Csatlakozz hozzánk Facebook-on!!!

Üdvözöllek a fórumon!
Ahhoz, hogy hozzá tudjál szólni a témákhoz, regisztrálni kell ITT, ez 1percbe telik, és nincs aktiváló e-mail.

Szerző Téma: Társalgó  (Megtekintve 924878 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

2010. Július 02, 13:08
Válasz #2021

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Információ Nem elérhető
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
  • Vettelista!!! "Keep Vetteling"
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: nincs!!!
  • Kedvenc pilótád: Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel, Vitaly Petov :D
Asszem sokan nőttünk fel, a Mika Schumi féle érán, és csatákon, ami messzemenően más volt a mai forma-1-nél! És amit nagyon hiányolok, de a forma1, nem most kezdett elmenni rossz irányba, és félek, hogy így is marad! Nekem már rág nem ugyanaz a sport amit anno elkezdtem nézni! De hát nem vagyok ezzel egyedül! Ki is vagyok szó szerint ábrándulva, de ha tehetem akkor azért mindenképpen megnézem a futamokat, ezt nem lehet kiölni belőlem! Kimit és Mikat meg főleg nem! :) Barbizás helyett nekem ők voltak a gyerekkorom :)

2010. Július 02, 12:50
Válasz #2020

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Lotus, Sauber
  • Kedvenc pilótád: Kimi Raikkönen, Robert Kubica, Kamui Kobayashi,
De jó láttni ezt!  :) hogy Kimit szeretik ennyire! Alexxa az nem gáz hogyha 2008-óta nézzed attól te még nem vagy divat f1-es a divatf1-esek azok akik ténleg nem tudnak semmit az egészröl! Tina neked meg annyit hogy én is Hakkinenek szurkoltam elöször csak aztán amikor jött kimi akkor ö fogodt meg ö is egy vérbeli Finn versenyzö akkár csak Hakkinen volt! igaz hogy nagyon kicsi voltam amikor az elsö f1-es versenyt nézztem de akkor jött Hakkinen aztán kimin nöttem fel! :)   örök kedvenc marad

2010. Július 02, 11:20
Válasz #2019

Alexxa15

• ♥♫♥♪
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Igen sajna sok a divatdrukker...néha én is elgondolkozom hogy engem is annak tartanak csak mert 2008 óta nézem a Forma1et és akkor Kimi szimpatizáltam meg... :)
Elég nehéz valakit találni akiken ugyanugy szurkolhatok mint aohgy Kiminek szurkoltam  :-\ .Jó én is birom Vettelt már tavalj is szimpi volt neked de ahogy Tina is mondja..ő mégsem egy Kimi..neki akkor sem tudok ugy szurkolni mint Kiminek ha nagyon akarom se.
Meg most megint olvastam hogy Kimi talán Mercedesnél tér visza...mondom te jó ég miket nem találnak ki még...komolyan mondom nem értem minek kinoznak igy minket az ujság irók meg az ilyen pletyka terjeztők...  :-\

2010. Július 02, 11:10
Válasz #2018

Diego

• Forma 3000 versenyző
    • Profil megtekintése
Hát igen...
Tavaly még el is gondolkodtam a ringen, hogy jövőre vajon milyen pólójuk lesz? :) És beigazolódtak akkori kételyeim. Szegények... Minden évben cserélhetik a ruhatárukat. hihi
A legnagyobb baj az F1-ben, hogy manapság az F1 is ezeket a "divatmajmok" létszámát akarja növelni.
Ezért hoznak ennyi szabálymódosítást... "hogy izgalmasabb legyen a forma 1". Nem baj, hogy sok esetben veszélyesebb is lesz tőle.
Azt nevezik jó futamnak, amikor káosz van a pályán. Én valahogy jobb szeretem az olyan futamokat, ahol rend van, ahol az autók és pilóták valós ereje, tudása mutatkozik.

Diego

2010. Július 02, 11:06
Válasz #2017

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Pont tegnap mondta főnököm, hogy én is ingázok ám!Először nem értettem, utána leesett, hogy arra gondol, hogy Vettelnek drukkolok idén!Hát nem tudom, évekig drukkoltam Hakkinennek, majd utána 8-9 évig Kiminek, de már egyikük sem tagja a mezőnynek, hát kerestem olyat aki a legszimpatikusabb!Arról nem beszélve, hogy tavaly nagyon rossz volt a ferka, és már akkor is szorítottam Vettelért, nagyon örültem volna, ha VB lett volna!Persze Kimi így is úgyis örök kedvenc, sőt inkább úgy mondom a két Finn! :) ők foglalnak el a szívemben nagyobb helyet, Vettelnek csak szimplán drukkolok, érte nem vívnék akkora vitákat, mint anno a kedvenceimért! :) Nem tudom, ő olyan kis pót (jó ez gonosz volt), de nem tudom máshogy mondani! Csípem a srácot, örülök ha nyer, de nem esek pánikba akkor sem ha kiesik! Nagyon jó versenyzőnek tartom, aki nem csak versenyképes autóból hozta már ki a maximumot, sőt... ! De hazudnék ha azt mondanám, ugyan olyan számomra mint Kimi!Megkísérlem idén tőle azt a fránya autógrammot, de biztos nem lesz könnyes a szemem, mint az elmúlt 3 évben, a díjátadón :)

