Köszi Adam az infót, képzeljétek megkaptam 19-én a novemberit, szóval az októberi az elveszett, végül is mindegy annak, nem nagyon izgat! Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg a decemberit.
Amúgy azért tűntem el ilyen soká, mert ki voltam, szerdán nagyon magam alatt voltam, és még nem tudtam hogy Button hivatalos, de tudtam hogy nem kell nekik Kimi, szóval tudtam ennyi, és még a danubius, hát megsírattam reggel, meg este őket egyben kimit is, és akkor még nem tudtam, hogy van még remény a mercedes gp, és az hogy balázsék és a danubius stábja nem tűnnek el örökre, és még a zenék is jobbak lettek. még csütörtök is rossz volt hú megemészteni, még pityeregtem hát ez ilyen nap volt, így dolgozom fel a rossz híreket, hát aztán mondta öcsém hogy Kimi felhívta nick Fryt és akkor kicsit megnyugodtam, de azért még fájt, és nagyon félek a holnaptól, mert reménykedek de ha megint pofára esek, és akkor már nem lesz remény, és hagyjuk ezt az egy év szabadságot mert ez baromság.
Hát talán majd az idő csillapítja a fájdalmamat, de ez nehezen fog menni, mert nem tudom elfogadni hogyan megy el. Remélem holnap ha kiderül akkor örülni fogok, akkor aztán nem lesznek vegyes érzelmeim mert Kimi a lehető legjobb csapathoz kerül, jobb csapatot nem kívánhatnák neki. Persze tudom túl érzékeny vagyok és ennél vannak nagyobb problémák, bajok, de én imádtam ezt a sportot, minden évben alig vártam a ringet és hogy végre kimehessek, beöltözhessek, drukkolhassak, láthassam a kedvencem, szerencsére van egy ember aki ezt megérti miért is fáj ez nekem annyira, sajnos sokan szerintem hülyének tartanak, hát igen nem tudják ezt a dolgot, és én ezt sajnálom, mert az életbe kell valamiért/valakiért ennyire rajongani, ez spanolja fel az embert, az életet még színesebbé teszi.