudod! :D
Köszi. :)

2011. Március 16, 18:12
Válasz #2965

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari
  • Kedvenc pilótád: Karun Chandhok
Ehhez hozzászólni nem tudok mert nem szeretem a Focit  :cc-jockey: Csak F1!! :cheerful_h4h: jah meg Box ez a 2  happy
Szóval ez annyit jelent, hogy fociban az én véleményemen vagy.  :D

Utálod az Intert és kész.  :)
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Március 16, 18:06
Válasz #2964

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
Ehhez hozzászólni nem tudok mert nem szeretem a Focit  :cc-jockey: Csak F1!! :cheerful_h4h: jah meg Box ez a 2  happy

2011. Március 16, 17:17
Válasz #2963

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Müller maradjon csak a Bayernnél :closedeyes:
Márpedig én Mourinho helyébe megvettem volna, nem lesz belőle egy Ronaldo szintű gólzsák középpályás, de minimum egy 7-es mezt megérdemelne a klubjában.  :)

24 éves korára simán elérhet olyan sikereket, mint mondjuk Schweinsteiger vagy Xabi Alonso.  :)

Sajnos egy Gál Lajossal nem érhet el olyan sikereket, mint amilyeneket el fog.  :thumbsup:

Hozzászólás összevonva: 2011. Március 16, 17:18
A Vb-n nagyon jól játszott Diego Forlán is.

Villa is.  :D

Hozzászólás összevonva: 2011. Március 16, 17:26
Az Arsenalt én is szeretem. A Barca valamiért nekem sem a kedvencem.... Jah tudom miért: Mert tele van spanyol játékosokkalxD
:2funny:

Wilshere egyszer sokra viszi még.  :)

Én meg kifejezettem utáltam a Barcát, még mikor Ronaldinho meg Eto'o volt ott akkor is. Ja, akkor utáltam meg őket legjobban mikor a Henry-Messi-Ronaldinho-Eto'o nevezetű emberkékkel az ég világon semmit nem nyertek(07-08-ra gondolok).  :o

A Real-t kb.2005 óta kedvelem, Most, hogy Mou hozott végre néhány tehetséges fiatalt(Marcelo,Di maria,Özil,Khedira) újra képesnek érzem egy BL címre is, akár(Higuain felgyógyul, onnantól más lesz minden).  :)

Bayern-t a Német mániám miatt szerettem meg,  :D most Gál Lajos amit művel... :idiot2:
« Utoljára szerkesztve: 2011. Március 16, 17:26 írta Ivancia »
?Minden tiszteletem Chandhok-é, egy kedves srác. Látok annyit benne, ami elég egy világbajnoki címhez? Nos, ezt majd az idő eldönti. Ennek a történetnek még jó vége is lehet, de egyelőre nem tud autóhoz jutni.?
Eddie Jordan

2011. Március 16, 16:44
Válasz #2962

Marti

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Moderátor
    • Profil megtekintése
Cole! Nagyon jó lett az új design a fórumon. Nekem tetszik! Nagy gratula, bár úgy is tudod! :D

"Nem azoké a siker akik sohasem buknak el, hanem azoké,akik elbuktak,és ismét felálltak belőle" Kimi

2011. Március 16, 16:19
Válasz #2961

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Mindenesetre én Mourinho helyébe lettem volna, Műller-t és Suares-t szerződtetem, nem Benzema-t meg Adebayort.  :)

Müller játéka nagyon megtetszett a vébén(amúgy is német mániás vagyok valamiért  :D), mellesleg ő azon kevés német játékos közé való a válogatottban, aki németországban szűletett.  xD

Csapat szinten Real és Bayern meg Arsenal tetszik.

Barcelona Féjszbúkjára kiírtam: "sz*r Barca", természetesen "Leo Messi" és Barcelona C.F. likeoták is.  :D
Müller maradjon csak a Bayernnél :closedeyes:
A Vb-n nagyon jól játszott Diego Forlán is.
Az Arsenalt én is szeretem. A Barca valamiért nekem sem a kedvencem.... Jah tudom miért: Mert tele van spanyol játékosokkalxD
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2011. Március 16, 16:02
Válasz #2960

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
A kedvenc csapatom a Bayern, amúgy jó meccs volt csak jobb lett volna, ha az eredmény a Bayernnek kedvez...
Thomas Müller Mindörökké(L) Tavaly is végig kellet néznem, ahogy a Bayern ellen ünnepel az INter, nyáron meg amikor Soanyolország ünnepel Németország ellen :'(
Mindenesetre én Mourinho helyébe lettem volna, Műller-t és Suares-t szerződtetem, nem Benzema-t meg Adebayort.  :)

Müller játéka nagyon megtetszett a vébén(amúgy is német mániás vagyok valamiért  :D), mellesleg ő azon kevés német játékos közé való a válogatottban, aki németországban szűletett.  xD

Csapat szinten Real és Bayern meg Arsenal tetszik.