Mindezek ellenére, nem érzem magam divatdrukkernek! Ha Vettel idén sem lesz bajnok...akkor nem lesz! :)

2010. Július 02, 10:52
Válasz #2016

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
hát igen ez igy van mondjuk én sajnos nem juttotam ki a Hungaroringre de amikor mentem a Bkv-n akkor azért elég sok button szurkoló volt Brawnos cuccokba mondom ilyet még nem lehetett látni! :D

2010. Július 02, 10:45
Válasz #2015

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Divatmajmok (mert én csak így hívom őket), mindig is voltak, és lesznek is!Emlékszem tavaly a Ringen mennyi Button drukkert láttam, az új Brawnos cuccokba!Hát pöttyet mosolyogtam csak! Mindenkinek saját szívügye, de azért ahogy felidézem az előző éveket 1-2 brit-nél ha láttam Button drukkerre utaló jeleket!Ennek ellenére fél év alatt eléggé megszaporodtak!Gyanítom, hogy köze lehet ahhoz, hogy tavaly az első 6 futamot sorra vitte!Nagyon az emlékeimben él mikor megnyerte a 2006 Ringet, hát csak piros, kék, és szürke emberkék ugráltak a pódium alatt(előtt)!

2010. Július 02, 10:30
Válasz #2014

DannyBug

• F1 Bug Team
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
amugy itt az néha a baj hogy egykét fórumon vannak olyanok akik nem nagyon értenek az F1-hez megnézznek egykét versenyt és aki éppen az élen áll vagy vezeti a vb-t annak szurkol meg csak azt ismeri és azt se tudja miröl beszél de már írja a kommenteket egy pilotáról és ha komolyaban elszeretnél vele beszélni akkor nem tudsz mert vagy elküld a f***-ba vagy azt hiszi ö itt a nagy f1 szakértö és olyanokal vitatkozik aki szinte ezen nőtt fel! és több versenyt láttot mint ö valaha! de hát az ilyeneket hívják divat F1-eseknek és az a baj, hogy manapság már sok ilyen van!

2010. Július 01, 20:46
Válasz #2013

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Nem is értem az olyan embereket,akik így szidják a másik pilótát.Főleg a legtöbb kritikát Lewis kapja.Szerencsére itt mindenki normális és normálisan mondja el a véleményét. :)
Akármennyire is utálok valakit azért nem mondom azt,hogy inkább őt találta volna el a rugó meg ilyenek.Ez ilyen emberek betegek...én se szeretek sok pilótát még sem mondok ilyeneket...Elhiszem,hogy Lewis sok embernek nagyképű meg minden,de mért kell ennyire utálni? Szerintem ebbe erősen benne van a rasszizmus is...De engem nem érdekelnek...
Alonso-t is nagyon sokan utálják Elég ha felmész az egyik f1-es hírportálra és megnézzed a kommenteket.

Szóval mindegyik pilóta megkapja a magáét, sajnos ez már nem fog változni.

2010. Július 01, 20:28
Válasz #2012

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Hát itt én se (már amióta itt vagyok), de máshol azért nagyon durvákat lehet olvasni!
Én meg merem kockáztatni, hogy nagyon sokan szeretik Hamit, de legalább annyira ott van a népszerűtlen pilóták listáján is!
Mondjuk egy része, (a nagyon alpáriak közül) agyilag enyhén alul bútorozott! Mondjuk, ha ilyet ír valaki, tavaly Massa balesete után, "hogy bárcsak Hamiltont találta volna el az a rugó"! Hát nekem az ilyen nem normális! Sőt enyhén skizo!
Na pont az ilyen megszólalások nem hiányoznak innen! Mondanom sem kell, hogy kinyitottam a számat! Erre az volt a reakció, hogy fogjam be a pofám, mert ő mennyire utálja Hamiltont! Pfffffffff
Az ilyeneknek minimum elmegyógyintézet!

Nem is értem az olyan embereket,akik így szidják a másik pilótát.Főleg a legtöbb kritikát Lewis kapja.Szerencsére itt mindenki normális és normálisan mondja el a véleményét. :)
Akármennyire is utálok valakit azért nem mondom azt,hogy inkább őt találta volna el a rugó meg ilyenek.Ez ilyen emberek betegek...én se szeretek sok pilótát még sem mondok ilyeneket...Elhiszem,hogy Lewis sok embernek nagyképű meg minden,de mért kell ennyire utálni? Szerintem ebbe erősen benne van a rasszizmus is...De engem nem érdekelnek...

2010. Július 01, 08:14
Válasz #2011

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Én se olvastam még olyan hsz-t, ahol valaki alpárian szidta volna Hamilton.

Hát itt én se (már amióta itt vagyok), de máshol azért nagyon durvákat lehet olvasni!
Én meg merem kockáztatni, hogy nagyon sokan szeretik Hamit, de legalább annyira ott van a népszerűtlen pilóták listáján is!
Mondjuk egy része, (a nagyon alpáriak közül) agyilag enyhén alul bútorozott! Mondjuk, ha ilyet ír valaki, tavaly Massa balesete után, "hogy bárcsak Hamiltont találta volna el az a rugó"! Hát nekem az ilyen nem normális! Sőt enyhén skizo!
Na pont az ilyen megszólalások nem hiányoznak innen! Mondanom sem kell, hogy kinyitottam a számat! Erre az volt a reakció, hogy fogjam be a pofám, mert ő mennyire utálja Hamiltont! Pfffffffff
Az ilyeneknek minimum elmegyógyintézet!

2010. Július 01, 06:54
Válasz #2010

Forma1 Girl

• Michael Schumacher
  • *
  • Forma-1 versenyző
  • Törzstag
  • Kockás Zászló
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mercedes Gp Petronas
  • Kedvenc pilótád: Michael Schumacher, Kamui Kobayashi, Robert Kubica, Felipe Massa, Vitalij Petrov, Karun Chandhok
Idézet
Ebből is látszik,hogy nem csak divatból szeretjük a srácokat.  :) Engem sose érdekelt,hogy ki mit mond Lewis-ról,mert nekem mindig is ő lesz a kedvencem. :)  Jó persze nem esik jól mikor bántják,hol okkal,hol ok nélkül,de az egyik fülemen be a másikon ki. :D
Igen látszik h mi igazi rajongók vagyunk! Én mondjuk mindig kiakadok ha Schumit szidják!  A többi fórumon általában szokták  :mad1: Még van 1 oldal ahol regiztem na ott aztán igen komolyan elmondtam a véleményem az előttem lévő hsz.-ekről!Engem fel lehet idegesíteni nem is kicsit ha Schumit ALAPTALANUL megvádolják!!! Tudom h voltak olyan ügyei amiben igenis hibás volt! Azokon ma már csak jót mosolygok(pl.:2006 Monaco :cheerful_h4h:) Szerintem az vicces volt! Még az olyan hsz-ektől akadok ki ahol azt mondják h kár volt viszatérnie....Meg olvastam 1 olyat amiután el kezdtem mindent csapkodni! Ott azt urta vmelyik nagyokos h Schumit az egész mezőny gyalog utolérné! Ottt nagyon kiakadtam! :mad1:
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." Michael Schumacher
"Mindannyiunk célja legjobbnak lenni a legjobbak között." Michael Shumacher
"Vannak kellemesebb dolgok is, mint 120-szal fék nélkül egy gumifal felé száguldani." Michael Schumacher

2010. Június 30, 21:34
Válasz #2009

Cole

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Tulajdonos
    • Profil megtekintése
    • F1 Fórum
Én se olvastam még olyan hsz-t, ahol valaki alpárian szidta volna Hamilton.

2010. Június 30, 21:18
Válasz #2008

Pepee

• *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
  • Kedvenc csapatod: Mclaren-Mercedes
  • Kedvenc pilótád: Lewis Hamilton
Jó, de azért mi nem olyan dúrván kritizáljuk :)Ismerek egy két helyet, ahol még a Hamilton nevet is helyettesítik! Nos én azért nem ez a kategória vagyok, de a szabálytalankodásért harapok (ha nem ő csinálja akkor is)! Szóval én még lightosan szoktam kinyilvánítani a véleményem :DValamint nem megyek le alpáriba, és ok nélkül nem is szólok rá semmit! Télen volt hogy meg is "védtem" :) Mondjuk rendszert nem fogok belőle csinálni :D

Persze az teljesen más,ha valaki kulturáltan megmondja a véleményét és ti rendesek vagytok,hogy nem alpári módon szidjátok,még ha nem is szeretitek. :) Am Tina azt külön köszi,hogy néha véded Lewist. :)

2010. Június 30, 21:08
Válasz #2007

Tina

• Kimi Raikkönen
  • *
  • Forma-1 Világbajnok
  • Törzstag
    • Profil megtekintése
Ebből is látszik,hogy nem csak divatból szeretjük a srácokat. :) Engem sose érdekelt,hogy ki mit mond Lewis-ról,mert nekem mindig is ő lesz a kedvencem. :) Jó persze nem esik jól mikor bántják,hol okkal,hol ok nélkül,de az egyik fülemen be a másikon ki. :D

Jó, de azért mi nem olyan dúrván kritizáljuk :)Ismerek egy két helyet, ahol még a Hamilton nevet is helyettesítik! Nos én azért nem ez a kategória vagyok, de a szabálytalankodásért harapok (ha nem ő csinálja akkor is)! Szóval én még lightosan szoktam kinyilvánítani a véleményem :DValamint nem megyek le alpáriba, és ok nélkül nem is szólok rá semmit! Télen volt hogy meg is "védtem" :) Mondjuk rendszert nem fogok belőle csinálni :D

Weblap Olcsón! PC Szaki Most! specitool.hu
Finom17.com
mora, sopron, biorezonancia, homeopatia, colon, akupuntura
starbug -
Tudomány, sztárok, érdekességek