Barcelona Féjszbúkjára kiírtam: "sz*r Barca", természetesen "Leo Messi" és Barcelona C.F. likeoták is.  :D
Eddie Jordan

2011. Március 16, 15:15
Válasz #2959

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Te se az Internek drukkoltál mi?  ;)

Nagybecsű Gál Lajos mesterhez egy kérdésem lenne: MI A FRANC VOLT A VÉDELEMBEN? GYŐZTES CSAPATON NE VÁLTOZTASS! JOBB IS LETT VOLNA.  :tickedoff:
A kedvenc csapatom a Bayern, amúgy jó meccs volt csak jobb lett volna, ha az eredmény a Bayernnek kedvez...
Thomas Müller Mindörökké(L) Tavaly is végig kellet néznem, ahogy a Bayern ellen ünnepel az INter, nyáron meg amikor Soanyolország ünnepel Németország ellen :'(
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2011. Március 16, 14:38
Válasz #2958

levi98

• Fernando Alonso 5
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Fernando Alonso 5
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Ferrari,Lotus Renault,Hispania Racing Team
  • Kedvenc pilótád: Fernando Alonso,Karun Chandhok, Robert Kubica, Heikki Kovalainen,Felipe Massa, Kamikaze Kamui Kobayashi :)
én felfejetettem nézni  :-\ de utálom az Intert  ;D
Go Fernando!

2011. Március 16, 14:12
Válasz #2957

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Inter-Bayern 3-2  :'( :-\ :mad: :no_1: :cray_: :crybaby:
11-ig néztem a Tv-t azért, hogy lássam ünnepelni az Intert? :tickedoff: Neeeeeeeee!Sírok..... Ma reggel meg 5:30-kor keltem :'(
Te se az Internek drukkoltál mi?  ;)

Nagybecsű Gál Lajos mesterhez egy kérdésem lenne: MI A FRANC VOLT A VÉDELEMBEN? GYŐZTES CSAPATON NE VÁLTOZTASS! JOBB IS LETT VOLNA.  :tickedoff:
Eddie Jordan

2011. Március 16, 13:46
Válasz #2956

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
Inter-Bayern 3-2  :'( :-\ :mad: :no_1: :cray_: :crybaby:
11-ig néztem a Tv-t azért, hogy lássam ünnepelni az Intert? :tickedoff: Neeeeeeeee!Sírok..... Ma reggel meg 5:30-kor keltem :'(

2011. Március 16, 08:57
Válasz #2955

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Én is nézem, és engem is szórakoztat, de tény, hogy 7évvel ezelőtti villához nem lehet hasonlítani, nagyon sokat változott a világ és sajnos nem a jó irányba. Mindenki feszült, agresszív, nagyon rossz ezt így vissza látni.

Olivér nekem néha sok volt. Annyira keménynek mutatta először magát, de a villa élet alatt kiderült, hogy kár lenne tőle félni. :D

Ez a legkeményebb banda, az biztos! :)
Olivérnek voltak bent megnyilvánulásai ami nekem sem tetszettek (Pl, ahogy néha a nőkkel beszélt) de alapjába véve tényleg vagány fickó... és amikor élőben találkoztam vele Hétfőn, még szimpatikusabbá vállt, egyáltalán nem az az Olivér volt akit ott bent látni lehetett (mondjuk ez érthető is) hanem egy nagyon szerethető ember...
Örülök, hogy találkozhattam vele :) És remélem ha vége, akkor Alekínnyó is jön :) <3

2011. Március 16, 08:46
Válasz #2954

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Nézz Forma-1-et.  :)
Már alig várom!!!  :zizi: :zizi:

2011. Március 15, 18:21
Válasz #2953

Ivancia

• F1 Challenge Fan
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • KC23!
    • Profil megtekintése
Nézz Forma-1-et.  :)
Eddie Jordan

2011. Március 15, 17:20
Válasz #2952

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése